Katarina Galamboš 18.12.2018.

Dragi Roberte,

Želim da podelim sa ostalima moje iskustvo praktikujući Svetu Trojicu sa Otiskom Stvaraoca.

Danas sam dobila sliku od naše Bise – Otisak Stvaraoca – i poželela sam da odradim zajedničku meditaciju (Sveta Trojica i Otisak). Ceo tok meditacije radili mi na glavi…odnosno na mislima…jer od naših misli  kreće naš život.

Par puta čula sam kvrckanje – nameštanje (kao kad se slažu koske), i došla mi misao…da je to podešavanje uma – misli, jako lep doživljaj kad osvestiš ma koji delić spoznaje svog ponašanja, nameštanje odnosno podizanje funkcionisanja nervnog sistema do maksimuma.I nešto za mene jako bitno u ovoj situaciju…srce mi je bilo opušteno…kao perce…(dešavalo mi se da sam često imala grč u srcu dok sam meditirala)

Nakon ove spoznaje kroz celo telo mi prolazila jeza, mir, totalno savršen spoj korišćenjem ovih alata.
Toliko sam uživala u meditaciji… baš  sam se duboko spustila…verovatno najniže što sam mogla do sada praktikujući alate koje imamo… da nisam imala snage da otvorim oči…a tek ruku kad sam htela da sklonim sa slike, jednostavno se zalepila i stajala onako u vazduhu skoro ceo minut, dok se nije odlepila iz mog dlana. I tu me opet prođe jeza celim telom…fantastično.

Svakako preporučujem STirijancima da probaju ovu kombinaciju ako su u mogućnosti. Za mene je ovo prvi i pravi doživljaj, naravno od sada i svakodnevno praktikovanje ovih alata.

Hvala Stvaraocu,  Hvala Svetoj Trojici, Hvala Robertu, Hvala Biserki, Hvala DE,  Hvala svim kosmičkim centrima i svestima što mi pomažu na duhovnoj stazi HVALA, HVAAAAAAAALA. HVAAAAAAALA

Katarina Galamboš 18.12.2018.

Ostavite odgovor