Čudesna moć meditacija i slika koje crta Lidija Arnaudova 07.12.2019.

Zdravo Robert

Zadnje par nedelja mi se dešavaju neke stvari koje bi htela podeliti sa vama, a može i sa ostalim učesnicima LDR. Od kad sam kupila sliku od Lidije Arnauduve, i od kako svake veceri radim par meditacija ispred nje, pocele su neke neobicne stvari da se dešavaju. 2 puta do sada ruke su se kretale, spuštale i radile čudne stvari ali juće je bilo vrh….uradila sam 2 meditacije za materijalizaciju i kontakt DE, i pak su počele ruke da se dvižu po meni, po slici..i rade poteze….

Mislila sam da samo ruke mogu da prave to ali posle sat ili dva i noge su počele da se dvižu…i da odu gde one žele…naterali su me da uzmem mobilni i uključim LDR, i preslušam neke meditacije, znaci moje telo se diglo samo, uzela sam hartiju i penkalo i kažem dali ima neku poruku da mi prenese i nacrtali su mi znak beskonačnosti, šaljem ti tu i Lidijinu sliku.

Ovo se i danas nastavilo dešavati i bez da ulazim u meditaciju, bila sam kod kozmeticara i opustila sam se i moje ruke su se počele odvajati od tela od stola na kojem sam ležala, do mi je bilo prirodno stanje, kako da gravitacija ne utice na njih, ali sam morala sa silom da ih spustim, da se ne uplaši ona žena što je radila….dali je ovo pocetak levitacije, ili nekakav kontakt ne znam ali sam puno srećna što sam dobila ovu moć…i na mobilnom kad sam meditirala juće pokazao mi je moj prst kalendar 20 decembar, a tad dolazim na Svetu Trojicu ..

Htela sam još da dodam, da je moj kontakt bio sa civilizacijom Alfa i Omega, predstavili su se, kontaktiraju me preko tastature na mobilnom ili pišem na list…ovo je nešto neverovatno..odgovaraju na bilo koje pitanje…hvala za pomoć…prvi dogovor što smo sklučili danas je da nesmem da koristin neku drugu Stranu za meditacije osim Lepote Duhovnog Razvoja.
P.s. Jedva čekam da se vidimo na Svetoj Trojci da podelim detaljno moje iskustvo

Pozdrav

E.L. 07.12.2019.

23 komentara

 1. ODLIČNO ISKUSTVO . I MENI SE JEDNO VRIJEME DOGAĐALO SLIČNO . HVALA HVALA HVALA

 2. Amaizing,hvala,hvala,hvala na podejenom iskustvu.

 3. BLAGODARAM ELENA 😇😇😇BLAGODARAM LIDIJA 😇😇😇 💕💜🌟💫💝💚💙💖

 4. Lidija Arnaudova

  Hvala Elena , tvoje iskustvo je rezultat na tvom predanom radu i poverenje u DE. A moje slike i nisu moje slike, kreatori su DE, a ja sam instrument, koje treba da matrejalizira za energetska delovanja. Sve je pocelo otkad sam u LDR, otkad slusham Roberta i radim sve kako kaze EO i DE preko Roberta. Mnogo „cudesa“ su se desile i deshavaju se od pocetka. Neka iskustva sam i podelila. To je moje poverenje 100% , a to preporucujem svima. Hvala, hvala, hvala.

 5. Zoran Vranjković

  …….eto ,ode Elena nebu pod oblake……za nju gravitacija više ne vredi……još malo pa će otvoriti privatnu kompaniju Elena Airlines…..ako bude išla iduće godine na ono „svemirsko“ putavanje,što kažu DE,dok drugi budu letjeli avionom,ona može i sama…….hahaha……..

 6. Prelepo.
  Hvala, hvala, hvala!!!

 7. 💝 Predivnoooo, a tek je početak, jaao Vrh, Vrh, 💝
  HVALA…LDR , što izlazi Istina, pokloni, pomoć..čuda…..na videlo svih
  HVALA, HVALA, HVALA….💝

 8. Hvala, hvala Elena, diivno iskustvo i čudo 🙏❤🙏
  Uživaj u novinama 🌞 Hvala Svetu Kosmosa za sve ❤

 9. Kako sam samo srecna kad sam to sad procitala..pred meditacie za planete vec nekoliko puta prisetila sam se da kad idem kod kuce da hocu licno da zapoznsm Lidiu i da uzmem moju sliku koja e vec nasliksna za mene…celo vreme sam zamislavala i gde da je postavim..pred neki dan sam i dobila na poklon 50 eura od mog sina kao poklon i poželela sam da upotrebim te pare za sliku od Lidiu…i sad citam to što je iznela Elena…hvala ti Elena hvala Lidia hvala Rober D.E hvala Stvaraoca ..hvala hvala hvala…..

 10. hvala hvala hvala Elena na ovom divnom iskustvu koje je preneto i na papir da i mi ostali mozemo da uzivamo i da se radujemo tvom napretku uz pomoc DE…hvala hvala hvala

 11. Hvala 🧚‍♀️💓

 12. Čila Mesaroš

  Hvala za podeljeno iskustvo i za neizmernu pomoc koju dobijamo iz sveta kosmosa. Hvala Lepoti Duhovnog Razvoja na pomoci u razvoju sve veceg broja predivnih Dusa.
  Hvala, hvala, hvala

 13. Hvala puno na ovom moćnom iskustvu.. Nasmijalo me također. Divno.. Hvala

 14. Tanja Knežević

  Hvala 💖
  Prelepo…

 15. Hvala na podjeljenom predivnom iskustvu. ❤❤❤

 16. Hvala Elena na podeleno iskustvo, hvala Lidiji Hvala Robertu Hvala LDR Hvala D.E. divno iskustvo, cuda se desavaju. Sve je uvek iznova novo. Hvala hvala hvala

 17. Hvala na tom divom iskustvu A slike od Lidije stvorio je sam Stvaraoc jer zrače posebnom energijom! ♥♥♥

 18. Hvala Elena na predivnom iskustvu…polako su se počela dešavati čudesa, zahvaljujuči svemu što radimo svakodnevno za naš duhovni razvoj, i za razvoj cele planete…, hvala Lepoti duhovnog razvoja i hvala predivnim slikama koje crta Lidija….baš su posebne, predivne i jake, kao što je ona 😀 još je EO preneo, da je na njezinim slikama otisak samog Stvaraoca…🧡🧡🧡🧡

Ostavite odgovor