Pravi Put 07.11.2018.

Zdravo Robert,

Jas sam Eleonora iz Makedonije. Imam 25 godina i evo vech 1 godinu sledim tebe. Jakooo lepe stvare su se desili u ovom preiodu i jako sam zahvalna i nemogu opisati koji mir osjecham sad.
Kad sam bila mala imala sam tumor na bubregu, bila sam operirana i posle to primala i hemoterapiju. Posle godina imala sam dve operacije pa izvadili su mi zhuch, a posle to imala sam operaciju kila. Bila sam jako bolezhliva, uhvatala sam sve viruse, imala problem sa sinusima i shta to ushte ne. Usputno zhivim u porodicu gde moj otac je jako mrzliv i voli da pije i gde moja mama nosi ceo teret, a ja i mog brata smo vishe odrasli i radimo pa finansiski ulagamo jako puno. Jao htela bi sve da ti ispricham ali kao shta sam pochela neche umati kraj.
Ukratko …zhivjela sam mnogo tezhak zhivot sve dok ni sam pochela raditi na sebe! Kad sam saznala da sve je moja odgovornost jas sam bila presrechna. Al znash li zashto? Zato shto sam znala da sad mogu uraditi da sve bude lepo! Svakako uz pomoch sa nashih duhovnih energija koje nas gledaju od gore! 
I tako eve godinu dana ja slusham tebe 💞 pratim i sve drugo shto mi pomaga kao Mabel Katz …ho oponopono je …ono…zakon!😂❤️ Pratim i ljudi koju su uspjeli, ispreplechuje mi se nivno i vashe znanje haha i svakodnevno mi se ukazhuje da je ovo pravi put. 
Najinteresnije je to shto ja nikad ni sam bila u moguchnost uplatiti neki paket ili radionicu. A sve mi je dolazilo u pravo vreme! Tvoji stari videa dok je bio youtube, sad par karmichke snimke..jednom  ti si mi po greshka dao ulaz za jedni paket i tako dalje … Ali sve je magichno i nishta ni je bilo po greshka, vjerujem u to. U taj paket imalo je snimak -Nemogucha chudesa….znash shto se pochelo deshavati..bash chudesa. Jas sam dobila posla po struci, a josh nisam zavrshila fakultet.  Ovo je golema retkost zbog toga shto se nemozhesh zaposliti bez iskustvo, a jas josh nisam zavrshila fakultet…wow! Btw to je posao koji volim 😍. Moja veza cvetaaaa, mama je sve smirenija, moj brat napreduje na posla, moj partner isto tako, najblizha drugarica je imala problem prvi put sa trudnocha, sad je opet trudna i beba je ok ❤💙💞💕❤💙💞 Mislim da nema potrebe da produzhim dalje! Ja zhivim miiir…mir! Zhivim zdravlje, za koje prethodno ni sam spomnula da vrlo brzo sam se oporavila i ni sam vishe toliko bolezhliva. Zhivim zahvalnost, zhivim ljubav!
Imam josh puno posla i ne planiram prestati, ali vidi shto sve se desilo za toliko malo vremena!
Hvala ti beskrajno za ova pomosh🙏🌟🌟🌟 
P.s. ako volish mozhesh spodjeliti iskustvo 🌟 
Veliki pozdrav i nadam se da chesh dochi uskoro u Skopje 🌟😍💞❤🙏
Eleonora Blazhevska 07.11.2018.

Ostavite odgovor