Iskustva posle 21 dan Energetske detoksikacije 11.2016.

Mirjana Bajić Imala sam cijelo vrijeme pritisak u glavi. Energija mi je sa glavom crtala lukove iznad krunske čakre ,jedan za drugim prema gore . a dolje se spuštala u spirali – ne baš pravilnoj . Onda sam reklaNE RAZUMIJEM PORUKU:NAPIŠITE Mi. I napisali mi opet glavom OSTIN . Puno puta dobijem taj odgovor a pošto nemam čist kontakt sa DE neznam šta znaći. Onda su mi oči kolutale u skladu sa pomicanjem glave lijevo i desni pa onda opet u kontra smjeru-najjači pritisaku lijevom oku. Hvala Stvaraocu . De i Robertui svima koji su radili za nas  16.11.2016.
o
Verica Vajs Tokom svih energetskih seansi sam se osecala izuzetno mirno sa pojavom bele izmaglice koja se spustala lako,Negde oko sredine ,energetskih seansi ,ta izmaglica je formirala lopte koje su polako odlazile.Vrlo interesantno za posmatranje,sve dok u jednoj seansi(naravno neznam koja je )srce pocinje ubrzano da mi kuca,cujem ga…..i onda Robert kaze….Ovo je energija za finansijsko poboljsanje……jos kratko vreme sam imala ovako LUPANJE i nestalo je……Bilo je odlicno…hvala hvala hvala  18.11.2016.
i
Amur Leo Sve seanse koje su bile ,kao i na ovoj,osetim energiju na temenu glave-kao kad vas neko nežno dodiruje po kosi,osecaj je predivan.
Takođe se češće pojavljuje da vidim ljubicastu boju,to je predivno
HVALA DUHOVNIM ENERGIJAMA
HVALA ROBERTE  18.11.2016.

l
Zdenka Walla seansu sam slušala naknadno, jasno skoro pa zaspala. Ipak ovaj put za razliku prethodne 027 gdje sam za vrijeme seanse povremeno osjetila nježna kretanja unutar i izvan mog tijela (kao povjetarac ili možda čak i točnije kao nježni valovi vode koji udaraju u mene. Naime za vrijeme ove 28 seanse skoro cijelo vrijeme pokraj mene su prolazili i nešto mi govorili poznati i nepoznati poznati likovi iz prošlosti svi nacrtani olovkom u crno bijeloj tehnici . Neke poruke sam jasno čula, a kada sam pokušala razabrati one koje nisu bile jasne, dobila sam “odgovor” u obliku (nisam sigurna ću točno opisati) naglog, kratkog, pomalo udara u glavi, nešto kao bljesak…
l
Zdenka Walla pobjegao mi gornji komentar. Danas sam prehlađena, a zanimljivo za cijelo vrijeme seanse mogla disati na nos. Dok ovo pišem ponovno je “procurio” pa ću završiti. Sve u svemu divno iskustvo. HVALA VAM !!! Svakako ću vas i dalje pratiti.   19.11.2016.
l
Olivera Šebić Zao mi je sto nisam bila od samog pocetka ovih seansi tj. od prve. Mada kada sam krenula zaista je bilo jako i veoma prijatno. Prethodne sam od polovine bila u tako opustenom stanju da sam zaspala svaki put. I moram pohvaliti jucerasnje seanse tako mi je bilo prijatno uz zvuk zvona. Sada trenutno posle ovih seansi dlanovi mi bukvalno gore i kao i posle svake od prethodnih seansi veoma mi je toplo. Prva dva dana imala sam hladne sake i stopala ali od treceg dana se sve zagrejalo. Inace i ja sam reikista i to inicirana kod gosodje Margarite.
20.11.2016.
l
Nancy Vujanić ovo je bilo savršeno. osjećam totalni mir…izvrsno se sada osjećam. hvala puno … 21.11.2016.
 l
Jasmina Marić Nisam slusala seansu u originalnom(najavljenom)terminu pa sam to uradila jutros.
Seansa je bila intenzivna boje neverovstnog intenziteta blago podrhtavanje tela posebno oko pupka grudi ruku butina oko srca glava pulsiranje u predelu treceg oka …Neverovatan dozivljaj lebdenja i penjanja na gore ka univerzumu….spiralno…
Posle seanse su mi suzile oci…divno
hvala   22.11.2016.

 l
Vesna Mir Kod Mene je vrlo bogato utiscima, osjecjima, Na momente jaka energija po cakrama, energetsko polje oko Mene prosireno kao da je nervni system van mog fuzickog tijela. Pojacan rad hemisfera , prvo lijeve pa desne , za Mene vrlo intezivno Na desnu hemisferu. Frekvencije jako niske , prepoznala Sam po osjecanja u rednim uhu. Nemir u nogama Na momente. Lakoca postojanja. Zahvaljujem   22.11.2016.
 l
Davorina Čebohin bilo je najjace do sada, osetila sam promenu u sebi, pratim na drugaciji nacin. manje misli, vise pozornosti. inace divni ociscujuci talasi… 22.11.2016.
Suzana Popovic Ovaj put, kod prve molitve krenulo je jako trnjenje u dlanovima i nogama. Kod treće sam imala utisak da mi duva vetar u lice. Počelo je da mi biva hladno, ali samo na licu i ramenima (u sobi je bilo 25 stepeni). Onda sam se uspavala, ne sećam se kad i kako. Jedva čekam večeras, baš me zanima da li ću uspeti da ostanem budna 🙂   22.11.2016.
 l
Ljiljana Mišković Kao prvo, hvala Vam. Ja sam se pridružila praćenju od pre četiri dana i nisam u mogućnosti (trenutno) da pratim snimak,ali u zakazano vreme, spremna sam, ležim opušteno, ruke pored tela… Suze, suze,suze,suze…koje se lagano slivaju…milion misli, slika.. proleće tu negde u meni,oko mene…sve o čemu intenzivno razmišljam ovih dana,a onda odjednom sve se sklanja u stranu i samo konstatacija(najtačniji izraz): pusti!Pusti, jer to te umara i biće kako bude. (?!?) Predivna toplota, posebno u dlanovima, koja traje i više sati. Molim vas samo jedan odgovor,ako može i kada stignete: Sve četiri večeri nisam izdržala do kraja, već tačno negde na polovini, morala sam, ali kunem se: morala sam , ustati i prekinuti. O čemu se radi? P.S. Ako bih trebala da napravim neki rezime nakon ova četiri tretmana (po pola sata) on bi bio: Osećam promene koje su tu, preplavljuju me i hoće napolje, a nešto u meni ih koči i ne da. Neka tuga…ne mogu da se oprostim ili prepustim – to je. Hvala Vam od <3 ! 23.11.2016.
 l
Ana Radmanovic Svaka seansa je ” karta” za putovanje u drugi svet, sa jasnom porukom!
” budi ono sto jesi”!!!
Hvala, hvala, hvala  29.11.2016.
 l
Zekira Bešić Kavazović Želim da se zahvalim predivno iskustvo.Jake energije opuštajuće uživanje.Moram da kažem da sam danas imala jake reakcije čišćenja više puta sam mogla da idem u wc.Pijem inače mnogo vodu tako da je sve perfektno.Hvala vam i dajle želim da učestvujem u vašim seansama ovo je BOŽANSTVENO.Želim da se zahvalim gosodinu Robertu i svim Božanskim energijama.Hvala od srca 
 l
Vlasta Lamprecht Hvala Roberte na divnim seansama. Seanse pratim preko videa i ono sto sam prvo primjetila je to da nemam vise hladne noge. Sada jedva cekam svaku slijedecu seansu. Lijep pozdrav   09.12.2016.
 l
Mira Salipur U celu ovu priču sam se uključila na čini mi se 13 seansi i svaku poslušala do 21. pa moja mišljenja imaju zabeležena !
Kada je završena 21.počela sam iz početka ! Nisam do sada pisala pa ću ukratko sažeto svih 11 !
Utisci : od potpune smirenosti do mnogo uskovitlanih misli ..
Od tela koje ne osećam fizički do takvih bolova u predelu stomaka da sam se plašila i htela da pitam za mišljenje šta se dešava sa mnom što traje do današnje seanse !
Svo moje telo kao da je skoncetrisano u moju utrobu koja ” vrišti ” .. da napomenem godinama imam probleme sa zeludcem i ceo stomak mi je problematicna zona …
Jako sam emotivna , hiper senzibilna pa sve prezivljavam čini mi se u stomaku kao hranu ..
Inace u ostalim delovima tela osećam toplotu , žmarce nežno milovanje po kosi i obrazima ..
Zapazim kako se smešim i raznezim kao kada držite dete u rukama takvo blaženstvo …
Hvala ti ! Volim te !
Hvala Bozanskim Energijama ! Hvala Robert !
Želim da sve moje misli uvek budu u skladu sa voljom Stvaraoca !!!
🌎💞😇
Nastavljam dalje i znam da ću biti zdrava ako ne pre posle 105. seanse …
💞
 11.12.2016.
l
Sonja Kolarić Evo ja sam danas isto preslusala 11.emisiju ,znači ponavljam isto ponovno emisije od prve pa nadalje.Isto sam strašno emotivna osoba i sve potiskujem u stomaku , boli od kako sam počela sa seansama. Primjetila sam da me više ne privlači slatko nego više voće i povrće i da pijem puno tekućine čaja i vode pa se nadam da će vremenom otići i par kilograma viška.Hvala bozanskim energijama i hvala tebi Roberte!!  11.12.2016.
l
Andrej Djordjevic Podelio bih 3 neobična doživljaja koja su se desila između prve i druge energetske detoksikacije: 


1. Tačno 2 dana nakon prve, sanjam da mi je Robert rekao da su mu javili da će sledeća detoksikacija biti 3 puta jača. Tačno tako je i bilo. 🙂

2. Sanjao sam da sam u ulici Ilije Ognjanovića i da telefoniram sa Robertom koji mi kaže da je moja sreća u Neiđingu (Neijing). Naravno, odmah sam pomislio da to mora biti neka sexy kineskinja koja živi u gradu koji se zove Neijing. Čim sam se probudio pokušao sam da pronađem taj grad. Grad nisam našao ali sam pronašao članak koji kaže da je Neijing svesno upravljanje qi energijom. A takođe postoji i Huangdi Neijing u prevodu Unutrašnji kanon žutog cara, drevni kineski tekst koji je osnova kineske medicine. Za tu reč nikad ranije nisam čuo niti me je kineska medicina ikad privlačila, zato se pitam odkud mi ona u snu? Šta mi to duhovne energije poručuju?

3. Nisam verovao da je moguće hopsati i u snu ali i to mi se spontano desilo. Jedne noći sanjam i shvatam da sanjam, kako sam shvatio da sanjam krećem polako da se budim, kako to obično biva kad čovek u snu shvati da sanja, ali mi u trenutku padne na pamet da bih mogao da napravim mali eksperiment i počinjem da ponavljam Hvala ti, hvala ti, hvala ti… Ubrzo shvatam da sam se zadržao u snu i da sad mogu da radim šta hoću. Imao sam najduži lucidan san u životu. Kad god bi mi se učinilo da ću se probuditi, ja počnem da hopsam i san se nastavlja…
Voleo bih da mi javi neko ako je imao nekakav sličan doživljaj hopsanja u snu. Predlažem svima da isprobaju ovo kad budu bili u prilici. A i ja ću isprobati ponovo prvom prilikom. 🙂

Hvala Robertu, hvala duhovnim energijama!   15.12.2016.🙂❤
 l
Lilika Dragosavac hvala za sve seanse!Pošto sam preskočila 2,krenula sam ponovo,slušam ih pre spavanja,neke me uspavaju,neke razbude,ali veoma su prijatne i opuštajuće.Najviše sam reagovala na seansu sa Ljubišo,.gde su se suze stvarale,jedna za drugom,bez tuge,prosto su nastajale bez prestanka,sa nekim čudnim osećajem ispunjenja,sreće,hvala Ljubiša,hvala Roberte što prenosiš sve to nama  06.12.2016.
l
Ljilja Milanović Janković Moram i ja posle 17 seansi da se obratim. Svaku doživljam uglavnom isto, neku malo entezivnije, ali to je nebitno. Bitno je da se fizički osećam mnogo bolje, imam više volje i energije za rad, lekove koje sam pila 10 godina, zaboravim da popijem i vidim da mi i ne trebaju. Hvala, hvala, hvala… Idemo dalje…    17.12.2016.
 l
Slavica Cvetkovic Slushajuci 12emisiju energetska detoksikacija na ju tub negde oko sredine imala sam osecaj da lebdim oko mene plava boja i kao iznad mene iza neke kao prozora zavese se otvori i pokaze se ruka koja mi je dala jednu letvu oko metar duzine shiroka oko 10santima ja sam je uzela ruke su nastale ja sam bila u cudu kako dsm lebdela osvestim i cujem glas Roberta to je andjeo moci Shto je to s kim sam konektovana puno pitanja u meni ali osecaj mi je lep u miru sam sa sobom Hvala ti Roberte hvala ti Boze hvala svima volim vas sve   24.12.2016.
 l
Nikola Zaharijev LEK ZA SVE JE SLANA VODA: SUZE, ZNOJ ILI MORE…
Robert, Lepota Duhovnog Razvoja, rekao je:
“U nekoliko poslednjih seansi Energetske Detoksikacije, krenulo je između svega ostalog i snažno ČIŠĆENJE DUŠE…” (koje se vrši posredstvom Molbi koje se upućuju polju Akaše u Kosmosu)
Kaže se da kad krenu ozbiljna čišćenja našeg Bića na najdubljim nivoima, Duše, potisnutih emocija itd… KREĆU I SUZE… :'(
Muško sam, ali me nije blam da priznam, da mi kreću suze same od sebe često u proteklih nekoliko dana kada dođem u interakciju sa nekim Duhovnim vrednostima, ličnostima, pojavama, izrekama ili citatima… 
l
<3 IZ INBOXA PORUKA, Bane Nikolic:
“Sve hocu da ti javim pa nikako jos uvek samog sebe proveravam, ja sam imao non stop hladne noge i ozbiljne probleme zbog toga. Sada su tople od kad radim seanse Energetske Detoksikacije – Put ka Prosvetljenju sa Robertom, Lepota Duhovnog Razvoja.
Inace nosim naocare za daljinu i nisam mogao da radim na racunaru bez njih a sada normalno sve citam i radim na kompjuteru bez naocara. Mnogo mnogo bolje vidim na daljinu nego ranije isto i nablizinu i bio sam u soku i cudu kada mi je to pocelo da se desava pre par dana…”   Januar 2017.g.
l
Banjac Angelina Bilo što da bih napisala neče to biti nešto novo ali svejedno ću opisati nešto što se meni dešava svakim danom sve više uz rad za najviše ciljeve
. Uz pomoć duhovnih energija i vas koji to prenosite, jedmostavno sve više i više volim i zahvaljujem za sve ali bukvalno za sve.
To ni sam mogla zamisliti do samo unazad dok nisam počela slušati videa iz vaše riznice obilja.
Osjećam da sam svaki dan sve bolja i bolja verzija sebe i zahvalna sam na tome kao i na svemu drugom što se dešava kroz mene u mojem okruženju. Zaista bez obzira na veliki fond riječi sa kojima raspolažem, sve je to ništa kad nema riječi koja može opisati stanje u kojem jesam.Božanstveno , to je nekako najbliže.Volim vas sviju i hvala vam što postojite , hvala svim duhovnim energijama i posebno hvala herojima koji su se usudili ovo sve javno da iznesu. Amin!   13.01.2017.
 

((( <3 ))) Miracles from heaven (Čuda sa neba) ((( <3 )))

Dobio sam nalog od mojih spiritualnih vodiča i duhovnih energija da objavim ovo pismo, bez ijedne ispravke, jer žena koja je pisala nije iz Srbije nego iz Slovenije. Pismo koje je pisano iz srca, i ne može drugačije da bude. Duhovne energije su dale komentar na ovo pismo…
“Istina koja dovodi istinu u srca ljudi i koja pomaže isceljenju”

“Rezime »Energetske Detoksikacije« od 18.11.2016 do 12.01.2017 – »MOJA PRIč
Fizičko stanje moga tela je bilo na minimumu. Kako sam se več duže vremena bavila proučavanjem duhovnosti i redovno meditirala, moje psihičko stanje je bilo stabilno ali fizićko telo nije moglo, da me prati. Jedina medicinska diagnoza je bila – propala kičma i hormonalni poremećaj. Odbila sam operaciju i hormonsko lećenje. Zbog jakih toplotnih valova i bolova u kralježnici, skoro, da nisam više spavala ništa ( buđenje svako pola sata). Skladno tome je bilo i osećanje tokom dana ( umor, loša koncentracija, slabljenje pamčenja, bez energije…) Mogla sam izdržati maksimum 1h efektivnog rada u celom danu. Bila sam u potpunosti svesna, da je to posledica prošlog načina razmišljanja i načina života ali nisam znala, kako, da se iscelim. Zato sam tražila alternativne načine lećenja i isprobala sve na što sam naišla… (bioenergija, radiostezija, skalarna terapija,reiki, kiropraktika…) ali na žalost je svako poboljšanje bilo samo kratkotrajno.
18.11.2016 sam pronašla FB stranicu Lepota Duhovnog Razvoja i priključila se Energetskoj Detoksikaciji u 11.oj emeisiji. Već u prvim seansama sam osetila jako delovanje energija u mojoj glavi, šta mi nije bilo jasno, jer sam se priključila zbog lećenja moje kičme. Pitala sam Roberta, ako može, da mi pojasni, zašto tako osećam i njegov odgovor je bio: »Duhovne energije uvek počnu lećenje najviše ugroženih područja, za koje možda i neznamo, da su potrebni lećenja a ponekad je i bolje tako.«
05.12.2016 sam dobila pravi odgovor, na moje pitanje. Moje fizićko telo je bilo na granici života i smrti. Funkcija moje hipofize je bila na 20% od normalnog delovanja, ćime je bilo pojašnjeno moje loše osečanje. Slabljenje rada bubrega i srca, otkazivanje rada štitnjaće, otkazivanje i slabljenje mišića, posledićno je došlo do propada kićme, rad mozga na minimumu… sve u svemu jako, jako loše stanje kompletnoga tela. Odbila sam medicinsko lećenje i lekove i nastavila sa slušanjem i gledanjem Energetske Detoksikacije, po dve na dan (redovnu + 15. Svaki dan). U srcu sam osetila snažnu želju (neznam, da sam ikad u životu nešto tako jako poželjela), da posetim radionicu u živo u Novom Sadu.
16.12.2016 mi se spontano i čudesno ostvarila ta želja i otputovala sam u Novi sad na radionicu Energetske detoksikacije »Put ka prosvetljenju«. To je bio dan mog ponovnog rođenja. Ovde, Vam želim opisati moja iskustva sa »Energetskom Detoksikacijom« a doživljaje, trebate iskusiti sami ( ima ih bezbroj). Od toga dana moj život se promenio za 360 stupnjeva i svakodnevno raste i raste…
Već 27.12.2016 moje zdravstveno stanje je bilo poboljšano za 40%. Nastavila sam sa gledanjem i slušanjem Energetske Detoksikacije – do 22.12.2016 po dve na dan ( jednu od serijala, koja je bila na rasporedu za taj dan i 15. Emisiju za dobivanje meditacije »Put ka prosvetljenju«)i od 23.12.2016 dalje po jednu na dan…
Danas smo 12.01.2017 i moje zdravstveno stanje je poboljšano za 85%. Pogodno tome se i osećam. To što danas mogu da radim 12 – 13h na dan, ja sam još pre slaba dva meseca mogla izdržati najviše 1h dnevno. Spavam od 6 do 7 sati bez, da bi se iti jednom probudila (kao mala beba). Moj život je dobio potpuno novi smisao i svako jutro se radujem novom danu i svim ćudima, koje doživljavam na svim područjima svog života, otkako pratim energetsku detoksikaciju i ćitam Sveta znanja.
Moju priću želim podeliti sa svim ljudima, kako bi i oni dopustili SEBI, da isprobaju ovo, barem mesec ili dva, pa da sami donesu sud o svemu tome i izveste druge ljude o svojim doživljajima i iskustvima…
Hvala, Hvala, Hvala… ((( <3 )))”Lidija Wolf<3<3

 

“Isceljenje dvoje maloletne dece, dečaka i devojčice, koji su bili zajedno sa njihovom bakom uključeni u Obiteljsku Energetsku Detoksikaciju…

Brat i sestra su imali teško oštećenje sluha. Devojčica je čak bila operisana, ali na žalost se njezino stanje posle operacije još pogoršalo. Zato je njihova majka odlučila, da neće više dozvoliti operaciju ni kod jednog deteta. Zbog toga je bila pod velikim pritiskom i osuđivanjem lekara specijaliste. Morala je da sluša pretnje, kako će deca biti gluva i da će ona biti kriva i odgovorna za njihovo stanje. Hvala Bogu, pa je imala podršku ličnog lekara, koji ju je podržavao u njezinoj odluci, da pokuša naći rešenje još na druge alternativne načine.

Lečnički nalazi od 12.11.2015 za dečaka:
Majci savetuju rezervaciju datuma za operaciju…

Lečnički nalazi od 07.04.2016 za devojčicu:
Traže od majke rezervaciju datuma za ponovnu operaciju…

Lečnički nalazi od 27.01.2017 za oboje:
Nakon otprilike 1,5 meseca Energetske detoksikacije, kod devojčice je sluh potpuno zdrav, dok je kod dečaka praktički normalan sluh, postoji još minimalno odstupanje od normale samo na desnoj strani.”

Izvod dečaka 1 = stari nalaz
Izvod dečaka 2 = novi nalaz

Izvod devojčice 1 = stari nalaz
Izvod devojčice 2 = novi nalaz   Imena se ne spominju zbog zaštite privatnosti dece

Milica Tomin Draga Lidija,opisom vaseg iskustva,dotakli ste,sigurna sam,svacije srce ((( <3 ))). Promaljajuci se kroz sva ta natalozena dugogodisnja sivila,zaista je predivno to Svetlo,ta cudesna putovanja kojima nas Sveta Znanja bude,na putu ka cistoti naseg sopstva ((( <3 ))). Nadam se da ce u ovoj vasoj prici, mnogi naci veliku podrsku,inspiraciju i onu pokretacku ljubav prema sebi,koja dugo ceka da se rascveta,latica po latica :))) Hvala vam Lidija Wolf ((( <3 )))

Ostavite odgovor