Blagoslovi 30.12.2019.

Blagoslovena sam što sam u ovoj grupi, blagoslovena sam što je LDR došla do mene, ili ja do nje. Blagoslovena sam što sam deo vašeg života, i vi mog. Blagoslovena sam i od srca želim da večno budem deo onoga. Molim Duhovne energije da kad god imam neku blokadu, neki zastoj da mi ukazu na pravi put, da me protresu i isprava me na stazi.

Osetila sam nemoć, jer sam bila prikovana za krevet 5 dana, nisam mogla da gledam, sve me živo bolelo i konstantno pod temperaturom, niti se služiti telefon. Pratila sam koliko sam mogla, uglavnom sutradan slušala radionice, osim sinoc kad sam bila jaca i mogla da sudelujem. Nisam mogla da radim moje uobičajene aktivacije što ih uvek odradjujem. Tu sam samo lezeci radila Svetu Trojicu, i trudila se da ispoštujem postulate i da ih pročitam. Ipak sam osetila neku krivnju da nije dovoljno, kao da sam na neku stepenicu skliznula, i da se krčevito držim za nju, i pokušavam svim snagama na nju da stanem.

Onda dobili magicne reci, da želim da mi se Zvižduk okomota oko moje glave, u moju glavu, moj um, da mi se zakuca, i nigde odatle ne ode. Zato znam da ništa ne znam, i nikad neću znati, zato molim Duhovne energije da ispocetka učim, istinskim izvorima, i istinskim znanjima. I samo želim da mi Duhovne energije daju snagu za buduce dane koje slede u ovom svetu. Ne želim nikad da napravim “grešku”, jer tako sve ovo poštujem i cenim. Koliko mom umu bilo shvatljivo ili neshvatljivo, izdati ne želim.

Zaista sam imala potrebu da napišem šta mi ovo prestavlja, a s druge strane ta ” bojazljivost” da ne uradim ništa pogrešno. Zato neka me Duhovne energije stalno ispravljaju i koriguju. Hvala Ti Roberte što si ti uvek tu za nas. Hvala Duhovnim energijama. Hvala Svetoj Trojici.

Mnogo toga želim sa Vama i sa ovom grupom, molim samo da mi DE dozvole i otvore put. Kad smo se sa radionice u Novom Sadu rastali, kad sam prišla da se pozdravim sa tobom Roberte, secam se tvojih reci ako nisam izuzela nešto ( ushicena sam bila ) : ”Mi se još čujemo i dalje vidjamo”, moj bio odgovor iz stopa, NARAVNO, jer zaista tako i mislim. Zaista mi treba pomoć od DE da me stalno iz sekunde vračaju na pravi put. Svesna sam da je jako lako skliznuti 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

Maja Kerkez 30.12.2019.

3 komentara

  1. Hvala ,Majo na podeljenom iskustvu.Mogu da kazem samo ,,Ljubav …Blagoslov…Ljubav …Blagoslov…HvalaTi …Volim Te…Hvala….Hvala…Hvala…Hvala…

  2. 💖💖💖HVALA 💖💖💖

  3. Hvala Majo, samo naprijed zajedno……..💖

Ostavite odgovor