Čuda “mala, velika” sa Svetom Trojicom 18.07.2018.

Ovi redovi koje vam pišem dragi prijatelji su zahvalnost i ljubav prema Duhovnim energijama koje mi mnogo, mnogo pomažu od kada sam na ovom putu, putu Lepote duhovnog razvoja.     

 Pa da krenem sa događajima u mom životu pre i posle Inicijacije Svete Trojice. Mesec dana sam redovno praktikovala svaki dan sve što su nam Duhovne energije preko Roberta savetovale,pa i više od toga. Poslednje nedelje pred odlazak na Inicijaciju sam imala velika čišćenja. U ponedeljak i utorak me je celo telo bolelo, kosti, mišići, koža, materica, sve osim glave.Ona je došla na red kasnije. Nije bilo nekog razumnog ili vidljivog razloga za tako nešto. Niti sam nešto teško radila, niti sam bila prehlađena ili u gripi. Parice za  odlazak na inicijaciju ne stižu.

U četvrtak uveče šaljem email na Merlin’s Magic da na žalost ne mogu ići na Inicijaciju. U petak me zove Robert i kaže da su mu Duhovne energije prenele da  trebam ići. Rekla sam mu da nemam pare za put i za mamu, za koju trebam platiti ženi koja bi se brinula o njoj dok sam ja odsutna. Robert mi je pomogao.

Tog dana u kasnijim popodnevnim satima sam skoknula do prodavnice. U povratku me je zateklo nevreme. Kod kuće su mi svi prozori ostali otvoreni. Kada sam stigla kući odmah sam otišla do prozora u kojem držim plavu flašu sa vodom,  za plavu solarnu vodu. Bila je razbijena. To sam doživela kao veliko čišćenje i nisam se uzrujala,  i ako je u Subotici nemoguće naći flašu od plavog stakla. 

Došla je subota i inicijacija Svete Trojice. Vau,toliko sam snažno osećala energije. Naročito kada smo posedali u krug. Glava kao da mi je trnula za vreme izgovaranja aktivacije koju nam je Robert  šapnuo „Ja jesam Izvor Svete Trojice“. A onda je krenula Inicijacija. Kada je Robert stao iza Milice, koja je sedela pored mene, ja sam doživela nešto kao strujni udar u celom telu. Oči su mi bile zatvorene celo vreme kao i svima,ništa nisam čula niti videla, ali sam osećala prisustvo Roberta i Svete Trojice. A kada je prišao meni i stavio mi ruke iznad glave, ja sam gorela, naročito glava. Jedna tačka na levoj strani glave me je zapekla i to jako. Imala sam osećaj kao da se tamo nešto spržilo. Posle toga sam dugo bila ošamućena.

Na povratku kući sam se osećala sve lošije i lošije. Imala sam glavobolju, osećanje pritiska u glavi i jak nagon na povraćanje. Potužila sam se i Oliveri koja je samnom putovala. Kada sam stigla kući samo sam bubnula u krevet. Ujutro mi nije bilo ništa bolje ali sam ipak ustala zbog mame. Pobrinula sam se za mamu,presvukla je, nahranila, dala lek. Otišla sam i u nabavku iako mi se maglilo pred očima i povremeno sam  se hvatala za tezge jer sam imala osećaj da ću pasti u nesvest. Mučnina je stalno bila prisutna.  Vratila sam se kući i spremala ručak. Izmerila sam pritisak, bio je 148 sa 75. Bilo mi je jasno zašto mi je loše.Moj pritisak je od rane mladosti uvek bio jako nizak, 90 sa 50 ili 95 sa 55 najviše. Ako je bio samo malo viši meni nije bilo dobro a ovo je za mene bilo previše. Nastavila sam se baviti kuvanjem ručka ali mi je bilo sve lošije. Ponovo sam izmerila pritisak, bio je 152 sa 85.

Uzela sam priručnik za korišćenje duhovne tehnike Sveta Trojica i ponavljala aktivacije, ali više nisam imala snage da se koncentrišem. Dala sam mami ručak i lekove i pozvala hitnu pomoć. Ispričala sam im šta mi se dešava i rekla da nemam zdravstvenu knjižicu. Uputili su me na dežurnu ambulantu. Pozvala sam sina i njegova verenica je došla po mene i odvezla me do ambulante. U ambulanti mi je lekar izmerio pritisak, tada mi je već bio 168 sa 112. Donji pritisak mi je bio veći nego inače gornji . Dobila sam tabletu nitroglicerina i četiri inekcije venski. Odmah sam osetila olakšanje. Bilo je pravo čudo što sam takva sve izdržala na nogama i poradila sve kao i za svaki drugi nedeljni ručak. Rečeno mi je posle da se od takvog nečeg umire i da je čudo što sam preživela.

Bila sam zabrinuta šta će se dogoditi sa mojom Inicijacijom zbog leka i inekcija koje sam primila pa sam Robertu napisala u poruci šta mi se dogodilo. Čišćenje, žestoko čišćenje, izlazili su stresovi koje sam nakupila tokom godina i decenija. Pustila sam 2,5 sata energetski snimak koji smo dobili za pripremu za Svetu Trojicu i radila aktivacije Svete Trojice.   

Međutim i moja mačka je bolovala, nešto ozbiljno nije bilo u redu i u ponedeljak uveče moj sin je odneo kod veterinara. Morali su je operisati. Svi unutrašnji organi su joj bili natopljeni krvlju.Uklonili su joj matericu i slezinu. Veterinar je verovao da mačka Iva neće dočekati jutro. Bio je to najteži slučaj koji je on video i bio je  u čudu kada se moj sin ujutro pojavio kod njega sa mačkom da primi antibiotik. A ja sam i za vreme operacije i uveče i ujutro koristila aktivacije Svete Trojice za moju cicu i to još uvek radim.  Ona je opet ona stara, igra se, dobro jede a veterinar je i dalje u čudu.   

U  utorak uveče sam zamolila Svetu Trojicu da mi reše problem u poreskoj sa preplaćenim penzijama iza oca.  Ujutro sam otišla do poreskog i službenica me odvela do načelnika. Bez da sam išta rekla ili zamolila načelnika on je učinio tačno onako kako sam ja zamolila Svetu Trojicu. Rekao je da potrošeni novac koji su greškom prebacili vratim u jednakim mesečnim ratama u narednih godinu dana. Bila sam presrećna. Kada smo službenica i ja izašle,rekla mi je da ovo još nikada nije uradio, da je najduži rok koji je dao bio 6 meseci. Jeee….       

I tako dan za danom meni a i mom okruženju događaju se neverovatne stvari. Merim ja jedno jutro pritisak a on 152 sa 86. Odradim aktivacije Svete Trojice, izmerim pritisak a on 112 sa 75. Izgleda da više neću imati ni prenizak ni previsok, nego taman kakav treba.  Imam vam još mnogo toga za reći ali to ću vam ako Bog da ispričati na rođendanskoj žurci u avgustu, kada je drugi rođendan našeg puta Lepote duhovnog razvoja.  Sve vas puno, puno ljubim i vas gore i vas dole, Vaša i dušom i srcem i telom Vesna.

Vesna Orcic 18.07.2018.