Transformacija kvaliteta života 01.08.2018.

Inspirisana Biserkinim uspehom, a ujedno obeležavajući prvih 6 meseci bivstvovanja u ovoj grupi i praktikovanja ove duhovne tehnike, poželeh da sa vama podelim ovo:

Bez mnogo ličnih odstupanja, prilagodjavanja od samog početka, dopustila sam sebi da me Robertov smeh sa prve januarske radionice poveze i povede na više nivoe, odakle sagledavam svet kroz vedrinu i optimizam, sigurnija sam, opuštenija, radosnija… Pokrenuh se i probudih se…Pružih ruke pomirenja, prihvatih različitosti, zahvalna sam na malim stvarima, oprostih sebi i drugima, širim dobre vibracije bezuslovne Božanske ljubavi, osetih radost i veličanstvo života, bez obzira šta mi se dešava… Dati nam i usvojeni alati na čudesan naćin pročišćavaju mi okruženje od okolnosti i ljudi sa kojima nemam ispunjavajuću razmenu, radost i smeh…Primenom ove tehnike postadoh svesna pomeranja svojih lićnih granica, iz mog okruženja nestaju destruktivni porivi, balans i harmonija se vračaju …osetno olakšanje u svakodnevnom življenju, pre svega na mentalnom nivou, smanjenje neispunjenosti, nezadovoljnosti, ranije prisutnih u mom umu…Uverena sam da sam pronašla svoj put – put pročišćenja sopstvenog uma od svega što ga je sputavalo da mi obezbedi istinitu sliku sveta u kojem živim, put koji mi omogućava, da vodjena dosadašnjim zabludama, više ne ponavljam greške koje su mi donosile patnju i strahove.Vredi poći putem ISTINE i osloboditi se pogrešnih uverenja, ma koliko da je proces bolan. Spoznah dubinu iz jednostavnosti ove tehnike, koja mi transformiše odnose kako prema sebi, tako i prema drugima u društvu, intimnosti i životu. Ova tehnika je put do autentičnog, lićnog ostvarenja, budjenje moje esencijalne prirode, vračanju sebi, SVETLO KOJE OSVETLJAVA MOJ PUT DO BOŽANSKOG, DO RADOSTI, MIRA I UZVIŠENOSTI. Razlika u mom poimanju stvarnosti je drugačija. Radim ono što volim, privlačim slične ljude i srce mi je postalo ispunjenije, a život radosniji. To je suština ovog puta.

Svim srcem se zahvaljujem Robertu, koji je živa personifikacija duhovnosti, ljubavi i služenja čovečanstvu.

U duboko smislenim naćinima ovde ćete premostiti podele koje nas razdvajaju i pronaći istovetnost sa sobom i okruženjem. U ovoj grupi ćete se sresti u čistom prisustvu i istraživati sebe sa novih nivoa percepcije …ovde je atmosfera opuštanja, poverenja i sigurnosti.

PORUKA za sve koji još nisu pronašli svoj put duhovnog razvoja:

Ako je LJUBAV ono što želite, ovde je možete probuditi… Ako je POVEZANOST ono što ste tražili, ovde se dogadja…Ako je autentičnost ono što vas poziva, dozvolite sebi da vas ovde izgradi…

VREME JE ZA PUT LJUBAVI – PUT KA IZVORU I SVETLOSTI !

ZAHVALNOST ZA SVE ŠTO JESTE I DOLAZI! HVALA…HVALA…HVALA…

Gordana Kraljica 01.08.2018.

Ostavite odgovor