Iskustvo – Moć knjiga i Radionica 09.09.2020.

Da ne bih ćutala i čuvala istinu samo za sebe, rešila sam da objavim svoja iskustva u nadi da će možda, baš moja, nekog probuditi.

Mislim da sam Put ka prosvetljenju, dobila u septembru 2019 godine. Ne znajući za snagu energetskih delovanja, knjigu sam otvorila pred polazak na posao i počela da čitam. Bila sam druga smena. Snažan energetski naboj sam osetila prvo u pogledu, a potom i u celom telu. Mislila sam da ću razmagnetisati metal detektor, kroz koji sam morala da prodjem, na ulasku u firmu. Bezuslovna ljubav koju sam stalno aktivirala, napravila je od mog tima najsložniji i najbolji.

U decembru u Novom Sadu, na radionici, upoznajem Roberta Vojnića. Da vam kažem da sam drhtala od uzbudjenja i strahopoštovanja, to vam ne znači mnogo. Kratko rukovanje i njegovo skeniranje moje ličnosti! Pomislila sam koliko li sam ja neprosvećena i šta će misliti o meni? Medjutim, neverovatno snažna energetska delovanja DE su moju, do tada, klackajuću veru pretvorila u nepokolebljivu. Mog supruga koji je godinama trenirao košarku, a zbog bola u desnom kolenu, više nije mogao ni rekreativno da se bavi, od te radionice koleno više ne boli. Hvala Duhovnim energijama.

Članstvo za januarski paket sam naterala sve iz kuće da učestvujemo, slušali ili ne jer je to najlepši paket pomoć deci, Deca nacionalno blago planete. Zanimljivo je da smo porodično bili okupljeni oko jednog telefona, slušajući Robertov glas, dok su nas DE lečile, ispravljale, korigovale i podešavale za dalji duhovni razvoj. Hvala Duhovnim energijama.

Već tada počinje selekcija osoba koje vas okružuju. Neke izgubite kao prijatelje, udaljava se rodbina i polako spoznajete istinu. U početku je vrlo bolna, ali molim za duhovno strpljenje i unutrašnji mir da bih stasavala na ovoj stazi. U aprilu su DE prenele da ne preskačem lekcije i da imam 60 godina po njima. Tu sam se isplakala strašno! Sutradan sam rekla samoj sebi:” To je manje od 100!” Sela i počela sve iz početka. Dvadeset i pet godina sam postila petkom. DE su prenele da moj post sadrži zelje, kiselo mleko, pavlaku..I dok sam se ja pitala gde da nadjem zelje, kao ispomoć na poslu mi dodje neka žena, kojoj se obratih sa svojom problematikom. Dan kasnije poslala mi je punu kesu nabranog zeleniša!!! Bitna je volja i namera i DE sve realizuju. Hvala Duhovnim energijama.

Shvatajući da sam živela u zabludi ceo život, mnogo je teže podneti to nego neki životni problem. Ta spoznaja se učvrstila u meni i stvara potpunu sliku sadašnjeg sveta. Kada sam pratila meditaciju sa Margaritom, Srce planete, jun 2018 god., jecala sam kao malo dete. Osetila sam tugu planete Zemlje i to me je mnogo pogodilo.

Februar 2019 god. energetska detoksikacija organa, sve nas leči, a Šivina meditacija je pomogla mojoj kćerki da izbegne operaciju. Ja ne pijem više lekove za visok pritisak propranolol i amlodipin, mislim od trenutka kada sam otvorila dekoder. Sada me ima Kosmička Biblija i Biblioteka. Izgovaram tako jer sve što mi treba od nje dobijam! Čak bije i moje bitke. Hvala Duhovnim energijama!

Ima još mnogo toga, ali potrebno je da ko god da čita, ostavi svoja iskustva, jer ja sam iz jednog spoznala veličinu onog kome sam neizmerno zahvalna Robertu Vojniću! HVALA VAM

Slavica Maksimović  09.09.2020.

7 komentara

  1. Hvala ♥♥♥ hvala♥♥♥

  2. Hvala za deljenje lepih izkustva !!!

  3. Hvala Slavice…upravo tako,deljenjem svojih iskustava mi nikad neznamo kome ce u nekom momentukliknuti TO JE TO…hvala Vam

Ostavite odgovor