Promene na poslu 18.12.2019.

Dragi Roberte,

htela sam da i ja ispricam svoje iskustvo. Možete da ga stavite u LDR grupi.

Zvanično sam se pridružila LDR negde u aprilu ove godine i počela sam intenzivno da praktikujem zajedničke meditacije i sve aktivacije iz knjige Dekoder 1.

Situacija je sledeća:
Radim u kancelariji sa 2 koleginice.
Odnos izmedju njih dve je bio jako napet, puno svadja, netrpeljivosti, puno devijacija, negativnih misli, negativnih emocija, a ja sam samo radila svoj posao čistila sa HVALA TI I VOLIM TE, časa sa vodom na stolu se menjala 2 puta dnevno i moje svakodnevno čišćenje sa aktivacijama.
U tom trenutku nisam radila da bih nešto ostvarila, promenila nego sam radila, koja mi je u tom trenutku najviše odgovarala, niti sam imala želje vezano za njih dve, za posao, kancelariju…Samo sam radila.

Obe koleginice su bile same, nisu mogle da nadju savršenog partnera, nesrecne, tužne, svadjale su se ovde, posao je trpeo.
Jedna(nova u sektrou) koleginica se posvadjala sa menadžerom, bila je pred otkazom, saradnici su hteli da ode iz sektora…
Puno karmičkih dugova, devijacija, neuskladjenih misli sa voljom Stvaraoca.
Radila sam čišćenje prostora, zaštitu svaki dan. Sve sam prepustala DE.

Sad vidim da itekako sve što radimo jeste vidljivo. Promene su dosle posle 6 meseci, koje ja recima nemogu opisati. Nemoguca čudesa.
Harmonija izmedju nas, ljubav, sreća, odnos sa menadžerom se popravio, harmonija medju saradnicima, poštovanje, tolerancija….
Koleginicima se život menja na bolje. Pronašle su savršenog partnera po volji Stvaraoca….Sreća, radost, ljubav.

Od Nove godine nam stiže povečanje plate…wauuuu.

Fenomenalno. HVALA ROBERTU, HVALA DE, HVALA STVARAOCU, ANDJELIMA.

Sad znam da su sveta znanja i put duhovnog razvoja, jedini put do kraja života, jer sad znam da se sve desi u pravom trenutku, kad je najbolje za nas.

Posle svega, shvatila sam da sam morala da očistim puno ljudskih devijacija, očekivanja i ko zna čega još, ali DE znaju.
Sve sam to radila bez očekivanja i želja.

Sad razumem sve. Sad me niko nece zaustaviti da radim aktivacije, zajedničke meditacije, da negujem pozitivne emocije i da uskladjujem misli sa voljom Stvaraoca.

Presrećna sam. Wauuu. Hvala hvala Hvala.

Mirjana Slavnić 18.12.2019.

4 komentara

  1. Hvala Mirjana,puno hvala.. 🙂 verujem da je bilo tesko ali kad se tako nesto desi onda nas ohrabri jos vise. Hvala De,hvala Stvaraocu! ❤️🧚✨

  2. HVALA, HVALA, HVALA…DE SAMO MORAMO ZAMOLITI I POČINJU ČUDA ♥♥♥

  3. Hvala Mirjana na podeljenom iskustvu…💖🙂

Ostavite odgovor