Iskustvo – Čudesan oporavak 14.07.2020.

Draga moja duhovna porodico ne pišem tako često a i ne umem kao naša Čila Napisala sam roman pa sam shvatila da je i meni teško da sve što sam napisala pročitam pa sam sve obrisala! Ne umem kratko i sažeto pa to ti je! Evo i sada idem okolo naokolo. Jadan Robert kad čita moje mailove, sigurno kaže ajooj ko će ovo da pročita

Nego da predjem na stvar..bili smo na par dana na odmoru sa našim bliskim prijateljima, na jezeru Perućac. Ja nisam bila u ovom mesečnom paketu već su me Ana i Marina pozvale da slušam zajedno sa njima. Bila je to veče 07.07.- radionica sa precima. Tokom meditacije sam osetila više puta oštar probadajući bol u levom uhu. Radionica se završila a ja sam onako pod jakim utiskom poslala Robertu mail radi blagoslova da li smem sa njima da slušam radionice. Sutradan, na jezeru ,deca su se srećna kupala i skakala sa skakaonice u jezero bezbroj puta, da bi moja ćerka u jednom trenutku počela da se žali na bol u uhu. Voda joj je ušla u uho i osećala je neprijatnost a potom i bol.

Vratili smo se sa jezera. Našla sam na krovu od kuće čuvarkuću od čijeg lišća sam istisla sok u uho koje je bolelo. Setila sam se Roberta koji je par dana pre toga izgoreo i pričao kako možemo sami izgovoriti molbu za bilo šta što nam služi kao melem i svojim rečima sam izgovorila molbu. To veče je proteklo u miru i Petra je zaspala. Ujutru se probudila i požalila da se ne oseća dobro i da joj je nos zapušen. Po očima sam videla da joj nije dobro. Svakako taj dan smo se vraćali kući pa mi je bilo lakše. Nismo još ni pošli na put a njoj je skočila temperatura. Čim smo ušli u kola počela sam sa aktivacijama, sve što sam imala zapisano izgovarala sam. To je trajalo ceo naš put i nije mi predstavljalo nikakav napor, bila sam u miru i verovala sam u sebi da će sve biti dobro.

Obzirom da mi sestra radi u laboratoriji, došla je uveče i izvadila joj krv da bi sutradan ujutru uradila krvnu sliku. Očito je bilo da je sve od uha i krenulo. To veče Petra je imala temperaturu 38.7. Dala sam joj paracetamol i legli smo. Molila sam se dok nisam utonula u san. Ujutru se budimo a moja sestra javlja da po formuli i rezultatima Petra ima bakterijsku infekciju i da ipak treba da je vodimo lekaru. Međutim mom detetu je bolje. Živnula je i nije imala temperaturu, jeste stalno praznila nos ali je izgledala bolje i osećala se bolje. Moja odluka je bila da je ne vodim lekaru.

Posmatrala sam svoje dete iz sata u sat kako se oporavlja i znate ono kad prosto deluje neverovatno ali vi zapravo verujete i svedočite čudesnom oporavku. Juče ujutru dete pod temperaturom, klonulo, bolno i puno sekreta a danas dete koje nema temperaturu i koje je živahno. Evo ona spava a ja slušam kako ona diše ali ne šišti i diše na nos što juče nije mogla. Nije li to čudo!? Događaj me naveo na razmišljanje i osvešćivanje nekih događaja u proteklih par meseci. Dosta događaja i čišćenja se dešava upravo na mom detetu, naravno sve jako puno ublaženo, svesna sam toga i zahvalna sam na tome. Ja sam imala takođe probadanje u uhu a ona eto upalu koja je imala svoj razvoj, vrhunac i brz oporavak.

Dan pre upale uha je pala i ogulila koleno a ja već par dana osecam isto tako bol u kolenu kad god ustajem iz sedeceg položaja. Veza postoji. Nemam predstavu šta je sve posredi ali znam, verujem i osećam da se u pozadini dešava, čisti i otklanja puno toga. Pre dva meseca sam isto kao Ana Pavlović upala u šahtu i povredila koleno a njoj se to dogodilo takođe istog dana kad smo se vratili kući, na istom mestu, leva noga, sve kao i meni. I šta reći nakon svega….

Moje je da budem svesna, da se molim, da budem zahvalna na svemu. Osećam pomoć Duhovnih energija, primam blagoslove gotovo svakog dana. Svaki dan ih molim za svesnost, molim da oni ne odustanu od mene kad ja nisam kako treba. Svaki dan je izazov za sebe. Svaki put se susrecem sa necim novim. Znam samo da sada sve drugačije posmatram, drugačije podnosim i da je moj život sada obojen raznim lepim bojama.

Hvala Duhovnim energijama, hvala Stvaraocu

Hvala svim energijama i svim svestima na pomoći

Hvala dragom našem Robertu koji nam svakodnevno prenosi Sveta znanja.

Hvala ti Bože na svemu što imam, na svemu što sam imala i na svemu što ću imati

Svesnost u meni svesnost na celoj planeti

Neka moja duša bude izvor bezuslovne ljubavi sada, ovde i zauvek

Hvala,hvala,hvala

Slavica Šarčević 14.07.2020.

7 komentara

  1. Hvala Slavice,svoj komentar sam vec stavila na stranicu LDR,a sad sam se samo jos vise uverila,da nam cuda i pokloni stizu onda kad ih ne ocekujemo.Hvala nasim precima koji su nasim radom i ciscenjem takodje i sebi i nama pomogli…hvala hvala hvala

  2. Hvala Slavice za podeljeno lepo iskustvo…Hvala, hvala, hvala ❤❤❤

  3. Hvala Slavice.Hvala DE hvala svim nasim precima.Hvala Robertu.Hvala hvala hvala

  4. Hvala na lepom iskustvu♥♥♥

Ostavite odgovor