Iskustvo – Podele

JEDNA RECENICA JE PROMIJENILA MOJ SVIJET 🙂

Kada sam usla u LDR, nista nisam znala gdje ulazim, jedino sam slusala svoj nagon iznutra. I zarka zelja da cujem sta Ovaj covjek (Robert) prenosi. Uspostavilo se da prvi moj osjecaj (iz Ega) rekao, pa ovdje su sve Srbi. A ja sam muslimanka. Pocinju previranja u meni, nije mi fino. Idem ja tako dalje, i slusam sebe iznutra. Kako god nije mi fino, em ne razumijem sta Robert prica, em sve Srbi hehe. Odjednom sam se umorila od tih ruznih misli i osjecaja. Sta da radim?????? Ne zelim vise glumiti, dosta je bilo.

Zato mi se Robert i svidio sto sam osjetila da nema glume….Odlucim da skinem jos jednu masku. Napisem Robertu Mail, citavo dugo pismo….hehe.. Ocekujem odgovor isto tako dug….. A odgovor stize….U KOSMOSU NE POSTOJE PODJELE… Jaooo, jaooo moja slobode kada sam to procitala…Ok odmah sam shvatila da moram otvoriti pandorinu kutiju i za sebe i za druge.

Ali mi je bilo jasno sta i gdje hocu. Prvo sto mi se pojavilo, bilo mi je drago , da to moje uvjerenje “svi su Srbi”, ne dolazi iz mog osjecaja mrznje ili tako nesto. Nego mi je doslo, pa kako, ja ne smijem napustiti “svoju vjeru” jer pravim nove karmicke dugove. Bila sam vec duboko zagazila u spiritualni svijet i prije LDR, tako da sam odmah prihvatila reinkarnaciju, jer mi je ona dala odgovore na sva moja pitanja, u slaganju puzle. Ali sam odmah shvatila da ja ne pripadam nikome i nigdje osim dragom Bogu, Izvoru svega. A On nas nije podijelio. Hvala Bogu jos i na tome da me nisu odgajali religiozno, jer je tata bio takozvani komunista. Mozda bih sada i mrzila??? Otvorilo se u meni mnogo toga, trajalo je to moje ciscenje. A da ne pricam koliko sam imala i jos imam uticaja i dobacivanja od okoline. Tu bih jos mogla napisati roman.

Ali da sve ovo skratim… Ja sam pronasla put do slobode, a to je LDR…. I nema te sile vise koja me moze poljuljati a kamoli zaustaviti. Ja kroz ovo iskustvo zelim samo da istaknem koliko je dusa zalutalo zbog podjela, nametanja tudje volje, i tudjih uvjerenja, a mi kao mali uplaseni misevi, slusamo i patimo se. E to kod mene vise nece moci. Mnogo rada je ovdje ulozeno i ulozicu, ali jedno sada znam, dragi nas Stvaraoc, Bog, Sveta Trojica, Duhovne Energije, Energetski Oblak, Robert i Njegova porodica, moje Svijetlece Tijelo, sve duse koje su iz dubine bica izabrale ovaj put, i cijeli Kosmos, su ljubav moja i ja drugu ljubav ne zelim da imam… Tacka.

Neka dragi Bog da svakoj dusi ovo sto sam ja dobila…. Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala Svima za sve…..:):):):):):)

Melva 12.07.2024.

22 komentara

  1. Čila Mesaroš

    Hvala, Melva za podeljeno iskustvo.

  2. Ti muslimanka? Odkad? Ja pojma nisam imala dok ti sada nisi napisala. Hi hi Mene te stvari ne zanimaju.
    Hvala na podeljenom iskustvu koje inspirira, a ti baš jesi inspiracija. Grlim te, volim te i daj Bože da se družimo svi još mnoga leta i međusobno a pogotovu svi zajedno sa LDR. Hvala veliko Robertu i Svetim znanjima što su nas pospajali.

  3. Branka Atanacković

    Hvala ❤ Hvala! ❤ Hvala! ❤

  4. Dragi moji svi, hvala vam svima, da ste procitali moje iskustvo, i na svim komentarima. Ja mogu samo jos dodati da ovu recenicu ,U KOSMOSU NE POSTOJE PODJELE , je moja himna. Dijelim je i na drustvenim mrezama sa radoscu. Ja sam dotakla svoj mir sto se tice podjela. Cak sam otisla i jos dalje i dublje, za mene vise ne postoji nista MOJE, TVOJE, NASE, VASE…..Toliko su nam isprali mozgove da u skoro svakoj drzavi ljudi se dijele iako su iste religije. Dijele se na svim sverama zivota.To ludilo me ne moze vise dotaci, samo posmatram. A upravo je tako kroz pogresna ucenja kako kazu i Duhovne Energije.Sav moj rad na osjecaju podjele je meni donio mnogo benefita.Za mene vise ne postoji ni Srbija, ni Bosna, ni Hrvatska, ni ostali….I to mi je sad iluzija.Vidim to sad kojim zastavama masu zbog fudbala. I to mi je podjela..A toliko smo kreativni svi da samo mozemo uciti jedni od drugih predivne stvari,ali smo zavedeni.Ja sad vidim planeticu nasu carobnu i prelijepu gdje svako ima pravo da bude na njoj, samo iz jednog razloga, odraditi svoju misiju i ici dalje…..A primjecujem da mi je takav nacin gledanja pomogao da nemam vise nikakvu nostalgiju.Gdje se nadjem tu mi je lijepo.A da ne kazem koliko sam se oslobodila vezanosti….Hvala vam svima sto ste u mom zivotu , i vi ste najljepse sto mi se dogodilo u ovim mojim poznim godinicama….Divan je to osjecaj biti sa ljudima gdje se razumijemo…..Volim vas sveeee.💚💜💚🙏🙏

  5. Hvala Melvaa 🥰 Svi smo isti i jedno za Boga 🙏 Hvala Ti Bože što postojim i jesam to što jesam!!! I što nas je Robert privukao 😇 Hvala, hvala, hvala ❤️❤️❤️

  6. Hvala Melva na podeleno iskustvo.
    Svi mi imamo neko uverenje koje nije od nima gore a sve su to samo programmi podere koi samo treba da osvestimo prifatimo i primenimo….jednostavno sve je deo nase putanje..lepo je biti i ziveti u slobodu i sa slobodu uma.
    Beskonecno hvala

  7. hvala hvala hvala…Hvala ti Melva na svemu napisanom.Razumem te kroz šta si prošla na samom početku.Mada,ja nikad nisam osećala ni prema jednoj naciji apsolutno ništa od onog što su mediji nametali,pravili razdor i netrpeljivost.
    Možda zato,što sam ja iz mešovitog-po nacionalnom opredeljenju-braka i ušla u brak sa takođe još večim mešavinama.a prijatelji,kumovi kolege sa posla iz svih delova našeg prelepog Balkana,i ostalog dela Evrope.
    LDR je ono što me ispunjava,Druženje ,bilo lično,na seminarima ili virtualno ,meni su melem za dušu
    Zato,uvek sa ushićenjem i tihom radošću uvek isčekujem sve radionice,jer me onaj ČET čini onim što ja jesam.HVala ti Melva ,volim te,Volim i Fitku i Sanele(obe)i sve Biljane,Mirjane,Maje,Miodrage,Đoleta…SVEEEEEE i da ne nabrajam više jer ću sigurno nekog izostaviti a to ne želim.Volim vas sve ,bez obzira na ono što nam je nametnuto ,nacionalnost,religija,mesto rođenja ili prebivalište i još koje kakvih glupih indentifikacija.Svi smo mi deca JEDNOG i jedinog Stvaraoca.Hvala vam svima što postojite.
    Hvala Robertu i Nini što nam pomažu da idemo ispravnom stazom.Hvala Ljubiši i ako ga za vreme njegovog fizičkog bistvovanja u ovoj dimenziji nisam poznavala.Hvala hvala hvala…

  8. 💖💖💖…. Hvala 💖 Hvala 💖 Hvala 💖……💋🙋

  9. Hvals Melva ns podeljenom iskustvu…
    Hvala, hvala, hvala…

  10. Božica Sabadin

    Dušice draga, hvala, hvala, hvala ♥♥♥

  11. Tanja Knežević

    Hvala na iskustvu
    Bas lepo kako si osvestila,prihvatila i primenila sveta znanja
    💛🖤💛

  12. Hvala draga Melvice na podeljenom iskustvu. Nekako sam tvoje iskustvo doživela skroz drugačije. Došla sam umorna iz grada neke čudne emocije. Morala sam malo da odspavam čak sam te i sanjala što se retko događa posebno ne sanjam u poslepodnevnoj dremci…
    Iskreno ja sam imala razne predrasude oko muslimana dok iz nisam upoznala. Imam puno prijatelja mudlimana i često sam pričala o raznim temama moram da priznam da mi se mnoge stvari sviđaju čak se u džamiji od svih verskih objekata najprijatnije osećam. Srpski manastiri su nešto posebno, zbog samog mesta gde su građeni. Manastir je drugačiji od crkve, a u džamiji se često osećam kao kod kuće mogu da legnem na mekan tepih, žene pošto su odvojene su opuštenije i više se druže nije tako strogo kao u hrišćenskim. Pokrenula si nešto… Hvala ti puno na tome…
    Koliko u toku dana pomislim koliko smo blagosloveni što imamo Lepotu Duhovnog Razvoja i jedni druge, iskreno ja bih i dalje lutala, a rešenje za moje probleme ne bih rešila…
    Hvala Lepoti Duhovnog Razvoja Hvala Energetskom oblaku Hvala Duhovnim Energijama Hvala Svetim Znanjima Hvala Ljubiši Hvala Robertu Hvala svima vama divni ljudi. Divan je osećaj biti u ujedinjenim Balkanu gde vekovima pokušavaju i često uspevaju da nas podele i zatruju mržnjom i negativnim emocijama i mislima. Hvala što postojite.
    Hvala Melva šaljem ti puno ljubavi, zahvalnosti, radosti… Sreću, veselje, pesmu budiš u meni. Hvala
    💞Hvala 💞 Hvala 💞Hvala 💞

  13. Hvala Melva na djeljenju iskustva.
    Žao mi je Bože,oprosti mi za sve što je u meni što je stvorilo ovu situaciju i podjele na planeti.
    Pomozi mi Bože da se otklone svi uzroci i toksična sjećanja kod mene.
    Hvala

  14. Hvala draga Melva na podeljenom iskustvu…💚💚💚

  15. Hvala draga Melva na podeljenom iskustvu.
    Svi smo mi jedno u Stvaraocu-Bogu.
    Hvala Ti, Volim Te, divna dušo♥️♥️♥️

  16. Hvala hvala hvala…

  17. Martin Mitevski

    Hvala draga Melva na podeljenom iskustvu 😊

Ostavite odgovor