Iskustvo – Kako DE komuniciraju sa nama 13.11.2021.

Danas sam izašao u šetnju i hodam onako umišljeno i opet meni niz glavu se vrti šta je to moj puni potencijal i gde ču se ja preseleti da živim. Za one koje ne znaju, Robert nam je prenosio poruke od DE, ako se dobro sečam Mart meseca prošle ili možda ove godine za funkcionisanje nervnog sistema gde je kod mene na kraju glasila poruka da če se moj nervni sistem popeti do maksimuma kada se budem odselio.

Nisam mogao dugo vremena da dobijem gde ću i kada da se otselim. Imao sam jedno kratko astralno putovanje gde sam leteo iznad neke kuče sa bazenom do nekog stadiona, gde sam prolazio kroz stubove betonske i preletao tu kuču dva puta i ostala mi urezana u svest. Shvatio sam to da je kuča gde ču živeti, pored nekog stadiona, ali još mi ne govore gde. Sve do danas. I dođe meni misao da uzmem tetratku sa debelim koricama da pisem molbe i iskustva za Svetu Trojicu i šta će se sve dešavati u narednom periodu.

Uđem je da kupim i prodavačica mi odma pokazala tu koju sam na kraju uzeo. Ali kad sam video šta je na nju nesto me privuklo i zamislilo. Pitam ja, a jel ima neki drugi model, i žena mi pokaže ali osečaj me vrati na ovu prvu, a takva je bila samo jedna. Na njoj je bila statua Hrista od Rio de Jeneiro gde u opisu piše da je tamo največi stadion Marakana u svetu. Opaaa. I ovo nije sve. Dođem ja kuči i sednem i opet pitam DE jer mi se javila sumnja da je to mesto gde idem, a DE znaju da ja imam ponekad nesigurnosti kada se radi o meni, kazu meni aj pogledaj kakvu sliku je okacio Robert na tvoje iskustvo koje je objavio juče. Ja sam ostao bez reči. A kažu, ajde sada pogledaj tvoju profilnu sliku na facebook. Ja više ne samo reči, ni misao nisam imao. A kaže, a sada seti se kako se zove 3 stepen Sveta Trojica ( Planina ).

Evo dok pišem sada iskustvo prosto se ježim i ne mogu da verujem kako je sve pred nama, a nismo u stanju to da vidimo. Ali kada je vreme i kad od srca nešto poželimo, DE če naći načina kako da to nam prenese i isput dače i po neki dokaz za neverne Tome ko mene da prosto sledeči put nemamo ni trunku sumnje u ono što nam se prenosi i daje. Dobio sam još neke poruke od DE ali za sada nisu za objavljivanje. To ču pisati kad mu bude vreme. Šta da vam kažem, šaljem vam razglednicu iz Brazila 😁🇧🇷

Martin Mitevski 13.11.2021.

3 komentara

  1. Tamara Kokalj

    Wau Martine odmah sam osetila da je reč o tebi dok sam čitala tvoje divno iskustvo i bas me obradovalo 🥰🥰🥰

  2. Hvala, Martine. Intresantno iskustvo.

Ostavite odgovor