Poverenje donosi dokaze 07.08.2018.

Dragi predivni ljudi, predivni naš Roberte, kao i predivne DE, Stvaraoc, sveti Duh, Hristova Energijo i sve visokorazvijene svesti Kosmosa i dragi Ljubisa,

ne može se rečima opisati šta mi je rad sa DE doneo. Želim da podelim neka od svojih iskustava odmah nakon završenog prvog stepena SV. Trojice na Rtnju.

Za vreme inicijacije sam se osećala izvanredno i nisam osećala nikakve teškobe, i nisam imala nikakve pojave kao što su drugi ljudi osećali. Sve se završilo fenomenalno, čak i u busu na povratku kući smejala sam se celo vreme sa ljudima i bilo je prijatno. Nakon dolaska kući kod moje mame, osetila sam u predelu stomaka mali bol ali nisam obraćala pažnju, tešeći sebe ma ništa proći će……

Bol se intenzivirala dok me jedan snažni probod u stomak nije naterao da odem do kupatila. Mama me je pitala da li je sve u redu sa mnom, pošto nisam mogla više da izdržim i krenuli su mi veliki strahovi priznala sam da mi je odjednom tako jako loše da ne mogu da stojim na nogama i čak ni u stanju nisam da odem u krevet i legnem.

Uz pomoć mame došla sam nekako do kreveta i legla a zatim je počelo sve da me boli, velika mučnina u stomaku, bol u glavi i očima, i sve vreme smo se i mama i ja pitale Bože šta je ovo, pa ništa mi nije falilo do sada. Napravila sam Andjeoski Reiki sa par Andjela i legla, a mama mi je pomogla da zajedno odradimo Bogorodicu kao što nam je Robert pokazao i polako ali sigurno me je rad sa njom vodio u neke dubine da sam polako i zaspala, kada se nakon nekog vremena probudila bila sam kao nova i zahvlana da sam preživela hehe.

Sada znam da je bilo neko žestoko čišćenje posle inicijacije i zahvalna sam na tome. Dva dana nakon tog dogadjaja mama i ja smo otputovale za Studenicu i Žicu . Nakon toga su se dešavala mala čuda u našim familijama. Dalje po povratku iz Srbije kući u Beč moj muž i ja smo odlučili da odemo do neke terme malo na opuštanje, tu se desila nezgoda gde se on opasno okliznuo u kupatilu i mogao je ne daj bože svašta da doživi, ali sam ja zahvalna DE jer znam da je to bila samo ublažena Verzija od onoga šta se moglo u stvari desiti….. Hvala, hvala, hvala.

 Dalje radim na sebi sa Robertom i DE i šaljem veliku Ljubav i veliku Sreću, Radost i Ljubav da smem biti na ovom putu sa divnim ljudima -Andjelima, sa Robertom i DE. Hvala od srca . Mnogo vas volim, i upravo sam se rasplakala:)

Tamara K. 07.08.2018.