Iskustvo – Preporuka DE 30.10.2021.

Zadnjih četiri godine imala sam problem sa žuljem na malom prstu desne noge. Mogla sam da nosim samo jedne prastare patike i trapave čizme dva broja veće. O stalnim bolovima da i ne pricam. Posete pedikiri na dve tri nedelje. Semo hoda sam promenila, pocela da hramljem jer suj mi se tetive skratile.. u toku prethodnog razgovora sa DE i Robertom sam pricala o tome i dobila odgovor, da samo nastavim sa molbama.  Pre godinu dana mi je “ palo na pamet“ da svu obucu prorezem tamo gde je zulj  i malo po malo zbog smanjenja pritiska žulj se skoro izgubio. Ali kako često ne povezujemo dogadjaje sa preporukama DE ja do pre neki dan nisam shvatila da je moja ideja ustvari došla uz pomoć  DE. Beskajno im HVALA na pomoći kao i na svemu što nam pružaju.

Branka Ilić 30.10.2021.

14 komentara

 1. Lidija Arnaudova

  Hvala Branka na iskustvo. Nismo ni svesni, a treba da smo budni i svesni da Duhovne energije uvek nam daju reshenja, Hvala.

 2. Samo oni koji su imali bolove na stopalima, nožnim prstima ili noktima tokom dužeg perioda mogu razumijeti kroz šta ste prolazili i kako nijedna bol, a pogotovo ona koja nam ograničava i utiče na kretanje nije bezazlena.
  Raduje me vaš oporavak i olakšanje koje ste uz pomoć DE dobili.
  Hvala vam.

 3. Božica Sabadin

  Hvala na iskustvu ♥♥♥

 4. Hvala Branka 💖💖💖 Hvala Hvala Hvala

 5. Hvala hvala hvala…

 6. hvala hvala hvala…Divno Branka.Ovo je dokaza,da cesto uradimo nesto“ne promisljeno“i to daje odlicne rezultate a u stvari su usmerenja DE.To je pravo osvescivanje…hvala hvala hvala…

 7. SvetlanaM2020

  Благодарам

 8. Hvala Branka , bas mi je drago da si se rijesila bola.hvala svoj pomoci Kosmosa..:)

 9. Martin Mitevski

  Hvala na iskustvo. DE konstantno nama daju usmerenja ali ponekad nam je fokus na problem i nismo u stanje da vidimo resenje

 10. Hahaha, simpatično iskustvo, hvala Branka 💖💖💖

 11. 💖💖💖…. Hvala….

Ostavite odgovor