Divan trik DE 16.08.2019.

Želim da moje i misli svih ljudi na planeti budu u skladu sa voljom Stvaraoca

Jedno simpatično finansijsko iskustvo:

Juče sam na posao ponela 30€ u novčanicama od 20 i 10€ u nameri da ih nakon posla razmenim i platim drugu ratu duga za ćerkin mobilni. Novčanice su bile savijene na pola, ona od 10 sa unutrašnje strane, jedva da je virila. Prilikom kupovine u pekari pre posla prebacila sam ih u drugu pregradu novčanika “za svaki slučaj”  Na poslu mi je torba bila kao i obično gde stoji, jedina “promena” su dve nove osobe/koleginice taj dan na poslu.

Kada sam prišla menjačnici, obaveštena sam da je obračun/smena da sačekam, dobro, taman da pripremim novac, kad, onih 10€ NEMA. Prosto ih nema.

Prvo sam pretrnula, da li sam normalna, sela na klupu, traži, presabiraj se, da li sam ih stvarno imala, ma jesam, kako nije nestalo i više,…itd.

Druga misao je bila, ha, pa Jelena jel se sećaš kad je Relja (sin 9 god) pre 3 meseca na ulici našao dve novčanice od 500din, kad nismo imali dovoljno za izlete i s tim parama platili njegov Palić? Koliko si se zahvaljivala DE i koliko si blagosiljala onog kome je ispalo i da ćeš vratiti kad budeš imala?

Treća misao je bila hvala Ti Bože, volim Te Bože što mi pomažeš da na najlakši način otplatim karmičke dugove; izvini, molim Te oprosti mi za sve što smo Ti ja i moji preci nažao učinili.

Nakon prvobitne zbunjenosti, dan sam provela nošena zahvalnošću za situaciju i beskrajnom radošću za, rekla bih, šeretski divan trik DE. Neka je na radost i veselje taj novac kome god da je pripao, na blagoslov i dobre vibracije !

Hvala, hvala, hvala 

Jelena Danilovski 16.08.2019.

1 komentar

  1. hvala hvala hvala …DE znaju obecanje i kako ispuniti isto…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor