Funkcionisanje Nervnog Sistema – Jelena Danilovski 13.04.2020.

Dragi Roberte i drage Duhovne Energije, dragi drugari duhovnjaci, veliki pozdrav
💖💖💖

Ovom iskustvu je trebalo malo više vremena da izađe na svetlost dana. Nisam imala dovoljno uvida, nisam bila spremna ranije. Kako se vladam poukom Duhovnih energija: shvati, prihvati, primeni, u ovom slučaju sam išla obrnutim redosledom. Bila sam potpuno zatečena informacijom o funkcionisanju mog nervnog sistema, nisam je razumela, ali rešena da iznova učim o sebi, duhovnom svetu, rešena da ne odustanem, počela sam prvo da primenjujem dati savet DE, opraštanje, sa verom da će mi se u nekom trenutku razjasniti, da ću shvatiti.

Dobro se sećam dana kada je stiglo kazivanje. Taman sam bila završila preslušavanja i prepisivanja radionica o Duši iz januara 2019. Stalno me je vuklo da ih iznova slušam, radim aktivacije, a prilika za to mi se dala tek sa korona “situacijom”. Koliko to popodne sam shvatila, osvestila da mora biti da mi je srčana čakra na neki način blokirana, da neka moja veća blokada u duhovnom razvoju tu čuči.

Kazivanje: ” Nenormalno dobar u odnosu na trenutnu situaciju, 99,15, a biće mnogo bolji kada zaboravi prošlost i kada bude praktikovala opraštanje. Ne treba da brine za brojku koliko je pratilo osoba njeno ST jer će biti vezana za svoje ST do kraja života i informaciju će dobiti u pravom momentu.”

Auu! Kako, zašto? DE, jel se šalite?
Moj šok uopšte nije bio zbog brojke. Nisam očekivala ništa posebno, samo nadu da je preko 99. Moje (neprijatno) iznenađenje je bilo zbog svega ostalog. Svesno nisam u sebi prepoznavala ni da sam “u prošlosti”, upravo suprotno, po meni u velikom Sada, niti da je “trenutna situacija” loša. Pa ja sada živim bajku! U 43.oj godini prvi put imam sasvim harmonične odnose u porodici. Budim se i ležem u zahvalnosti. Stanje sreće i radosti bez povoda me često dovodi do ekstaze. Oko mene se sve promenilo na bolje, a kako je moglo ako nije i u meni? Ni broj osoba me nije zanimao i to sam im više puta naglas rekla dok sam slušala tuđa kazivanja. A sad mi kažu “da ne brinem”? Aah😑 Kako sad takva info od DE? DE, znam da Vi znate, verujem Vam. Pričekajte malo da se priberem, da shvatim, prihvatim i primenim.

Kako mi ništa nije bilo jasno, neka teskoba se uvukla u mene. Imala sam neopisivu želju da se isplačem, onako glasno, da sve puca, dugo nisam, ali neki čep je još uvek sve blokirao. Takođe sam imala veliku želju da se poverim mojoj dušici Jeci Jauković, jer uvek u razgovoru sa njom dobijam neke uvide i bolje razumevanje šta se u meni zbiva.
U “realnom” životu je već krenulo ludilo sa zabranom kretanja, a nemajući u kući dovoljno hrane ni novca za naredni vikend, prvo sam to pitanje morala da rešavam. Tu se fenomenalno našao pri ruci onaj ček od tete iz banke 😉 Nakon nabavke sam uspela da se čujem sa drugaricom, što mi je donelo neke uvide i blago olakšanje. Uveče, nakon dana u teskobi, došle su i suze. Muž je sve primetio i pitao me zašto sam neraspoložena. Ukratko sam mu objasnila kazivanje i u pola rečenice se rasplakala. Jooj, koje je to olakšanje bilo!? Hvala Ti Bože na svemu! Molim Te ne odustaj od mene nikada! Znam da ništa ne znam! Pomozi mi da razumem, prvo sebe pa sve ostalo!
Nakon tog prvog pucanja brane, usledili su uvidi za uvidima, suze, čišćenja, tj. opraštanje, i molbe da se meni i mojim precima oprosti.

Obožavam Duhovne Energije ! 💖💖💖
Hvala Vam na ovom kazivanju i buđenju!🙏
Verujem Vam, verujem Stvaraocu i neka uvek Bože bude volja Tvoja! 🙏
Ti znaš sve o nama i u nama i vodiš nas tačno onako koliko smo spremni da shvatimo i prihvatimo. 🙏

Sada mi je jasno da nema opuštanja u duhovnom radu. Podjednako je “opasno” biti zaglavljen u dobrom kao i u lošem. Posle dugo vremena mi je bilo divno, savršeno, opustila sam se i prestala da gledam dublje. Mislila sam da sam oprostila “svima i sve” a zapravo nisam. To što sam nastavila dalje, preživela mnoge katastrofe, naučila lekcije, bila zahvalna, nije značilo i da sam oprostila. Naš um, ego i ljudska znanja prave razne zamke na putu samospoznaje, batrgaju se i ne daju nekad veoma perfidno.
Moja Duša je znala. Slala mi je znakove s vremena na vreme, molila da je čujem, da joj olakšam, da je, da nas iscelim, a ja sam gledala u drugu stranu. Dosta mi je bilo boli, suza, suočavanja. E, kako čovek ništa ne zna! Ja nemam pojma!
Neopraštanje jeste biti zaglavljen u prošlosti. Opraštanje je sloboda! Ljubav.

Već sutradan od kazivanja sam dobila priliku da se pokažem. Mama me je pozvala i pokušala dobro znanim tehnikama iz detinjstva da me emotivno izmanipuliše i ugradi osećaje griže savesti i krivice. Poslednjih godina sam često ostajala pribrana ali onda kad nisam, eksplozija osećanja je izlazila na površinu. Ovaj put, što nikad pre nisam uradila, sam joj momentalno prišla, zagrlila je, mazila, tešila uz reči kojima sam joj nežno dala do znanja da sam ja sad sebi na prvom mestu, da je moja nova porodica na prvom mestu, deca i muž, da je volim i da je sve u redu. Prestala je da plače i ubrzo zaboravila razlog svoje drame. Hvala !
(Jel verujete da je, dok sam pisala ovaj deo o mami, ležeći na levom boku na obali Dunava, uz moju levu nogu, bok, do ramena- promigoljila zmija ! Zadubljena u pisanje nisam je uopšte primetila dok nije pipnula pazuh! Samo je nestala! Jao Bože, hvala Ti i na ovom 🙏 Mračnjaci mi ne mogu ništa.)

Zatim su DE preko muža divno orkestrirale da pogledamo turski film “Čudo u ćeliji broj 7”. Ljudi, to se ne može opisati. Plakanje, ridanje, zapomaganje više od dva sata. Nekoliko puta smo pauzirali da dođem sebi. Nastupilo je veliko čišćenje raznih uverenja i mnogih života. Film je za svaku preporuku. Fenomenalna gluma, tema, scenario, a tek poruke i pouke! Bezuslovna, najčistija, najiskrenija Ljubav deteta dovodi do nezamislivih transformacija najgorih ljudskih devijacija.
Osećala sam, čini mi se, bol i patnju svih ikada potlačenih, uniženih, povređenih i nepravedno osuđenih, nevinih ljudi. Nije mi bilo jasno, nije ni sada, kako je moguće postojanje tolikog zla i devijacija u ljudima? Jedni prema drugima, prema dragom Bogu? Kako je moguće da nas Bog i dalje trpi, voli, daje ruku spasa? Kako može da nam oprosti? Kako ja mogu da oprostim svoja i dela svojih predaka? I eto ga! Blokada ! A Bog je Ljubav, Ljubav je Bog- eto kako i zašto može! Bezuslovna ljubav. Milost. Strpljenje. Radost.

Takođe, film me je podsetio na radionicu u Beogradu sad u januaru. Bio je nažalost aktuelan malčanski berberin. Pitala sam DE preko Roberta, kako one gledaju na takve ljude, koje bi bilo njihovo rešenje, istovremeno pokazujući moje: pokretom ruke preko vrata, kratko i jasno. Avaj propasti! Blokado i devijacijo! Robert se nasmejao i slatko nokautirao- DE imaju “malo” drugačije rešenje. Menjale bi prvo okolinu zatvorenika. Kao npr. dr Hju Len.
Šta da kažem, nego, iako mnogo toga mislim kao da znam, NIŠTA ne znam.

I jedan simpatičan detalj da dodam. Nekoliko dana pre dobijenog kazivanja, na poslu mi je sa unutrašnje strane prozora sleteo divan leptir. Kroz par dana sam ukapirala da je uz svoje iskustvo sa FNS Katarina Galamboš objavila sliku iste vrste leptira. Poslala sam joj poruku sa pitanjem da nije slučajno i moj nivo FNS kao njen, da l se to DE malo šale ? Razlika je zanemarljiva: 99.10/99.15 !
Hvala i na tome drage DE, divno ste sve smislile ! ☀🍀💖

Pre nego što završim, htela bih da ohrabrim mnoge koji ne objavljuju svoja iskustva da ipak to učine. I radi sebe, i radi nas koji čitamo. Veliki su tad blagoslovi, čišćenja i uvidi. Ja uvek nešto novo spoznam, doživim, iscelim, i najzad- oprostim. U ovom iskustvu su npr dva dana, oko 12 sati pisanja, brisanja. Puno energija.

Hvala svima koji će pročitati ovo i sva ostala moja iskustva. Neka vam bude na isceljenje, lični razvoj, u skladu sa voljom Stvaraoca.
Hvala svima koji objavljujete svoja iskustva, mnogo mi znače. I plačem i smejem se, kao meni da se dešavaju.

Želim da moje i misli svih ljudi na planeti budu u skladu sa voljom Stvaraoca 💖

Bog je Ljubav, Ljubav je Bog 💖

Ja znam da ništa ne znam 💖

U moje, i u ime svih mojih predaka, molim da nam oproste svi oni koji su povređeni na bilo koji način 💖

U moje, i u ime svih mojih predaka, od srca opraštam svima onima koji su nas povredili na bilo koji način 💖

Hvala Stvaraocu, Svetoj Trojici, mom Svetlećem Telu i Duši, svim Božanskim energijama na milosti, pomoći, blagoslovima i svim darovima koje sam ikada dobila.

Aktiviram pandemiju ljubavi na celoj planeti 💖
💖☀💖☀💖☀💖☀💖☀💖☀💖☀

Jelena Danilovski 13.04.2020.

8 komentara

 1. Ines Magaljas

  Hvala Ti Jelena puno. Pomogla si. 🦋💞💞💞

 2. ❤️❤️❤️
  Hvala ti, volim te!

 3. Tanja Knežević

  Hvala 💖🙂
  Fenomenalno je sve…
  I mene su DE nekoliko puta demantovale kada sam mislila da znam nesto..🤦🙂

 4. Hvala Jelena na podeljenom iskustvu💗💗💗

 5. Hvala Jelena.Hvala za prihvatanje i osvescivanje svojih blokada,u kojima se sigurno mnogi nalazimo.Hvala za podsticaj i pozuv za deljenje svojih iskustava,jer zaista,ja uvek sa nestrpljenjem ocekujem sledecu objavu.Hvala za predlog filma,hvala DE koje nas vode na najbolji nacin za nas.Hvala Robertu koji nas uvek vraca u SADA cak i kad mi mislimo da jesmo,a ipak klizimo u ono sto je bilo.Hvala hvala hvala

 6. SvetlanaM2020

  Хвала, хвала, хвала

 7. Hvala Jelena ♥♥♥ Lepo♥

Ostavite odgovor