Spoznaja svrhe postojanja 02.08.2018.

Dragi moji,

o svom iskustvu i ne moram toliko pričati. Digla se prašina odavde do Kosmosa, hhha

Ali, pišem za one koji će se tek priključiti..Iz tehnike u tehniku,godinama u duhovnosti jednog dana naidjem na Robertov video. Prva pomisao: O,neee,j oš jedan motivator!“ ali glas mi reče da nije i da je to osoba koja će mi pomoći.

Več sam znala da imam blokade koje moram skinuti da bi moje slike koje slikam mogle da leče. Na razne načine sam dobijala potvrde da ču jednog dana imati neverovatan dar!

Problem je bio kako skinuti blokade. Jedna od prvih ROBERTOVIH rečenica u tom videu je bila o blokadama. ZNALA SAM DA JE TO ONO PRAVO!

Poželim da odem na Robertovu radionicu i ona se desi posle par dana. Na radionici kaže da nema pojma zašto je radionica tako rano. Kažem da je zbog mene i svi se smeju. Robert im potvrdjuje da je ipak zbog mene….I tako krene priča…

Mogu vam reči da je bilo teško. da sam se pitala gde grešim kada upadam iz problema u problem. Nisam odustajala. Ja sam verovala u čuda. Govorila sam da će mi Bog dati najveće čudo i da ko zna šta me očekuje kada imam ovolike izazove.

Kada sam se razbolela pre nekih mesec dana i rekla Univerzumu: „AKO JE MOJA MISIJA da lečim ljude, ozdravi me. Ako je Tvoja volja da me uzmeš, Ti me uzmi. Otpustila sam brigu o bolesti,verovala da nije kraj, aktivirala sam proces samoisceljenja i zdrava sam, BEZ POSETE LEKARA, LEČECI SE BILJNIM ČAJEVIMA KOJE SAM SAMA PRAVILA. Uspela sam .

Usledili su drugi izazovi koji se rešavaju. Onda mi je rečeno da nacrtam Roberta i da mu pošaljem sliku. Kada mi je i on potvrdio da slike koje slikam leče i šire sveta znanja skakala sam kao luda od sreće u sobi.

Prateći Roberta zadnjih godinu dana ja sam se prosvetlila, paraprosvetlila i dobila poklon neverovatan! Nisam odustajala ,nisam pokleknula. Dragi moji kad je najcrnije tada još više radite na sebi… Neće vam biti lako,ali,vredi! Vredi svake suze,svakog bola! Samo ne odustajte!

Robert ima takvu snagu da naš um to ne može ni da zamisli. Kada ne možete priuštiti radionice, radite sa čim imate. Aktivirajte, hopsajte. De gledaju i kazu:“ Hajde da joj pomognemo…“ i otvore Ti vrata za koja ni ne sanjaš da čes proći.

Pre godinu dana sam izvukla poruku:“DO VELIKE DVORANE DOLAZI SE ULASKOM NA MALA VRATA!“

SVOJE SLIKE RADIM PO SKROMNIM CENAMA,ČAK I GRATIS A, uvek nacrtam i još nešto kao poklon, jer ruka onog koji daje nikada ne presuši. Možete mi se javiti na crtamnovizivot@gmail.com da i vama nacrtam novi Život. Na svom putu sam koristila sve alate i pomoći za koje mi je duša govorila da treba. Sve što je je Robert rekao da pomaže ja sam radila. Uradila sam 3 tetovaže, hopsala, slušala snimke, pratila radionice,kupovala njegove knjige. Najbolje uloženi novac ikada! Uz mnogo suza i boli…Ali ne odustajte. Baš tada kada mislite da je sve crno,ono svi’e….

ŽIVOT JE ČUDO ONIMA KOJI U ČUDA VERUJU…..Hvala Robertu, De, svim kosmickim i svetim energijama, Stvaraocu, svima vama…..

Poverenje je ključna stvar, da verujete i kada se svet raspada pred vašim očima….Volim vas!

Biserka Dobanovački 02.08.2018.

Ostavite odgovor