Kada Duhovne energije vode 03.08.2018.

Dragi moji, ja ču pokušati kratko, da iz srca podijelim moj doživljaj sve do ovog puta. Još davno , davno , rekla mi je jedna kolegica da ču ja u svom životu dobiti nešto veliko i lijepo.

Naravno to mi nije zvučalo tada optimistično, jer sam bila na dnu dna. Svima sam pomagala i svi su me hvalili, a o sebi ništa nisam ni pojmaaaa imala. Ali te njene riječi i sad jako čujem. Nevjerovatnooooo.

I onda idem kroz život, i živim tudje živote. Bila sam razvedena. Poslije razvoda svaka moja nova veza, mislila sam, e ovo je to što mi je rekla moja kolegica. Naravno kad se zaljubiš misliš da nema ništa ljepše od toga. I onda opet ništa. Samo razočarenje.

I 2002 godine, ne mojom voljom, sjedim na kursu koji se zvao Land Mark Education. Transformacija . Tu se probudim , i vidi čuda. Vidim sebe kao na dlanu . Prepadnem se i upitam se , zar si mogla ovakva da živis?

Jedno uplašeno, divnooo, dobrodušno, neiskvareno, stidljivo, potpuno nesvjesno stvorenje. Kome ONO treba? I tako krenem da radim na sebi. Bog mi stavi ispred nosa izbor, ili pobjeći u kučicu gdje sam bila sakrivena, ili se suočiti sa strahovima koji su bili moćni.

I ja odlučim da se konfrontiram. Ali se i upitam , KO JE Mene Doveo Ovdje? I tako nadjem i dragog Boga, ispred nosa mi se sa „neba“ spusti knjiga Donalda Walscha, razgovori sa Bogom. A Sad da skratim ovu priču. I tako mene Bog vodi, ja se sve više puštam. I od 2002 godine intenzivnog rada na sebi sve do 7 _7_2017 sam bila u potrazi za istinom.

I onda mi Bog preko HO’oponopono pošalje Roberta. Prvi video koji sam čula kod Karmen, i jedan od prvih videa Robertovih, dobila sam takav osječaj, ljubavi, tolerancije, poštovanja, istine, i mnogo slatkih suza , koje još uvijek traju, zalijepila sam se za sve to. I tek sad mogu reći punim plućima, ovo je to što mi je kolegica još davno, davnooo rekla.

Tako je moja zahvalnost Bogu , jedina moja ovisnost trenutno, Hvala Ti Bože , uvijek sam bila vodjena , ali nisam bila svjesna. Sada jesam sigurno. Hvala vam Duhovne Energije, hvala dragi Roberte, što ste obogatili moj duhovni put. Hvala i svim dušama koje iskreno rade na sebi.:):):):):):):)

Melva 03.08.2018.