Svetlo Stvaraoca 29.09.2019.

Poštovani i dragi ROBERTE💝

U današnjoj jutarnjoj meditaciji Sv.Trojice – ponavljajući aktivacije se iznenada nekoliko metara iznad mene spustio Stvaraoc. Videla sam samo gornji deo tela, koji je bio pokriven dugačkom odorom prelepe roze boje.

Ispružio je svoje ruke i spojio ih ispred sebe u obliku kruga i sa tim napravio kanal preko koga je u moj srčani predeo usmerio snop čudesne svetlosti. Preko tog kanala sam videla čudesno plavo nebo, čisto kao suza. Lepote tog trena se ne mogu opisati, jer za ovo nema pravih reči 🕊….oblile su me suze i počela sam nekontrolisano izgovarati HVALA, HVALA, HVALA, HVALA,……….. HVALA, dok nisam bila sposobna nastaviti sa meditacijom.

Kada se propitujem, da li mi se sve ovo stvarno desilo, to potvrđuje čudesan osećaj, koji je nastao i ostao u mom srcu i mojoj duši.

IZVORNI TEKST:

Spoštovani in dragi ROBERT💝

Med današnjo jutranjo meditacijo Sv. Trojice – ponavljanjem aktivacij, se je nenadoma kak meter nad menoj predme spustil Stvarnik.
Viden je bil le zgornji del trupa, odet v dolgo ogrinjalo (podobno kot duhovniki) prelepe rožnate barve.

Iztegnil je svoji roki in ju sklenil pred sabo v obliki kroga, s tem je ustvaril kanal in po njem v moj srčni predel usmeril snop čudovite svetlobe. Skozi ta kanal se je videla čudovita modrina neba, čista kot solza. Lepote tega trenutka se ne da opisati, ker za to ni pravih besed🕊…., oblile so me solze, iz mojih ust pa nekontrolirano le HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, …………..HVALA, dokler nisem bila sposobna meditacijo nadaljevati.

Ko se sprašujem, če se mi je vse to res zgodilo, temu pritrjuje čudovit občutek, ki je nastal in ostal v mojem srcu in moji duši.

Mija Doblekar 29.09.2019.

3 komentara

 1. Hvala svima na podeljenim iskustvima, koja uvek imaju poucan kraj 😍 Hvala Ti Boze, volim Te Boze ❤❤❤

 2. Vrh, Vrh….dobro mi je poznat taj osećaj
  Preeedivno..
  HVALA,HVALA,HVALA…..

 3. Prelepo…
  Hvala 💖
  ZELIM DA SVE MOJE MISLI I MISLI SVIH LJUDI NA PLANETI BUDU U SKLADU SA VOLJOM STVARAOCA 💖💖💖

Ostavite odgovor