ISKUSTVA NOVEMBAR 2018 – Moć Svetih Znanja i Blagoslova

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Bogorodice (01.Dan) – 01.11.2018. “

Lidija: Srce mi treperi, grlo mi se steze, oci mi suze. Blagoslov Bogorodice koje prozima svaku celiju, svaki organ,sva cula.Sva nasha tela,duh,dusha,misao,svest,sve shto smo Mi.Jako ,mocno,vozvisheno. Hvala Ti Roberte shto sve ovo prenosish uz Veliki blagoslov Duhovnih Energija, Centrima i Svestima Kosmosa i Stvaraoca. Hvala Presvetloj Bogorodici. Hvala,hvala,hvala.

Nevenka: Za vrijeme meditacije pred mojim očima smjenjivale su se prekrasne boje – razne nijanse ljubičaste, tamne do vrlo svijetle, srebrno ljubičaste, [rekla bih vanzemaljske], purpurne….. I osjećala sam veliku toplinu.Još uvijek sam pod dojmom svega toga. Hvala,hvala, hvala

Svetle: Hvala Hvala Hvala Stvaraocu, HVALA Majci Bogrodici na sve blagoslove koje smo dobili. Hvala Ljubisi, HVALA od sveg srca Roberte
Toliko lepe energije,nemam reci celo vreme kao da sam bila obavijena sjajnim plastom, svetlost na sve strane,sirila se bezuslovna ljubav,prosto sam se topila od srece i radosti, osetila sam veliku zastitu i sigurnost.
Neznam zasto ali D.E to najbolje znaju Ja sam tacno u 20/20 minuta upucivala molbe Bogorodici Majci. Sve je uvek iznova novo.
Videla sam jos nesto ali osecam da je to licna poruka za mene pa kad dodje vreme pisacu i o tome. Hvala hvala hvala od srca i duse

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Energetskog Oblaka (02.Dan) – 02.11.2018. “

Dragana: Osetila sam veliki mir i poverenje. Osetila sam energetski rad na celoj glavi, a jedva da sam disala. Vreme mi je proletelo, imam utisak da je meditacija trajala 2-3 minuta. Ali, poruku sam baš lično doživela. Po struci sam učitelj i strašan otpor imam da radim taj posao jer moje celo biće oseća da to nisu prava znanja i da to nije pravi način da nam deca odrastaju. Ima već četiri godine kako sam ono što sam podsvesno uvek znala, priznala i sebi i okruženju i donela odluku da neću da budem odgovorna za oštećivanje nedužnih bića. Mene moj istinski poziv čeka, srešćemo se jednog dana <3

Miodrag: Ja kao da sam čuo Energetskog oblaka da mi je rekao: „Zdravo, Miodraže“ i onda me posavetovao, smirio u vezi nekog problema koji imam. Posle sam izgubio koncetraciju. Hvala.

Nada: kad smo dobili aktivaciju pojavio mi se bijelozuti oblak u obliku andjeoski krila letjeli smo okolo, sretna sam sto mi se pojavilo barem nesto jer inace sam kao balvan sto je kazao Lubisa, hvala hvala hvala Energetskom Oblaku, hvala Ljubisi, hvala Robertu , Hvala hvala hvala Svetoj Trojici <3 <3 <3 hvala hvala hvala

Gordana: Veoma jako delovanje energija…snažne vibracije celim telom…božanstveni osećaj mira, uljuljkanosti, pospanosti na momente…Hvala EO…Hvala Robertu…Hvala, hvala, hvala…

Melva: Hvala od srca Energetskom Oblaku, hvala Robertu. Jutros sam se probudila vrlo,vrlo rano i sa zadovoljstvom uradila sve aktivacije koje sam znala, i onda opet nastavila spavati kao beba i kao nikad do sada. Iako jos nisam potpuno svjesna tog carobnog svijeta u kome se nalazimo sa Robertom , znam da su to reakcije predivnih Detoksikacija koje radimo. Hvala Stvaraocu, hvala Duhovnim Energijama, hvala majci Zemljici, hvala svim Bozanskim pomocnicima.

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Mornah Simeona (03.Dan) – 03.11.2018. “

Snežana: Snazno ciscenje,suze,suze,a u usima otkucaji srca…Veliko,Veliko,Veliko…Hvala Roberte za iskustva kao da je deo mene prisustvovao na seminaru…Hvala,Hvala,Hvala…

Verica: Molitva Mornah je bila prejaka. Vrucina i preznojavanje pri sva tri ponavljanja…Pomislila sam da je u sobi prevruce, ali kad je krenula poruka, temperatura se odjednom normalizovala i cak sam se i najezila…Bilo je sve divno…hvala hvala hvala…Oko koje je bilo ogromno, samo me je nekoliko trenutaka posmatralo, kao da proverava, da li sam JA zaista JA ovde i sada…hvala hvala hvala

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Ljubiše Stojanovića (04.Dan) – 04.11.2018. “

Snežana: Hvala dragom Ljubisi koji je dosao ispred mene i pogledao me u oci i pre nego Robert izgovorio Aktivaciju…To je moj zivot i moja ljubav…Hvala,hvala,hvala….

Miodrag: Hvala. Bilo je intresantno čuti Ljubišu i dobiti prenos znanja od njegovog svetlećeg tela. Bila su neka usmerenja. Doživeo sam prijatnost i bezbrižnost.

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Šive (05.Dan) – 05.11.2018. “

Čila: Za mene je ova meditacija bila jedna od najjacih. Ne da nisu bila blaga delovanja, nego je sve cupalo, kidalo, ali se zato sad osecam sjajno. Hvala, hvala, hvala Sivi.

Svetle: Hvala Stvaraocu, hvala D.E. hvala E.Oblaku, Hvala Svetoj Trojici, Hvala Sivi, Hvala Ljubisi, Hvala Robertu za svu pomoc i lepotu koju dozivljavamo na ovom duhovnom putu.
Energija je bila vrlo ljepa, nezna prozimanje kroz celo telo kao da sam celo vreme bila u njen zagrljaj, jaku blestavu svetlost, negde pri kraju videla sam plavu svetlost, blag nezan pritisak na desno oko. U jednom momentu iz te bele svetlosti izlazila su srca bilo mi je srce puno radosti. Takodje videla sam prav, cist dugacak put
HVALA od srca hvala do neba. Roberte moj naklon HVALA HVALA HVALA

VladimirP: prelepa meditacija prelepi blagoslovi. Hvala Robert sto nam prenosis blagoslove DE hvala ShIVA

Dragana: Izuzetno sam jako osetila energiju Šive. Težina i vreeeelina u dlanovima i stopalima, naježenost, probadanje u desnojj strani struka, titranje mišića listova nogu, utrnulost temena… Hvala Roberte! Hvala Šivo!

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Akaše (06.Dan) – 06.11.2018. “

Svetle: Hvala Stvaraocu, D.E. E.Oblaku, Hvala hvala hvala Akaši,s vim ostalim energijama koje su bile veceras sa nama. Hvala hvala hvala Ljubiši, hvala hvala hvala Roberte od sveg srca iz dubine moje duše,nemam reci kako da se zahvalim svi Vi svaki dan svako vece dajete mi priliku da ucim od Vas, da rastem, da se razvijem i da rastem u duhovnom razvoju.HVALA HVALA HVALA……..
Vrlo lepe energije prijatna nezna delovanja na celom telu, milina jednom recju. Kod druge aktivacije pojavio se krug plameni crveni po krajevima a unutrašnost kruga je bila sve svetlija nežne ljepe roze ljubićaste bleštave svetlosti. Po samog kraja kruga galopirali su dva prelepa konja. Trcali su po ivici tog plamenog kruga tada sam osetila vetar od toga ono baš lepo kako me golica po licu taj vetar koji je doneo neki lepu svezinu. Hvala još jednom.

Čila: Mnogo pre pocetka meditacije su se vec osecala snazna, razbudjujuca delovanja. Kad je meditacija krenula, pokrenula su se i desavanja unutar mog energetskog sistema. Bilo je svega, kao da sam na ringispilu. Zaista izuzetna, specificna meditacija. Rezultate cemo videti u narednom periodu. Hvala Akasi, Robertu i svima koji nam svesrdno pomazu. Hvala, hvala, hvala.

Mirjana: U toku ove meditacije, koju ponovo pratim , osecam visestruko jace delovanje i jake vibracije koje kod mene izazivaju energije Akase…Suze, suze, suze u ocima su moja zahvalnost za sva isceljujuca delovanja ovih divnih energija, koje nas vode na ovom nasem divnom putu ka prosvetljenju..Hvala DE, Hvala Robertu..HVALA..HVALA..HVALA.

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Daskalosa (07.Dan) – 07.11.2018. “

Nevenka: Osjećala sam djelovanje energija i kratkotrajnu bol u prsima. Zahvalna sam Stvoritelju, Daskalosu, Duhovnim energijama, planeti Zemlji i svima koji nam pomažu.

Svetle: Hvala Stvaraocu, D.E. E.Oblaku, Hvala Daskalosu, Hvala Ljubisi, Hvala Roberte vrlo jaka ali prijatna delovanja, celo vreme sam osecala kao da sam na neku masazu. Kad je krenula Molitva Daskalosa oci su mi se napunile suzama i svuda oko mene i u mene pojavio se jak blesak bele svetlosti. Bezuslovna ljubav mir sreca svuda oko mene i u meni.
Hvala hvala hvala od srca

Lidija: Daskalos je rekao: Deco moja, koji ste ovde, sada, na pravom ste putu, put svesnosti, put istine, put pomoc planeti. Mi smo sa Vama, pomazemo za opstanak majke Zemlje. Robert Vas vodi na putu svesnosti i prenos Svetih znanja. Da se shiri tolerancija, ljubav, humanost i mir. Budite zahvalni,budite pozitivni. Neka Moj Blagoslov preko Roberta bude Vasha svesnost za shirenje Svetih Znanja i da svi ljudi na Planeti usklade svoje misli sa voljom Stvaraoca (ovo sam dobila u toku meditacije) Hvala, hvala, hvala.

Miodrag: Bila je duboka meditacija i lepo se osećam, čistije, duhovnije. Jako inresantno, nadahnuto Robertovo izlaganje. Hvala.

Čila: Snazna delovanja, isceljujuca, sasvim drugacija od onih od sinoc. Osecaj neke jasnoce, uvida, smirenja, prihvatanja. Molitva je veoma lepa, a poruka kratka i jasna. Beskrajno hvala Daskalosu, Robertu i celom kosmosu. Hvala, hvala, hvala.

Gordana: Veoma snažno delovanje energija, posebno sam osetila veliki pritisak u glavi za vreme molitve Daskalosu. Hvala Svetoj Trojici. kosmičkim, duhovnim i svetim energijama, centrima i svestima kosmosa Hvala Ljubiši, Timu, Morni Simeone …Hvala Daskalosu…Hvala Robertu…Hvala, hvala, hvala…

Dijana: Na početku radionice i sve do kraja ljuljanje, suze, radost i sirenje lepote u grudima. Sve vreme sam ponavljala u sebi -(Daskalosa u srcu……)
Hvala DASKALOSU na predivnoj poruci.
Poruka je sve vremenska, svetlosna, čista Ljubav
Lekcija za ceo život a i dalje……
Hvala je malo reći i Robertu i DASKALOSU i Stvaraocu i DE …..i vascelom Kosmosu..
Ja želim da sve moje misli i dela budu u skladu sa voljom Stvaraoca. SADA UVEK I ZAUVEK.AMIN

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Sai Babe (08.Dan) – 08.11.2018. “

Svetle: Hvala Stvaraocu,D.E Hvala E Oblaku, Hvala Svetoj Trojici, Hvala Sai Babe Hvala Ljubisi, HVALA Roberte
Hvala Ti Boze za sve sto unosis u moj zivot u savrsenom trenutku. Hvala Ti Boze Volim Te Boze
Nevorojatno jaka delovanja,dobila sam savrsen mir danas su pale mnoge maske zahvalna sam zbog toga Hvala hvala hvala
Neka bude volja TVOJA BOZE. Docice dan kada cu podeliti sa Vama ono sto sam danas dozivela. Molim Te Boze nahrani me Tvojim unutrasnjem miru do kraja zivota.
Hvala Ti Roberte za sve sto si ucinio sto cinis za mene Hvala Ti od sveg srca
Hvala Ti Boze sto me tvoja bezuslovna ljubav grije ovde sada i zauvek i sto svu tamu oko mene pretvaras u cistu svetlost
Kad je krenula aktivacija Aktiviram blagoslov Sai Babe odma je dosao posuo me prahom i odma sam osetila mir. Zagrlio me i samo mi rekao sve sto radis radis u skladu sa voljom Stvaraocu mir sa tobom i ponovo me posipao sa prahom a druga aktivacija sa uzdahom i izdahom je neverovatno jaka mocna. Hvala hvala hvala
Hvala Bogorodici, Daskalosi, Sivu, Akasi, Morni Simeone, Hvala Arhandjelu Mihajelu, Hvala Sv.Vasiliju Ostoskom, Hvala Sv Petki, HVALA HVALA HVALA Roberte milion puta od srca

Lidija: Hvala Sai Babi na blagoslovu. Kako sam zatvorila oci i poceo blagoslov, desila se eksplozija od mlecno bele svetlosti. Hvala Roberte. hvala, hvala,hvala.

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Arhanđela Mihaila (09.Dan) – 09.11.2018. “

Melva: Wow,wow,wow, sinoc nisam mogla do kraja preslusati, prekinulo mi se. Jutros slusam i placem. I treba da je zesce, i treba da nas budi, i treba da branimo mjesto od koga dobivamo sve ove blagoslove, i treba da se cuje istina, i treba da ne dozvolim da me uplase. Dosta je za mene bilo straha, dosta je bilo ispiranje mozga glupostima, dosta je za mene bilo zivljenja tudjih zivota,. dosta je za mene bilo manipulatora u mom zivotu. Od sada ne zelim se sakrivati, ne zelim se bojati , ne zelim slusati tudje direktive, zelim sama da iskusim , zelim sama da se uvjerim, i jedno jos znam, mene nece usutkati, imam i ja pravo da kazem svoju istinu, svoj dozivljaj, svoje osjecanje, svoje iskustvo, jer znam da sam svu ovu snagu dobila od Stvaraoca, Dugovnih Energija, Majke Zemljice, Roberta, svih Bozanskih pomocnika, svih ljudi koji iskreno sire svoju energiju ovdje. I za ovo sve od srca hvala svima , i sig cu braniti sve ono sto me cini ovako Hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,hvala……………………..mene nece nista zaustaviti da sirim isinu koju ovdje cujem.snaznom kao sto sam sada.

Biljana: VOOOLIM ARHANDJELA MIHAJLAAA
Od početka do kraja kosmosa -HVALA TI za onaj materijalni dokaz iz 2015,god. U mojoj je blizini kao potsetnik ,, da sve što je nevidljivo našem oku – neznači da ne postoji “ HVALA TI što si me usmerio, od samog početka na Roberta i Lepotu Duhovnosti. HVALA TI za moje MILE ANDJELE koji mi neprekidno pomažu.
HVALA STVARAOCU ZA ARHANDJELA MIHAJLA I SVE BOŽANSKE DUHOVNE ENERGIJE
VOOOLIM VAS

Leposava: Mogu da kazem za sebe. Dobila sam mnogo od aprila prosle godine od kako pratim Lepotu Duhovnog Razvoja. Moram jos puno da radim na sebi da bih bila jos bolja kako bih dobila Kljuceve od vrata raja. Ljudski je gresiti. Izvinjavam se svim osobama koje je moja nesmotrenost povredila. Zahvaljujem se na prosvetljenju. To je proces koji traje i koji ce trajati godinama kada se zablude razbijaju. Od septembra vise i ne brojim koliko sam puta bila u osami. Hvala DE koje me usmeravaju na osamu. Mogu da kazem da sam dobar covek. Desi mi se da pogresim ali znam da kazem izvini. Samo zelim do kraja zivota da budem sve bolja i bolja kako bih u ime visih ciljeva za dobrobit cele Planete pomogla sebi i svim bicima na Planeti.Hvala Stvaraocu, DE, EO, Ljubisi,Robertu…

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Svetog Save (10.Dan) – 10.11.2018. “

Verica: Neposredno pre detoksikacije,sam imala sa sinom malo ostriji razgovor koji mi nije bas prijao.U toku meditacije sam vise od pola vrtela taj razgovor i pokusavala da odagnam misli,i tek pred poruku se um smirio.Kad je objavljen samo deo meditacije,pustila sam ponovo i nesvesno su mi noge bile prekrstene.Odjednom,snazan bol u kolenu podignute noge,kao hiljadu igala dugackih da su se zabole.Odmah sam spustila noge,bol je prestao vrlo brzo i smirenog uma nastavila do kraja.Osecaj smirenosti,lakoce u telu i suze u ocima…hvala hvala hvala

Nevenka: Tijekom cijele seanse osjećala sam veliku zahvalnost Sv.Savi i vrućinu. Hvala,hvaly, hvala.

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Sirijusa (11.Dan) – 11.11.2018. “

Melva: Hvala Stvaraocu, hvala Duhovnim Energijama, hvala visoko razvijenim svijestima Sirijusa, hvala Roberte, hvala majko Zemljice.:):):)
Svaka rijec ovdje izgovorena je meni jako inspirativna, sve vise sam svjesna gdje se nalazim. Sve vise sam zahvalna, jer za mene slucajnost ne postoji.
Zbog toga mi ne trebaju dokazi, moje povjerenje je vec jako utisnuto. Da se usudjujem sve vise i vise prepustati, to je za mene najveci dokaz.
Prepustam se u sigurne ruke, jer do sada takvu sigurnost nisam nigdje osjetila.Hvala,hvala,hvala.:):):)

Mirjana: Tokom cele ove meditacije osecala sam jake vibracije i duboko spustanje frekvencije mozdanih talasa.Pojavio se bol u predelu desnog uva koji je trajao kratko ,a zatim sam osetila svrab u desnoj nozdrvi. Iz nulte dimenzije aktiviram pomoc Sirijusa celoj planeti i meni…Hvala visokorrazvijenoj civilizaciji Sirijusa na pomoci .HVALA ,HVALA ,HVALA.HVALA…

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Zmajeva (12.Dan) – 12.11.2018. “

Čila: Vrlo, vrlo mocna delovanja. Osecaj jake toplote, ciscenja na svim nivoima. A poruka govori sama za sebe. Hvala, hvala, hvala Zmajevima.

Mirjana: Kako je krenula meditacija pojavili su se ispred mene obrisi likova nekoliko razlicitih zmajeva ,Neki su bili veseli , neki zabrinutog lica .Nekima sam videla samo oci dok je ostali deo lica bio nejasan. Meditacija je bila duboka ali je u meni izazvala osecaj prijatnosti Hvala Zmajevima na ovim blagoslovima…Aktiviram Zmajev plamen…HVALA,HVALA,HVALA,HVALA….

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Nikole Tesle (13.Dan) – 13.11.2018. “

Melva: Meni je sinoc prilicno prekidalo. Jutros slusam ponovo radionicu, i kao i do sada , mojoj zahvalnosti kraja nema. Jedino sto mi dolazi stalno, i stalno cu ponavljati. Za mene je veliki blagoslov, da jos ni jedne secunde od 17-7-2017 nisam imala sumnju u Duhovne Energije i u Roberta.
To za mene znaci, da sam svoj Ego dobro stavila pod kontrolu. Jako sam srecna za to, jer mi to mnogo olaksava daljni rad na sebi.
Hvala Ti Boze,hvala Duhovnim Energijama,hvala Robertu, hvala majci Zemljici, hvala svim Bozanskim pomocnicima, hvala svim dusama koje iskreno rade na sebi, za ovaj blagoslov.

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Svetog Vasilija Ostroškog (14.Dan) – 14.11.2018. “

Čila: Izuzetno jaka delovanja, nisam uopste bila prisutna, ali sam osecala neizmernu radost, srecu i zahvalnost. Krajem septembra sam dobila informaciju da potrebno da posetim Ostrog, a nikad u zivotu o tome pre nisam razmisljala, kada mi Oni budu rekli. Hvala, hvala, hvala Sv Vasiliju Ostroskom.

Verica: Ja sam bila dva puta na Ostrogu.Prvi moj odlazak je bio neverovatan ali je trebalo da odem.Drugi sam isla ciljano i prespavala-bolje reci presedela u Gornjem manastiru u dvoristu.Hladna septembarska noc,ali hladnoca kao da nije dopirala do nasih tela.Pri disanju se pojavljivala para,i sve je bilo nestvarno.Sama meditacija danas,opustajuca,puna ljubavi i osecaj zastite…hvala Sv Vasiliju,hvala Robertu,hvala DE ,hvala Stvaraocu…hvala svima sto smo zajedno za bolje sutra svim potomcima…hvala hvala hvala

Radmila: Hvalaaa.Nemam riječi.To za Nikšic je istina i ja sam učedtvovala u tom karavanu sa sv.Vasilijem.Molili smo i da ne bude crni avgust u Nikšiću (puno pogibija ubistava ,umiranja u Nikšiću u avgustu.Čudesa su se dogodila više nije avgust.I da zivotinje su igrale “plesale “.Kiša nas je okupala i nikom nije smetala i niko (ja da znam )nije prehladio.
A tek ja što sam dobila pomoći i moja porodica .
Za planetu kad smo molili tako se namjestilo 3 puta da odem tamo ,kod mošti sam molila ((što je zabranjeno )koristila telefon ,svestenik je kihao ,moje dijete i jos jedno nisu htjeli da odu sa tog mjesta .Čudooo.

Lidija: Hvala Svetom Vasilijem Ostroshkom. Mi nekoliko iz Makedonije koji smo u Lepoti Duhovnosti, 26 maja ove godine putovali smo u poseti manastiru. Kad smo stigli tamo jaka kisha je padala.Nasha vodicka kaze: poshto je kisha nemoze da se spava napolje(a unutra nije bilo mesta) ajde da idemo do moshti i lozu ida se vratimo za Makedoniju, bez prespavanja.Mi smo nekoliko, peshice i bosi poceli da se penjemo do manastira. Samo shto smo krenule, pojavio se jedan pas koji ni je pokazivao stazu i druzio ne do manastira. Celo vreme sam molila Svetog Vasilija da kisha prestane i da mozemo da prespavamo pod njegov pokrov. I kad smo stigli vec domak manastira kisha je prestala, sunce na zalasku je osvetlio manastir i mi smo prespavali u manastirsko dvorishte pod pokrovom Svetog Vasilija . Uslishao je nashe molitve. Osecaj je jedinstveni, vlada neopisivi mir. kao da si u nekoj drugoj dimenzi.Hvala,hvala, hvala.

Svetle: Hvala Stvaraocu,D.E. E Oblaku,Sv.Trojici,Svetom Vasilijem Ostroskom Hvala Roberte od srca Sveti Vasiliji mnogo puta mi je pomagao hvala hvala hvala, cak nekoliko puta videla sam ga jasno do mene preneo mi je poruku koja se obistinila, tada jos nisam bila na duhovnom putu a u to vreme nisam znala za ovog Sveca. Hvala mu od srca od tada Sveti Vasiliji je moj i mojoj porodici zastitnik. Sama meditacija je bila vrlo jaka mocna, duboko spustanje i opet poruka hvala hvala hvala Slava Svetom Vailijem Ostroskom Amin. Hvala hvala hvala Roberte. U zadnje vreme nesto cudno se desava prosto imam predosecaj bar za nekoliko meditacija ovog meseca ja to unapred osetim ko ce da bude.Hvala hvala hvala

Gordana: Hvala Svetom Vasiliju Ostroškom…Bila sam nekoliko puta pod Ostrogom i prespavala u gornjem manastiru. To je neopisiv doživljaj. Nakon što sam nekoliko minuta bila naslonjena glavom na kivot u kojem se On nalazi, bila sam isceljena. Hvala Svetom Vasiliju na blagoslovu…Hvala Robertu…Hvala, hvala, hvala…

Mirjana: U toku ove meditacije osetila sam veliku toplotu i snazne vibracije i talasanje celog tela .Suze su mi krenule od velike srece i zahvalnosti , jer sam shvatila sada ,mada sam intuitivno predosecala, da je Sveti Vasilije Otroski jedan od mojih duhovnih vodica .U toku rada sa duhovnom numerologijom saznala sam da je moj pravac u zivotu ,,Putevi kojim se redje ide.,a sada sam saznala da me Vasilije Ostroski , drzi za ruke na putu kojim samo retki hodaju. Jos samo da kazem da smo moj suprug i ja vencali,pre vise godina , na dan Vasilija Ostoskog 12 Maja ,u crkvi u 12 sati sa 12 svedoka. Kasnije sam saznala da broj 12 znaci za mene nametnute zrtve, koje imaju vid nekog ociscenja iz proslih zivota… Isla sam pod Ostrog 2 puta da se poklonim njegovim mostima..Njegova cuda su mnogobrojna.Moja bratanica nije mogla nekoliko godina da ima decu .Jedne noci joj se SV,Vasilije javio u snu da ce roditi sina .I rodio se sin koji je dobio po njemu ime Vasilije..BESKRAJNO SAM ZAHVALNA SV.VASILIJU ,ENERGETSKOM OBLAKU I SVIM DUHOVNIM ENERGIJAMA . HVALA ,HVALA.HVALA

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Patrijarha Pavla (15.Dan) – 15.11.2018. “

Čila: Toliko lepa meditacija da nemam reci! Toliko iskrene, tople, nezne, istovremeno i ljudske i Bozanske ljubavi! Patrijarh Pavle je uspeo ono sto je malo ko, da mi u potpunosti otvori srcanu cakru, da me razgali, raznezi, prihvati, voli, onakvu kakva zaista jesam, bez osude, bez kalkulacije, bezuslovno. Malo je reci HVALA, a opet, nemam drugu rec. Hvala, hvala, hvala dragom Patrijarhu Pavlu.

Nevenka: Od samog početka osjetila sam jake energije, a pri krajuseanse, vrućinu. Zahvaljujem na svim Svetim znanjima i blagoslovima.

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Avalokitešvare (16.Dan) – 16.11.2018. “

Katarina: Veliki pozdrav Roberte. Ovo današnje iskustvo moram odmah napisati. Svaki dan se povučem da odradim Svetu trojicu, posle toga zadatak Sai Babe a nakon toga aktiviram energetska delovanja Avalokitešvare. Juče sam se malo zabrojala iznad 430 aktivacije, tako da sam danas krenula ponovo od 400 brojanja. Kod 450-460 me probijala takva vrućina da sam osetila kako mi gore obrazi i cela glava. Pošto sam odlučila da ću brojati do 500 aktivacije za danas, kod zadnjih tih brojanja odjednom sam osetila jaku svežinu ozonskog vazduha i zahvalila se Avalokitešvari na lepom i svežem vazduhu, krenula u kuhinju skroz odvojenu od te prostorije u kojoj sam bila i tu sam osetila istu tu svežini kao i prethodnoj sobi. Hvala ti do kraja kosmosa i nazad i hvala DE što su mi omogućili da pratim ovaj novembarski paket, kao i prethodne mesece. Hvala na svim blagodetima koje primam od njih i u kojima uživam punim plućima i otvorenog srca. Ja sam toliko zahvalna da zaista ne mogu to sve opisati rečima. Za sada toliko, veliki zagrljaj šaljem svim duhovnjacima.

Dragana: Izuzetno jaka delovanja od početka do kraja. Gubila sam brojeve nekoliko puta, ali sam nekako uspevala da se vratim. Ovo su izuzetno veliki blahoslovi! Hvala!

Sara: Osecam se kao da mi je skinuta neka karmicka mrena…Veoma mocna, isceljujuca detoksikacija! Spavala sam sinoc 5h,a sad se osecam kao novorodjena beba! HVALA!!!

Radmila: Nije bilo intreneta sinoc. Al ima danas ,sve ima svoje razloge.
Stigla do 58 nicas u krevet nastavljam .
Sada zavrsila meditaciju. Jako djelovanje tresla sam se, zaboravljala gdje sam stigla. Imam osjecaj kao da pocinje nesto.
Volim vas sve i cjeli kosmos i Bozanske energije ma sve .

Čila: Vec jedno vreme ne uspevam da se konektujem na live programe, kada se sve zavrsi pustim snimak, na taj nacin imam dvostruka delovanja. Juce sam vec ujutru, dok sam se spremala na posao, primetila da se nesto znacajno desava, podsetili su me, a nikad pre nisu, da sam na taj dan 2012 godine slomila desnu petu. I tako je krenulo nesto. Celo pre podne sam bila puna radosti, sve je bilo obasjano kristalno jasnom svetloscu duhovnosti. Sve do nekih 13h. Tad je sve utihnulo i dobilo neku drugu dimenziju. Uvece,posto se nisam mogla prikljuciti, samo sam pustala da Avalokitesvara radi svoje. Prvo me obuzela golema tuga, pocela sam da jecam, a onda je krenulo ciscenje leve hemisfere mozga, pa leve strane tela, kompletno. Slike iz bliske i daleke proslosti su se pojavljivale, u zavisnosti sta je trebalo da se ocisti. Veoma je bilo duboko i intenzivno.
Posle sam odslusala i snimak i krenula sa brojanjem energetskih delovanja. Samo sam tonula. Stigla sam do 65 i vise nisam znala za sebe. Hvala, hvala, hvala Bozanskom Avalokitesvari.

Ana: Predivna meditacija!
Duboko spustanje, pritisak na desnoj hemisferi mozga, imala sam utisak da mi izlaze neke antenice iz glave.
Na samom pocetku meditacije, dosla je spoznaja i slika velikog kovcega punog zlatnika!
Blagostanje i izobilje za sve nas.
Hvala DE, hvala Robertu, hvala Bozanskoj energiji
Avalokitesvari<3

Melva: Predivno druzenje sa Duhovnim Energijama, sa Robertom i svim dragim dusama. Znam i osjetim da svaki nas minut nije ne iskoristen. Desava se mnogo iza zavjese.Uvijek cujem nesto novo, i djeluje mi kao da nisam nikad cula.
Hvala Ti dragi Boze za ove prilike, hvala Duhovnim Energijama, hvala Robertu, hvala nasoj Majci Zemljici, hvala svim Bozanskim pomocnicima sto nam daju sansu iz dana u dan za rast.

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Mikao Usuija (17.Dan) – 17.11.2018. “

Olivera: Jako, jako smirujuća maditacija propraćena sa blagom toplotom. Hvala Mikao Usuiju, DE i Robertu. Na svemu što dobijamo.

Jelena D: Duboko sam dirnuta ovom meditacijom i blagoslovima, neizmerno hvala Robertu na daru da mogu sve ovo da pratim i Mikao Usuiju na aktivacijama novih simbola. Ljubav me je oborila…to mi valjda nedostaje. Hv, hv, hv,…

Verica: hvala hvala hvala Svetlecem telu Mikai Usuija…hvala Robertu sto nam prenosi i daje jasna i laka objasnjenja…hvala hvala hvala…mir,opustenost,toplota po celom telu…hvala hvala hvala

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Svetog Duha (18.Dan) – 18.11.2018. “

Dragana: Osetila sam jako spuštanje frekvencije rada moždanih talasa. U jednom trenutku mi je pružena ruka odozgo, uhvatila sam se za nju, a onda sam letela iznad divnih predela prirode. Posle sam videla svoju ruku i četkicu u njoj kako slika pejzaže. Bilo je još mnogo slika koje su se brzo smenjivale, nisam ih zapamtila. Sve vreme sam osećala duboki mir i poverenje. Hvala Energiji Svetog Duha! <3

Nada: suze i drhtanje su bile pratioci cijele medita , jedno vrijeme imala sam pritisak na grlo ubrzo je popustilo,, vidjela sam vrc u kojem je padalo nesto rekla bi kao da netko sipa mak samo sto je bilo naopcke, dugi dio meditacije je bila tama nakon drugc Aktivacije billa je bljestava bjelozuta svijetlost.
Aktivacija je snimljena sa parr drugih aktivacija i vrti se od sinoc 23 sati :
U IME OCA, SINA I SVETOGA DUHA I SPASENJA LJUDSKE RASE, MOLIM SVE DUHOVNE ENERGIJE DA SKRENU PUTANJU METEORA KOJI MOŽE UGROZITI PLANETU ZEMLJU I SAV ŽIVI SVET…“
hvala hvala hvala , hvala svetoj Trojici, hvala Svetom Duhu, hvala Kosmickim Energijama, hvala Robertu , hvala svima sto sljedite put Svetih Znanja, hvala hvala hvala

Snežana: Osecala sam se velicanstveno posle Svetoga Duha.Toliko su senzacije i osecaji proradili da su me energije potpuno vinule u visine a i u dubine…Bile su tako blizu mene kao da su me dodirivale,mazile i gotivile sto sam tu gde jesam.Sve bolje i bolje ,sigurnije i jace me umotavaju Duhovne Energije u svoje lepote…Hvala,hvala,hvala…

Nevenka: Jučer, lupanje srca i vrućina i veliki osjećaj velike zahvalnosri. Danas, jaki osjećaj Energije po cijelom tijelu, posebno jako izražen na nogama i rukama. Jako sam zahvalna na svim blagodetima koje dobivamo. Hvala, hvala hvala.

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Hristove energije (19.Dan) – 19.11.2018. “

Biljana: Uvek osetim prijatno energije na temenu, evo i sada dok ovo pišem osetim naj mlijii dodir po kosi.Danas dok sam radila 121- akt.Hristove Energije , ponovio se zvuk pucketanjea kod levog uha .,baš bih volela da znam šta to znači .
HVALA,HVALA,HVALA….

Nada: bol iznad lijevog oka, prikazala mi se magla u razlicitim bojama, pred kraj je bilo lijepi plavi oblik vaze dole sirok i prema vrhu se zuzavalo, energija se unutra vrtila dok je kod Robert nam pricao kad se oprostio nestala je i plava energija, hvala hvala hval
hvala Kristovoj energiji, hvala Robertu, hvala hvala hvala vama svima

Sandra: Zanimnljivo magicna je bila i ova meditacija… Odmah po pocetku moje ruke su bile spojene iza mojih ledja…nisam znala kako to bas da shvatim osim da se mozda ne petljam previse u ono sto sledi… Tada je ta energija spustala ispred mene jednu po jednu bljestavo belu zavesu…a posle prve aktivacije, sam dozivela tu svetlost iz bajke kako me nosi sa sobom negde gore u neki blizi delic kosmosa… Pre meditacije sam procitala opis Hristove energije… da bi tokom meditacije ugledala ogromno prostranstvo svetlosti, u centru skupljeno u obliku malog vira, mirno, bljestavo, prelepo i neopisivo… ako je to stvarno bila Hristova energija koju sam videla u meditaciji…onda ja nemam vise nemam daljih reci…ahahaha… osim…
….Volim te dragi Boze, hvala ti za sve… Beskrajno hvala svim Duhovnim energijama celooog Kosmosa kao i velicanstvenoj Hristovoj energiji, sto svojom ljubavlju i blagoslovima pomazu nama i nasoj miloj i neznoj Planeti Zemlji…bas sada kada smo joj svi najvise potrebni…i naravno nasem dragom Robertu…

Lidija:Hristovu energiju uvek dozivljavam bombasto, jako. Ovog puta sam otishla duboko i svesna sam da brojim, trudim se da pamtim, ali oko mene energije kruze u svim bojama.I kad sam izgovorila 121 cujem Robertov glas. prelep osecaj opushtenosti i duboki mir. Hvala, hvala, hvala.

Svetle: Hvala Stvaraocu,D.e.E.Oblaku Hvala Hristovoj Energiji Hvala Ljubisi Hvala hvala hvala Robertu
Ovo je bilo savrsenstvo od pocetka jaka svetlost je prodirala kroz celo telo pocevsi od vrh glave, Kad sam dosla sa brojanjem do 70 aktivacije Neka Hristova energija bude dusa moje duse desilo se cudo nad moju glavu pojaviio se plavi prsten koji je sijajo,skakutalo je moje svetlece telo bilo je srecno jasno sam ga videla pred mojim ocima i onda na sestu cakru kao da su mi ugravirali sjajan plavi pecat neznam sta to znaci nadam se da cu saznati ali osecaj je fenomenalan.Nevidjeno rasterecenje osecam kao da je od mene pao veliki ama bas veliki tovar. Hvala hvala hvala Zahvaljujem se do neba Roberte moj naklon sve je uvek iznova novo. Aktiviram blagoslov Hristove energije kod mene i mom okruzenju. Hvala Ti Boze sto me vodis na ovom putanju,hvala hvala hvala …

Verica: Au,ovo je bilo eksplozija….od pocetka udarac energije na teme i celo u predelu treceg oka,stiskanje i pritisak po celoj glavi,jos traje…hvala hvala hvala

Tamara: Posljednjih večeri, tijekom blagoslova se „onesvjestim“ :-), toliko me povuče da jednostavno zaspem ili u najboljem slučaju budem u nekom polusnu i čujem da je kraj meditacije….
Podosta sam i umorna posljednjih dana i imam potrebu za snom.
Snazno! Hvala Ti, hvala DE, hvala Stvoritelju, hvala, hvala, hvala….

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Avatara (20.Dan) – 20.11.2018. “

Mirjana: Kad god slusam ovu meditaciju krenu mi suze u ocima kao znak moje velike i beskrajne zahvalnosti za blagoslov Avataru Ne Ro , i svim Avatarima celog kosmosa ..Hvala Stvaraocu . Hvala Energetskom Oblaku , i svim velikim Duhovnim Energijama .Hvala dragom Robertu sto nas vodi ovim putem .Hvala ,Hvala..Hvala..Hvala…

Dijana: Suze miline su se skupljali u očima, neka skrušenost i punoća oko srca. Zamolila sam da mi pomognu ako žele da mi prenesu svoja znanja vezana za duhovnosti podizanje svesti kako moje tako tako i za celu ljudsku rasu. Mislim da su me čuli u istinskoj nameri. Hvala dragim Avatara celog Kosmosa za sva dela uzvišena i usklađena sa Voljom Stvaraoca.Sve ih volim i grlim. Javljala mi se vise boja plavih, više nijansi plave boje nestvarno lepe. Kao da u toj boji obitavaju

Nevenka: U početku meditacije pojavljivale su se predivne ljubičaste boje, plavoljubičaste, crvenoljubičaste, tamnoljubičaste, svijetloljubičaste, primjese zelene boje, sve jako lijepo, čarobno. Osjecala sam veliko uzbuđenje, lupanje srca i veliku toplinu. Hvala Avatarima na blagoslovima, Robertu i svim energijama i energetskim centrima koji nam pomažu.

Komentari na „Moć Svetih znanja i Blagoslova Merlina (22.Dan) – 22.11.2018.“

Sandra: Bas slatka i vesela radionica… Obozavam Merlina! Mislim da smo igrali igricu sa rukama na samom pocetku (mozda da me oraspolozi, jer sam malkoc bila ljuta danas..ahaha) a onda smo krenuli dalje kada je rekao…salim se, idemo… Nista mi posle toga nije bilo jasno…ali svejedno sam uzivala…
Inace navikla sam da Merlina mesam u svaki moj napitak… Prvo uradim ciscenje vode uz pomoc bozanskih energija, a onda zamolim Merlina da blagoslovi tu vodu…i odmah je tu…i svaki put je zanimljiv nacin kako on to uradi…
Beskrajno hvala dragom Bogu, nasem Robertu, Duhovnim Energijama i naravno Meeerliinuuu…
OBOZAVAM DOMACE ZADATKE SKOLICE LEPOTA DUHOVNOG RAZVOJA…

Komentari na „ Moć Svetih znanja i Blagoslova Svetlećih tela Egipta (23.Dan) – 23.11.2018.“

Nevenka: U početku su mi se pred očima smjenjivale boje, a zatim me preplavila toplina. Danas sam ponovila meditaciju i odmah sam osjetila nježne energije. Hvala, hvala hvala.

Sandra: Wow..wow..wow… Bila sam u Egiptu davno, i sigurno bez ikakvih uslova za prenos znanja svetlecih tela.. i nisam imala blage veze da cu jednog dana ovako doziveti Egipat… previse toga se desavalo u meditaciji…prvo su mi cupali zid blokada iz moje aure i zamenili je novom svetlosno belom aurom… onda se neka od piramida odskrinula i bljesak zlatne svetlosti je otkrio njenu unutrasnjost… a unutra … ne znam kako bih objasnila.. Prisla mi je neka energija poput Egipatskog faraona, cestitala mi je i predala neki papir… da bi se posle nasla ispred kapije vrta prirode sa puno cveca, tu sam pokazala taj papir i usla u vrt… Dirnulo me je kada sam tu videla dvoje male dece kako se igraju i puze na travi… Stvarno wow.. ahaha
Svaka nova meditacija je neki novi svet…
Beskrajno hvala dragom Bogu, Duhovnim Energijama nasem Robertu i Svetlecim Telima carobnog Egipta…

Verica: Nisam bila u mogucnosti da pratim direktno Moc Svetih znanja,no odmah nakon zavrsene radionice sam krenula sa meditacijom.Odmah na pocetku je pocelo prvo da mi „bubnja“u slepoocnicama,zatim najezena cela desna noga.Ova najezenost se „preselila“na levu stranu stomaka pa na levu nogu.Neprijatano golicanje u drugoj cakri i nakon toga smirenje koje je trajalo do kraja.Hvala Hvala Hvala

Komentari na „Moć Svetih znanja i Blagoslova Spiridona (24.Dan) – 24.11.2018.

Ana: Pozdrav Roberte Meditirala sam blagoslov sa Spiridonom, i odgledala ceo snimak.. Jaka delovanja suze na kraju… Moj sin Viktor pije dva leka od kojih je na jednom pisao naziv, gde sam ja videla samo sp dalje nisam citala i taj lek sam zvala Spiridon ne znajuci da postoji Svetac koji se tako zove… Svaki put kada bih uzimala lek imala sam potrebu da ponavljam u sebi Spiridon, Spiridon, Spiridon… Ne znam sta se tu desava ali mi je bilo jako drago kada sam ukapirala sta sam izgovarala, iznenadjenja od DE nikada dosta.. Hvala
Snežana: Hvala Spiridonu na dozivljaju koji se recima ne moze opisati,kao da stubovi zapaljeni i stopala gore velikim intenzitetom…Boze Moj Veliki kako da Ti se zahvalim na ovom blagu i blagoslovima,hvala Robertu za sve sto nam beskrajnom ljubavlju prenosi…Hvala,hvala,hvala…

Eddy: Na pocetku meditacije sam video stubove. Isto tako delovanje kroz levo stopalo vrlo jako posle izgovorene aktivacije. Hvala, hvala, hvala.

Sandra: Prelepa, cudesna i magicna meditacija…Toliko toga sam videla i dozivela za vreme meditacije, ali kada je Robert pricao o Spiridonu, njegovom zivotu, delima i cudesima, tada su poceli jaki osecaji po telu, jezenje koje nije prestajalo..kao jasno prepoznavanje istine… Videla sam crveni tepih kojim sam isla, levo desno gore dole, zatim svetlosno bice koje me je uhvatilo za ruku i zajedno smo trcali prelazeci svakakve bele zidove…onda smo dosli do novog svetlosnog mesta gde je sijala zlatna energija… Sve mi je teze da smisljam i razmisljam kako ljuckim recima opisati nase meditacije…ahaha
Stvarno je bilo neverovatno… Takodje bas danas sam iz nekog razloga kupila puno sarene vunice (tako nesto mi se desilo prvi put u zivotu, a radovala sam se kao dete slatkisima) ne znajuci koliko cu se sokirati posle price o Spiridonu i ovcicama…
Beskrajno hvala dragom Bogu, Duhovnim Energijama, nasem Robertu, cudesnom Spiridonu, celom Kosmosu, prelepoj nasoj Planeti…
Veliki pozdrav grupi ljudi na drugoj strani sveta koji takodje misle na nasu Planetu…

Radmila: Nisam mogla pratiti sinoc,internet loš,no to me nije spriječilo da zatvorim oči i ostanem u miru neko vrijeme.Nisam znala ko će biti ,pitala sam Svjetleće tijelo dobila odgovor Stvaraoc i istog trena kao u ponor propala ,predivan osjećaj mira njeznosti -neka ugoda koju samo sa DE mogu doživjeti.
Danas sam odgledala toliko je jako da i sad suze idu osjećam jaku povezanost sa Spiridonom .Hvala Spiridone hvalaaa
Hvala Robertu i naravno vama dragi moji na ovom putu

Komentari na „Moć Svetih znanja i Blagoslova Bruno Groninga (25.Dan) – 25.11.2018.“

Sandra: Ovo je bila malo drugacija meditacija od ostalih po tome sto nisam imala puno vizija gde bih videla kako se delovanja odigravaju, vec sam imala samo blage osecaje po telu… Snimak koji smo gledali me je malo rastuzio i cudno sam se osecala posle, samo iz razloga sto ne volim da slusam o bolestima i teskim stanjima, a drugi razlog su ljudska ogranicenja i uticaj koji su imali na zivot ovako velikog coveka…
Zao mi je sto mi je nekako to ostavilo najveci utisak vecerasnje meditacije, zato cu se u buduce vracati prelepoj poruci i divnim aktivacijama koje smo dobili od velikog velikog coveka Bruna. Iako sam veceras prvi put saznala za njega i njegov zivot, raduje me sto cu ga kroz buduce meditacije upoznati jos bolje.. Beskrajno sam zahvalna dragom Bogu, Duhovnim Energijama, Brunu Groningu i nasem Robertu…za svu pomoc, blagoslove, nemoguca cudesa i bezuslovnu ljubav…

Branka: u toku medtacije osetla sam vrlo jaku toplotu obe sake. kao u blizini jako zagrejane peci. I energija je strujala celim telom

Komentari na „Moć Svetih znanja i Blagoslov 13 veličanstvenih (26.Dan) – 26.11.2018. “

Sandra: Toliko toga se izdesavalo i mozda bih mogla polako da se secam svega kada bih se bas potrudila.. ali toliko je bilo lepo i prijatno da sam sve vreme uzivala…a od svega se najvise secam velike izlezavajuce mace i njenih sapica kod dela meditacije Eckharta – maze i hedoniste… Najjace sam osetila poruke… i onaj delic kada je Robert pomenuo zahvaljivanje… Ja sam se u aktivacije zaljubila…‍Ceo svet cudesa, blagoslova, ljubavi i svega sto ne mozemo ni da zamislimo…dobijamo na dlanu… i ceo Kosmos je pored nas, svi nas cuvaju i sa ljubavlju prate na nasim malim i jedinstvenim putevima duhovnosti…ka beskraju…Hvala ti dragi Boze… Hvala svim Duhovnim Energijama…Hvala celom Kosmosu…Hvala cudesnim Kirijancima i Hipo civilizaciji, vecerasnja meditacija sa vama je svarno bila nestvarno carobna i naravno BeSkRaJnOoOo hvala nasem Robertu… ‍I nema tog kutka na svetu kao sto je nas kutak sveta sa nasim Robertom…

Melva: Hvala dragim Kirijancima i Hipo civilizaciji, hvala Roberte, sto nam pomazete da upoznamo stvarnu stvarnost. Jako sam dozivjela nase Kirijance u meditaciji. Kod svakog imena osjetila sam jako strujanje tijela. Posebno me dojmilo ime Majanka, ne znam zasto, ali kad bih ponovo u zivotu imala kcerku , dobila bih ime Majanka. Ovo je prelijepo bajkovito ali za mene i stvarno.
Hvala Ti Boze da mogu biti dio ovoga svega, hvala Duhovnim Energijama, hvala Roberte, hvala Majko Zemljice, hvala svim Bozanskim pomocnicima za koje sam saznala. Hvala svim dusama koje slijede iskreno ovu stazu.

Čila: Mnogo, mnogo lepa meditacija. Toliko su bila snazna delovanja i velicanstvena, svaka na svoj izuzetan i i poseban nacin, da nisam mogla stalno biti prisutna. Povremeno sam odletela u neku drugu dimenziju, nisam znala ko je na redu, ni sta treba izgovoriti ali sam zato bila presrecna. Toliko su mocna i umiljata ta „mala“ bica da bih ih najradije sve usvojila. Prosto predivno. Hvala, hvala, hvala. Svima! Celom kosmosu.

Komentari na „Moć Svetih znanja i Blagoslova Leonardo Da Vinčija (27.Dan) – 27.11.2018.“

Lidija: Au ljudi shto beshe ovo od Leonarda, Samo shto je Robert izgovorio aktivaciju, kod mene se pokrenula kundalini energija sa takvom jacinom, mislila sam da cu da sagorim od jacine. Cela glava mi se oznojila.Videla sam Leonarda kako mi daje cetkicu u ruke. Hvala Leonardu. hvala Roberte. Ovo je bilo prelepo, mocno i duboko.

Leposava: U toku meditacije spoznala sam finansijsku blokadu. Pitala sam Leonarda šta da uradim pokazao mi je bujicu. Shvatila sam da je otklonjena blokada. Hvala hvala hvala
Hvala DE, hvala Roberte na novim saznanjima koji šire vidike i pomažu nam u duhovnom razvoju. Hvala hvala hvala

Komentari na „Moć Svetih znanja i Blagoslova sa Oriona (29.Dan) – 29.11.2018.“

Snežana: Veoma neobicno delovanje za mene,slusala sam i radila ono sto Robert prenosi a i da ne znam bas nista.Probudila sam se tacno u 1i 11h i imala tako nemirne reakcije i veliku detoksikaciju ali sam i dalje aktivirala i posteno u tom stanju i zaspala…Ujutru sam ponovo preslusala i razbistrila sta je i kako…Ja radim kako umem a Oni znaju sta je za Mene najbolje…Hvala,Hvala,hvala…

Melva: Sinoc sam pala u komu dubokog sna, za vrijeme meditacije. Jutros slusam ponovo i odmah mi krecu suze. Na sve rijeci koje sam cula i poruke. A sa druge strane , velika i ponizna zahvalnost da ja mogu biti ovdje i cuti sve ovo.
Hvala Ti Boze za sve, hvala Duhovne Energije, hvala Roberte, hvala Majko Zemljice, hvala svim Bozanskim pomocnicima, hvala svim dusama ove nase prelijepeeeeee stazice.
Hvala civilizaciji Ketu, da je uspostavila kontakt sa Robertom.

Leposava: Vrlo čudna, neobična meditacija. Kod inicijacije i prve aktivacije, ocne jabucice ispod zatvorenih kapaka su pocele velikom brzinom da se vrte u smeru kazaljke na satu a bela svetlost je velikom brzinom blinkala. Još uvek osećam skoro da nazovem bol očnog mišića.
Kod druge aktivacije opet ispod zatvorenih kapaka sam videla belu svetlost u očima koja je je isla u vis kao kometa i pri tom je blinkala svetlost.
Za godinu ipo dana nikada nisam imala ovakav doživljaj. Neobičan a ujedno i bolan doživljaj. Hvala civilizaciji Ketu, hvala DE hvala Roberte.

Boba: U trenutku kada sam zatvorila oči, osjetila sam prostor oko mene ispunjen, ma doslovno kao da su me posjetili skoro svi sa planete Orion da mi pomognu, ta energija ljubavi, podrške pomoći , slomila me, plakala sam i jedva kroz suze zamolila sam ih za pomoć, i oni su krenuli jedva sam nekako čula aktivaciju i ponovila je i nakon toga uslijedio mir… Hvala civilizaciji sa Oriona, hvala cijelom Kosmosu, hvala Stvaraocu, hvala planeti Zemlji, hvala svima koji prate ovaj kanala, hvala Robertu

Sandra: Ovo je za mene bila rollercoaster ride… Odmah sa pocetka sam videla mini planeticu Orion, (kao planetica za jednu osobu…) bila je preslatko crvena i prisla je zemlji na 100m… videla sam pokretne merdevinice i na njima bice koje mi je pruzilo ruku i pozvalo me u planeticu, cija unutrasnjost je bila svetlost… ta svetlost se posle izgovorene aktivacije vezala linijom svetlosti koja je dalje pokrenula planetu… Mozda se civilizacija Ketu smeje na moj opis meditacije, ali i ja se smejem sama sebi tako da je sve cool.. Dakle, posle toga sam videla shine od rolerkostera i kako sam na skroz cudan nacin prelazila sve to…ukratko. Kada smo brojali, nisam znala da li da ih brojm grupno ili pojedinacno, pa sam u sred brojanja se prebacivala sa jedne metode na drugu a onda sam osetila kao da me je neka jako ustinuo za desnu ruku kada sam se bas zaletela sa brojanjem… Sve u svemu ja se posle ove meditacije osecam kao srecan majmuncic, a mislim da me je i cela planeta Orion tako dozivela…
Beskrajno hvala civilizaciji Ketu sa planete Orion, hvala za prvi dozivljaj kroz meditaciju sa vama, hvala za svu pomoc, blagoslove i bezuslovnu ljubav…i naravno poverenje koje imate za malu grupicu sa Planete Zemlje
Beskrajno hvala dragom Bogu i Duhovnim Energijama, celom Kosmosu i nasem Robertu… veliki pozdrav i za Srdjana

Svetle: Preljepo,vrlo mocno,jaka delovanja,duboko spustanje od samog pocetka. Videla sam pred sobom sjajne zlatne boje male krugove ono kao metalne parice (novcici) padali su na mene u mojim rukama, bilo je savrseno kao u bajci prosto nisam htela da zavrsi meditacija. Prikazan mi je znak beskonacnosti i znak vecnosti, mnogo pozitivne energije,nadahnuca,ljubav,jaka toplina. Neznam koji je znacaj ali pojavio se i deda mraz onako pun sebe nasmejan i pevao je bilo je i ono OHO HO… ma bajka eto zato nisam htela da zavrsi ova meditacija prelepo … Hvala Hvala Hvala civilizaciji Ketu 1,Ketu2,Ketu 3 sa Oriona hvala Roberte.Sve je uvek iznova novo.Hvala hvala hvala hvala ……..

Čila: Vrlo, vrlo snazna meditacija. Za mene potpuno drugacija od svih dosadasnjih. Svo vreme mi je jako tutnjalo u glavi a ocne jabucice su mi se stalno pomerale ispod zatvorenih kapaka. Kod prve aktivacije sam videla svetlosni mlaz od Oriona ka Zemlji, kao na Ljubisinoj Centralnoj Mandali. Drago mi je neizmerno sto nam i dalje pomazu. I najmanja mrvica pomoci od gore, nam je prava blagodet.
Hvala, hvala, hvala civilizaciji Ketu, svim Duhovnim energijama, Stvaraocu, Robertu, svim ucesnicima i svima koji nam pomazu u citavom kosmosu.

Komentari na „Moć Svetih znanja i Blagoslova Semena EO (30.Dan)“

Katarina: Hvala na ovakvom blagoslovu, nisam mogla oči da otvorim, Tako je bilo jako moćno, duboko a ujedno jako prijatno. Odavno nisam ovako uživala u blagodetina i blagoslovima. Hvala Semenu Energetskog oblaka što nam je dao ovakav alat a ipak je malo reći hvala na našem jeziku to bi trebalo da bude najmanje Hvala na desetine hiljada posto.
HVALLLLLAAAAAAAAAAAA!

Mija: Današnja meditacija in aktivacije DE JEZGRA EO sem doživela kot zelo močne in posebne. Delovanje energij sem posebno močno čutila na glavi (ohromljenost)
HVALA HVALA HVALA DE JEZGRO EO
HVALA HVALA HVALA ROBERT

Ana: Jedna od vrlo jakih meditacija… Pred sam pocetak suze su krenule niz lice, srce je jako vibriralo, i kao da je iz njega odzvanjalo u usima; visi cilj, visi cilj, visi cilj, visi cilj…
I sad mi idu suze, i poruka dolazi;
Visi cilj, za cim tvoja dusa zudi
U njegovo ime, u nasem srcu uvek budi.
Visi cilj, u dusi te nezno greje
Iz zaborava odnosi, u ljubav cistu te donosi..
Hvala Jezgru Energetskog Oblaka
Hvala DE.

Nada: na pocetku sam imala toplu jezu bila je ugodna, vidjela sam Energije bjelu i zutu kpja se vrtila u krug i poslije padala kroz kruzni otvor. bila je skupina ljudi koji su nesto bacali na Zemlju i pritom su skakali, pomislila to su petaede , pred sam kraj pokraj lijevog uha je puklo kao petarda trgla sam se iz meditacije pokraj mene nije bio nitko usla sam ponovno u meditaciju i Robert je rekao da je gotovo.
hvala hvala hvala Sjemenu Energetskog oblaka hvala hvala hvala

Svetle: Hvala Stvaraocu,D.E. hvala E. Oblaku hvala semenu energetskog oblaka,hvala Robertu diboka i jaka meditacija,suze svetlost svuda je sijala . U zadnjh nekoliko medotacija cujem tako da i veceras dobila sam ovo Ja sam svetlost to se ponavljalo u toku meditacije.Hvala za svu pomoc na duhovnoj stazi, ovo je lepota zivljenja hvala hvala hvala

4 komentara

 1. meni je čarobno,osim jake energije koja je zašla u svaki dio tijela i jako snažna bila osjetio sam ogromno olakšanje e veliku količinu ljubavi u srcu svom….hvala mnogo vas volim

 2. Dopada mi se što su objavljena iskustva na jednom mestu. Što možemo da uporedimo medjusobna iskustva. Hvala

 3. Prelijepo.Hvala DE .Hvala Robertu i svima vama na putu istine i svetih znanja.Ovo je čarobno.Imam toliko divnih desavanja,naizgled sitna i nevažana al sitnica po sitnica moj život je preokrenut od nezaposlene i ljute osobe čudom slijeda događaja sada radim i prema svima osječam ljubav (čak i onim koji me ne prihvatanu.Kao malo dijete sam razigrana puna radosti i sve bi grlila.
  Noćas sam se probudila otvorila oči i iznad mene vidim ogruglu crvenu svjetlost u zeleno -bordo listovima ,ne znam šta je al znam da je neka DE .To mi je znak da nisam sama i imam podršku.Nismo komunicarali kao sto ljudi komuniciraju al znam da je to odgovor na moje molitve da me drže na putu istine i duhovnosti
  Beskrajno sam zahvalna cjelom kosmosu i STVARAOCU.
  Evo jedno od čuda -kada smo imali meditaciju sa Spiridonom osjetila sam jaku povezanost i zamolila Spiridona da mi pomogne da nekako izmirim dugove .Sutri dan na posao direktor je došao do mene i bez ikakvog objašnjenja rekao ,,Sve to ostavi i prekini odmah od sad radiš ovo ,,.To ovo je plaćenija operacija.
  Hvalaaa hvalaa hvaalaa 💕💕💕💕💕💕💕💕

Ostavite odgovor