Isceljenje od bola 16.04.2020.

Dragi Roberte,

Posto svaki dan citam iskustva drugih ljudi i prosto sam odusevljena koliko se ljudima desi promena ili cudo u pravom trenutku.
Ovih dana sam imala cudnih nekih bolova u telu i nisam znala ni sta su, a nisam se ni opterecivala. Ja sam radila jedino svoj zadatak da se cistim, molim, uskladjujem misli sa voljom Stvaraoca i aktivacije.

Medjutim posto radim posao od kuce, dodje mi inspiracija da svaki dan nesto procitam, pogledam neki snimak sa sajta LDR-a. Odjednom shvatim da imam energetske detoksikacije i da bih mogla da ih radim. Organizujem se svako jutro od 7h-8h da odslusam u miru i meditiram. Posle 2 detosikacije, primetila sam da su bolovi u telu nestali. WAUUU. Fenomenalno. Puno se cistim. Izasle su potisnute emocije na povrsinu nezadovoljstvo i bes. Nisam ni znala da sam takva osoba. Wauuu. Cudo.
Sta reci, nego HVALA ROBERTE, HVALA DE, HVALA STVARAOCU i zaista sa puno poverenja bez ocekivanja desilo se veliko cudo. Osvescivanje. Hvala hvala hvala.

Zelim da moje misli budu u skladu sa voljom Stvaraoca.
Poljubac💋💋💋

Mirjana Slavnić 16.04.2020.

1 komentar

  1. hvala hvala hvala…Hvala Mirjana na iskustvu i podsecanju na detoksikacije od 21 dan.One su pravo blago dodeljeno iz kosmosa.Hvala hvala hvala

Ostavite odgovor