Promena percepcije i poverenje 06.09.2018.

Predivne ste sa vašim iskustvima.I Tamara i Bisa i Melva i Liber i svi koji su podijelili 💕volim vas Rasplakale ste me.Hvala vam 💕Čistim se dok plačem ,dok čitam.

I moja priča je slična, od malena tragala za istinom i pisala o njoj i čitala i tražila .Išla po crkvama molila ….itd

No tragaoci kao sto ste iskusili nemaju baš svi gladak put.U jednom periodu sam i sama bila nepodnošljiva i zastranila(sada znam da mi je i to bila škola).

Gubila sam drage osobe. Upadala u razne ćor sokake prijateljstva i veza.
Na razne načine su me vrijeđali ,zbog vjeroispovijesti ,porijekla uvjerenja,vješticom nazivali .Izbjegavali .Dijete mi matletirali . .Rana na ranu bol na bol ,do nedavno to je bio život moj.I na suicid sam pomišljala..Hvala svima i svakom što su me odbacili i gazili ,jer su me time digli iz neistine i ništavila,

23.08 .2016 sam otvorila kanal na Y.T. da i ja nešto radim.Nakon mjesec dva dana dana jedna divna Suzana mi preporuči Lepotu Duhovnog Razvoja .Eto to mi je Y.T .dao .Odmah sam sam sve preslušala što je bilo objavljeno na LEpoti Duhovnog razvoja ,i po nekoliko puta.TO JE BILO TO za ovim sam tragala .Donio mi je mnogo poklona imeđu ostalog i bezplatanu Reiki obuku kod Margarite Milenkovic.
Knjige ,,Dekoder za vrata raja 1i 2,, su čudo.

Moram još ovo podijeliti kad je moj sin vidio knjige naprosto mi je oteo jednu .nikada do tad ga nisam vidjela toliko sretnog ,plesao je i pjevao aktivacije iz knjige.Ni čokolada ni sladoled nisu mogli zamijeniti knjigu a nije baš da voli čitati.Ali od Roberta (njegovog prijatelja kako on Roberta prestavlja) je sve više nego odlično.

I dalje sam bez posla i ne baš se pohvaliti sa situacijom u kuci,al ja sam ne duga već stota osoba u odnosu na ranije.U miru sam sa sobom i svime što se dešava.Znam da me čekaju čuda imam puno povjerenje ..Znam da je sve za veće dobro i imam povjerenje .Evo primjer.Nedavno sam otišla na benzinsku sipati gorivo(na tu benzinsku nikad ne idem) i dok stojim u red auto ispred mene se vrati u rikverc i paf razbije moje auto.Mislite da sam se nervirala samo aktivacije i čak vozača iz drugog auta umirila.Osiguranje mi isplati štetu tri puta veću od stvarne.

Od davne radionice sa seansom Ljubiše ,Roberta i Bruna (ne sjećam se prezime)problem sa bolnim krstima je nestao.
Ima tu još dešavanja i rešenja situacija koje samo DE mogu namjestiti.

Volim vas sve.

I molim vas kad god budete u krizi da odustanete (i ja sam bila)od duhovnosti ,nemojte hrabro naprijed
,jedna stijena na putu nije razlog da do visina ne stignemo .
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Radmila 06.09.2018.