Funkcionisanje Nervnog Sistema – Nevena Kobal Soršak 14.03.2020.

Želim da su sve moje misli i misli svih ljudi na Planetu u skladu sa mislima i voljom Stvarnika!!….

Veoma sam zahvalna, jer sam deo ove grupe i da sam prebila “barieru”.-zid što se uopšte ispostavljam “javno”, jer sam uvek bila negde sa strane, stidljivo povučena, i zbog toga mi je poruka DE baš pisana na kožo….”Molim DE da mi pomognu, da sebe stavim na 1. mesto” ! I hvala svima u grupi jer ste me ohrabrili, sa ćitanjem vaših izkustava! Što se tiče mog FNS sam radostna, kad mi je prenesen broj 99,50, inače u sebi osećam da sam veoma strpliva imam visok prag tolerancije, razumevanja ali ipak možda sad vidim, više za druge nego za sebe. Inače mnogo godina več istražujem posećujem razne učitelje, željna znanja o duhovnosti, ličnem razvoju ali je ipak to nešto pravo, izvorno jer sam odmah osetila da je to pravo učenje pravi put za mene…,zato hvala DE, što so me doslovce “pozvale”.

I još hvala za poruku – NEMA ŠTO SE NE MOŽE, JER NEMA JER SE NEMA… Iako trenutno možda još ne shvatam ovu poruku u poruci za mene! Hvala Robertu za sva prenesena znanja, sve poruke, sva kazivanja jer svaki dan više uživam u tome – to je postalo vreme za mene, moj ritual, moje rešenje, moj put. Hvala svim učesnicima u LDR – Hvala ker sem na tej poti z Vami – svima šaljem ljubav! DAJ MI BOŽE MOLIM TE SNAGE, DA BUDEM BOLJA I BOLJA OSOBA, DA ODKRIJEM SEBI LEPOTO TVOJO, DA PODELIM LEPOTO TVOJO SVETU, DA PONAŠANJEM SVOJIM DAJEM NADU SVETU, GDE NADE MALO IMA DA DELIMA SVOJIM OSTAVIM ŽELJU, DA SVAKOM ŽELJUM SAMO DOBRO ČINIM, JER ŽELJA ZA DOBRIM ŽIVOT DONESE, JER NADA ZA BOLJE SREČU POKRENE, DAJ MI BOG MOLIM TE BLAGOSLOV DA JE MOLITVA SRCA MOLITVA SVEGA!!

Hvala Hvala Hvala

Nevena Kobal Soršak 14.03.2020.

2 komentara

  1. Hvala Nevena.Zasita divno.Odlican NFNS,za svaku pohvalu a to je samo rezultat redovnog rada na sebi…Hvala DE,hvala Robertu za sva kazivanja i prenosa od DE,hvala svim ucesnicima LDR…hvala hvala hvala

  2. Здраво, хвала вам, поздрав

Ostavite odgovor