Iskustvo – Šolja 02.12.2021.

Dragi Roberte!

Želela bih da Ti se prvo zahvalim za šolju i da iznesem svoja zapažanja o njoj. Kao što sam i na radionici rekla, ja već odavno imam samo jednu želju, za mene jedino istinski važnu. Tu sam želju poželela i ovaj put, u skladu sa voljom Stvaraoca, ne razmišljajući ni šta, niti kako će se dešavati nakon „programiranja“ šolje. Sa radionice sam otišla puna elana, ali kada sam došla kući, dočekala me neugodna energija koja se navukla jer me nije bilo kući čitavo po podne. Pošto sam osetila iscrpljenost, legla sam i koliko sam mogla, očistila kuću.

Sutradan sam ujutru ustala u uobičajeno vreme, odradila sve što i inače, i sela da na miru popijem kafu pre posla. Mada je i meni odavno rečeno da mi kafa nije prijatelj, ja nikako da je se u potpunosti odreknem, samo tu i tamo napravim koji dan pauze. Prosto volim ujutru nes kafu sa puno mleka i šećera. To mi je za ceo dan, ne pijem više u toku dana. Tako sam svoj omiljeni napitak pripremila u novoj šolji. Sela sam i sva radosna krenula da ispijam kafu iz nove šolje, prelepe žute boje. Baš mi se svidela. I onda sam doživela iznenađenje. Kafa je jedva imala meni dobro poznati ukus. Bio je to neki slatki napitak, jedva poznatog ukusa. Prvo sam mislila da mi se samo učinilo. Ali ni nakon nekoliko gutljaja se ukus nije povratio. Sutradan ujutru sam ponovila postupak, misleći da će se nešto promeniti, i da će se vratiti ukus na koji sam navikla i zbog kojeg zapravo pijem kafu. Ali sam se prevarila. Napitak je bio još manje prepoznatljivog ukusa. Onda sam po podne počela da pijem vodu iz te šolje, vodu koju sam prethodno zamolila da se energetski očisti, na način koji sam ispričala na radionici. Ta voda je veoma ukusna, prijatna, baršunasta, prosto klizi niz jezik. Kada sam tako pripremljenu vodu sipala u šolju, ona je dobila još jednu dodatnu komponentu blagosti i prijatnosti. Za nijansu je ukus postao još lepši.

Sutradan nakon radionice, kada su otišli pacijenti, ja sam se umirila kako bih odradila koju meditaciju, ali nisam uspela jer su energije počele da deluju na mene, iz knjiga koje su mi u ormaru, dobila sam i neke informacije, a sledećeg dana sam imala i neko viđenje vezano za indijance.

Ovo su sve neke novine koje sam želela podeliti sa Tobom, a ukoliko DE smatraju da bi bilo korisno, možeš objaviti gde smatraš za shodno, po tom pitanju ja nemam nikakvih ideja, niti molbi.

Čila Mesaroš 02.12.2021.

17 komentara

 1. Hvala za podeljeno iskustvo …
  Hvala, hvala, hvala …

 2. Lidija Arnaudova

  Hvala Cila na iskustvo, Hvala Stvaraocu, Hvala Robertu na sve alate koje nam prosledzuje.

 3. Hvala💞 hvala💞 hvala🙏💞🌎💞🙏

 4. Hvala Čila za podeljeno iskustvo.

 5. Božica Sabadin

  Hvala Čila na iskustvu

 6. Hvala Čila za podeljeno ,divno iskustvo.

 7. Hvala Čili za podeljeno iskustvo sa šoljicom, hrala Duhovnim energijama na odabiru poklona i
  Robertu što je pripremio sve to.
  Hvala, hvala, hvala..

 8. Hvala Hvala Hvala…Hvala Cila,vrlo inpresivan opis onoga sto nam energije prosledjuju…Hvala Hvala Hvala…

 9. Hvala Čila na podeljenom iskustvu,divno zaista…hvala Roberte,hvala Duhovnim Energijama na pomoći,hvala Stvaraocu,hvala,hvala,hvala…

 10. Radmila Vlaicevic

  Hvala Čila ,korisno kako ne,bas u pravo vrijeme taman sam napravila sirup za bronhitis sipala u flasu i sada nakon ovog čitanja idem odraditi energetizaciju.I da molila sam pomoć DE da rijesim ili ublazim smetnje .KAD GLE U PRAVO VRIJEME ,sirup je jos topal,stigla pomoć ito visestruka.
  Hvala Čila ,Hvala Robertu ,Hvala carobnim ,predivnim ,voljenim Duhovnim Energijama ♥️🌍♥️🙏

 11. mojebicebigi

  hvala na podjeljenom…

 12. Bas zanimljivo iskustvo🙂 hvala

 13. Hvala draga Čila za divno ukus iskustvo 😅

Ostavite odgovor