Džabe, džabe, džabe… 02.11.2019.

Moje iskustvo sa džabe džabe džabe.

Od kako sam u ovoj divnoj grupi LDR ne inzistiram u tome da budem u pravu u bilo kojoj situaciji već želim da budem sretna, znaći, dokazivanje me ne zanima. Tako moj suprug nešto tvrdi i pametuje a ja samo u sebi govorim džabe džabe džabe. On se počeo smijati onako silovito iako nije bilo baš motiva za smijeh. Izenadio se šta mu se događa pa nije znao kako da to opravda pa kaže – ti nisi normalna. A ja kažem,pa i nisam, znajući o čemu se radi.

Drugi primjer  – da ne dužim objašnjavajući ko je kome šta – Dva brata koja imaju zajedničku blokadu koja se zove agresija na partnera sa grubošću sipaju na supruge svoju alergiju i ponižavanje koje su naslijedili od oca. Situacija je postala mučna u tom društvu. Sjetim se alata i krenem DŽABE DŽABE DŽABE. Nije prošlo ni pola minute, bijes je prestao, agresija prestala a u licu im se je moglo čitati mir i spokoj.

Alat džabe džabe džabe funkcionira u trenutku. Hvala hvala hvala

Mirjana Bajić 02.11.2019.

2 komentara

  1. Hvala Mirjana, bas sam se ismejala.. 🙂 🙂 🙂

  2. hvala hvala hvala…Dzabe dzabe dzabe dzabe je bas mocna aktivacija…Hvala Mirjana na iskustvima,Sve je uvek iznova novo…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor