Prethodni život po Svetlećem Telu – Amur Leo 09.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Amur Leo :

jedan od predaka ove osobe je bila transrodna duša koja je rođena kao devojčica a ustvari je bio dečak. Odbijao je da oblači ženske stvari, da se igra sa lutkama i sve što je u to vreme 18.veka u Francuskoj bilo normalno za devojčice. Roditelji su ga sputavali u svim aktivnostima jer je pokušavao da se dokaže kao dečak, pa su velike traume ostale na njegov potencijal i njegovo samopouzdanje i kreativnost. Preminuo je od velike tuge u 20-oj godini … Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Amur Leo:

💝 Predhodni život po Svetlećem Telu 💝

💝Moj predak je bio Trans rodna Duša. Rodjena devojčica a u stvari bio je dečak. 18 Vek, Francuska. Odbijao je da se oblači kao devojčica, da se igra sa lutkama I sve ono što je krasilo devojčice u tom vremenu. Roditelji su ga sputavali u svim aktivnostima jer je pokušavao da se dokaže kao dečak. Pa su velike traume ostale na njegov potencijal, samopouzdanje njegovu kreativnost. Preminuo je u 20-toj god. od tuge, jer nije mogao ispoljiti svoju pravu stranu, I tako su se prenele mnoge devijacije za buduće potomke.
💝 Kada sam ovo čula u početku, pomislim, šta ja imam sa ovim…Al saznanje da je preminuo od tuge, me je trglo. Odmah se počeo odmotavati film sa više dogadjaja, koji itekako imaju veze sa svim rečeno.
💝 Osvestim da je moja kako mi to ,,kažemo prva Ljubav “ preminula u 20-et I nekoj godini. Tuga.. I to duuuga
Da je moj stariji sin, dobio Dijabetis, tip 1, u 20- toj god. Tuga….i to duuuga
Da se posle 20. god. u moj život pojavila osoba sa 20-et I nešto god. koji je od tuge, što neželim njegovo prisutvo, otišao I sada je baš u Francuskoj.

💝 Da nije bilo ovog kazivanja, nikada nebih razmišljala o ovome I to povezala sa mojim ne ostvarenim potencijalom, samopouzdanjem I mojom kreativnosću.
💝 Al sam sada SREĆNA, što su mi date reči, molbe, da pomognem sebi da budem ono što jesam ja, da se reše karmički dugovi koji su me toliko sputavali, ne godinama, ne mesecima, ne danima, nego iz sata u sat.
Da, pomognem mojim precima…potomcima, planeti 💝🌎💝

💝 HVALA……TI ROBERTE.. bez tvog rada, ja ništa nebih o ovome, SVETIM ZNANJIMA, znala..
💝 HVALA….. ENEGETSKOM OBLAKU, za sve što radi za nas…
💝 HVALA… SVETOJ TROJICI…..DUHOVNIM ENERGIJAMA, Mojoj Duši I Mom Svetlećem Telu, za sve što ste preduzeli da sam ovde, na ovoj IZVORNOJ BOŽIJOJ STAZI, Lepota Duhovnog Razvoja..
💝 HVALA, HVALA, HVALA.. u moje ime I ime svih mojih, predaka, potomaka, VOOOLIM VAS.

💝 U moje ime I ime svih mojih predaka, opraštam svima koji su nas povredili na bilo koji način 💝

💝 U ime SVETE TROJICE, Oca, Sina I Svetoga Duha, želim da sve moje misli, reči, emocije, reakcije i dela I svih ljudi I potomaka na planeti budu u skladu sa Voljm STVARAOCA 💝

Amur Leo 09.02.2020.

8 komentara

  1. Snezana Dobrosavljevic

    Mnogo sam srecna da nam se dala mogucnost da otklonimo nasledjenu karmu od svetleceg tela predaka…Znam koliko si svesna i koliko ces pomici sebi sa Aktivacijama…Hvala,Hvala,Hvala…U ime oca,Sina i Svetoga Duha neka uvek budemvsve ono sto Ja jesam…Hvala Energetskom oblaku ,Hvala dragom Robertu…

  2. Hvala Hvala Hvala ❤️❤️❤️

  3. Hvala Biljana na osvescivanju i povezivanju svega onoga sto nam se desava,sto se desavalo a nismo znali koren uzroka.Hvala Duhovnim Energijama,hvala Tvom Svetlecem Telu,hvala Robertu,hvala Svetoj Trojici,hvala Energetskom Oblaku…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor