Civilizacija Kirijanaca 28.09.2019.

Moram da iznesem iskustvo sa jučerašnje radionice o Kirijancima, pošto su mi bila veoma jaka delovanja. Otkad sam prvi put čula za njih, imam veoma prijatan osečaj kao da se več dugo poznajemo jer mi se to i jučer potvrdilo.

Kad je počeo Robert sa prvom aktivacijom, ja sam osetila veliku radost, osmeh mi je došao u lice, ljubav u srce, neverovatan osećaj, a posle toga i puno suza …ali najlepśe, vidjela sam ova prekrasna bića, nekih malih oblika, inteligentna i stalno su bila u pokretu, kao da imaju neke važne zadatke koje moraju odraditi u kosmosu za sve nas. Kao da su mi to htjela pokazati, a nisam uspjela videti, što bi to moglo biti.

Jako sam se dobro osećala u njihovom druśtvu, i bio mi je žao, što je meditacija zavrśila. Sada kad pišem, opet vidim kako oni vrše ta svoj neki posao i jako se zalaže u tome.

Hvala, hvala, hvala na ovom iskustvu dragi Kirijanci.❤️

Nada Matko 28.09.2019.

3 komentara

  1. Davno sam gledala jedan film,gde je veliki investitor rusio kvart i jako mu je smetala jedna mala zgrada u kojoj su ziveli stanari kao porodicaUporno je graditelj pokusavao da srusi zgradu,a neka mala bica su pomagala da se zgrada sacuva i obnovi.Prvi put kad sam cula za Kirijance,ne znam zasto,ali me je sve to vratilo na taj film i pomoc koju su ta mala bica davala ljudimaI sad,dok opet ovo citam,pojavljuje se ista slika.Mali,nama nepoznati zivi entiteti ,cine sve sto je u njihovoj moci da nam pomognu,samo,ali samo ako je namera cista,iskrena,za korist vecine.hvala hvala hvala

  2. Hvala Nado za podeljeno iskustvo sa divnim Kirijancima…

  3. Hvala Nado za prenos ovog divnog iskustva sa kirijancima .Hvala civilizaciji KIRA za pomoc ljudima i planeti Zemlji. Hvala…Hvala…Hvala…Hvala…

Ostavite odgovor