Prestanak bolnih ciklusa 24.08.2018.


Imam da napišem jedno iskustvo.

Imam godinama bolne menstruacije, i ne može ni jedna da prodje bez suza od bolova i uzimanja lekova, iscrpljenosti… Kada sam otišla na inicijaciju Svete Trojice, menstruacija je krenula kada smo stigli na Rtanj i to nekoliko dana ranije. Bila je neocekivana i bolna. Osetila sam da se radi o čišcenju. Da skratim, moja druga menstruacija od inicijacije Svete Trojice je bila bezbolna, na vece kada je bila radionica Crvena Zemlja sam imala probadajuce bolove sa desne strane stomaka, i vec sutradan kada sam dobila je proslo bez velikih bolova i bez lekova.

NEVEROVATNO JE, jer ranije šta god da sam radila da ublažim bolove bez lekova NIJE USPEVALO !

Inace što se tice iskustva od kada pratim Vas i Duhovne energije moj život se promenio u svim segmentima. A što se tice bolesti i zdravlja, ranije sam uvek bila nešto bolesna, sada kada osetim da krene prehlada ja pocnem da koristim alate što imamo za to i ili nestane skroz ili ostane vrlo malo, dok ljudi oko mene boluju po dve tri nedelje. Mnogo se brže regenerišem i od stresa koji je 1000 puta manje zastupljeniji kod mene sada nego ranije. Za dan dva ja budem nova, a ranije mi je za to trebalo 10 dana do 2 nedelje. I to sa lekovima.

Moj život je sa Duhovnim energijama uzdignut na 100000nivo, suze mi krecu dok pisem. Mi još uvek nismo svesni šta imamo.

ZAHVALNA SAM VAMA ROBERTE ŠTO STE KRENULI ZA SVOJIM SRCEM ZA DUHOVNIM ENERGIJAMA I NA TAJ NACIN PREDSTAVILI DA I MI OSETIMO I DOŽIVIMO ŽIVOT SA DUHOVNIM ENERGIJAMA.

Tamara R. 24.08.2018.

Ostavite odgovor