Božije delo 27.09.2019.

10.07.2019 bila je radionica uživo “Duhovna igranka” u kojoj smo mogli postavljati pitanja Duhovnim Energijama.. ja sam pitala da li je moja životna misija da postanem iscelitelj?
DE su odgovorile da treba da nastavim u tom pravcu i biće jako lep ishod.. a Robert je još dodatno napomenuo da se seća da sam bila jako zainteresovana za Brunu Gröninga.. a to nije slučajnost jer je on bio iscelitelj..ako je to nešto što te vuče onda će DE sve uraditi da te usmere u tom pravcu…

Ne radi se u ovom postu da li ću ja biti iscelitelj, nego se radi o tome kako nas DE vode. Robert je spomenuo Bruna i to nije slučajno, jer bila sam član prijatelja Brune Gröninga otprilike osam meseci pre nego što sam saznala za Ljubišu i pre nego što se Robert pojavio na “sceni”… Nedugo potom izašla sam iz kruga prijatelja jer nisam više videla smisao odlaska na zajedničke sastanke koji su nekako uvek bili isti. Naučila sam što je bilo potrebno i stekla jednu jako jako dobru prijateljicu. Našla sam ono što sam tražila na svom duhovnom putovanju, pronašla sam Sveta znanja..

Imam još dve knjige o Bruni i to je to, nisam se posebno bavila tom temom. I onda ga je Robert spomenuo pa je nešto zavibriralo i osećam da treba da pročitam knjigu o Bruni. Čitam, čitam ali nikako da nađem to što tražim. I pre neki dan pogledam na policu sa knjigama i shvatim da tu drugu knjigu o Bruni nikad nisam pročitala. Uzmem je u ruke i otvorim, i pročitam sledeći tekst.

“Ja nisam ništa, Gospodin Bog je sve.”
” Najveći liječnik za sve ljude jeste i ostaje Gospodin Bog”
“Uzdaj se i vjeruj, Božanska snaga pomaže i iscjeljuje.”
‌Ova tri citata Brune Gröninga sadrže bit iscjeljenja duhovnim putem. Bog je život. On šalje snagu, životnu snagu koja je sve stvorila i koja sve održava na životu. Čovjek samo mora naučiti kako tu snagu svjesno primiti. Čovjek je više od samog tijela. On je duh, ima dušu i u ovom životu živi u jednom tijelu. Njegov zadatak je da to tijelo održava u zdravom stanju. Za zdrav život nije dovoljna samo hrana, nego je potrebna i duhovna energija. Tu snagu je Bruno Gröning zvao “Božija snaga” ili “Heilstrom”. Ona iscjeljuje i pomaže, a ne čovjek.
Čovjek može biti samo posrednik.

Tako je i Bruno Gröning u sebi vidio samo posrednika, a ne onoga koji iscjeljuje. Pri tom je svoje delovanje izričito odvajao od uobičajene medicine. Branio se protiv toga, da se to što on radi shvati kao liječenje bolesti. Onima koji su od njega tražili pomoć nije dopuštao da kažu ni jednu riječ o svojim bolestima. Sve što je htio, bilo je da im objasni i pomogne da ponovo uspostave vezu sa “Heilstrom i da na sebi dožive njeno delovanje. Zbog toga je odbijao svaku zahvalnost njemu.

“Nemojte zahvaljivati meni, nego Bogu. To je njegovo djelo. ”

Sanela Pribic 27.09.2019.

Ostavite odgovor