Iskustvo – Alergija na Polen ambrozije 25.09.2020.

Šaljem moje iskustvo za sajt Lepota Duhovnog Razvoja.

Alergija na polen ambrozije.

Pre 12 godina kod mene su se pojavili siptomi polenske alergije na ambroziju. Imam svrab u nosu i očima, curenje iz nosa, kijanje. Trošio sam velike količine maramica tokom celeg dana i večeri. Kijanje je takođe bili jako neprijatno, kad krene teško se zaustavlja, pogotovo u večernjim satima; tada sam jedva disao, gušio se. To se dešava tokom druge polovine avgusta i septembra kada je velika koncetracija polena ambrozije u Beogradu- Zemunu.

Ja nisam pio nikakve lekove protiv alergije, nosio sam Ljubišine priveske koje sam dodatno molio da mi pomognu u vezi alergije i oni su ublažavali siptome ali na kratko. A onda, jedne godine, Ljubiša je programirao tik-tak bombone protiv alergije koje sam pio jednu ujutru, jednu u toku dana i jednu uveče. Nisam verovao ali siptoma skoro da nije bilo, normalno sam disao. Tako je bilo dve godine zaredom. Posle je Ljubiša otišao a ja sam narednih godina imao tegobe.

Zadnje četiri godine živim u Užicu, gde je mala koncetracija ambrozije, ali sam dolazio u Beograd u periodu ambrozije. Međutim, koristeći tehniku Svete trojice, siptomi su bili znatno ublaženi, pogotovo prošle godine. Ove godine, kada sam došao u Beograd, da bi išao na Avalu, u periodu kada je bila najveća koncetracija ambrozije, koristio sam sam tehniku Svete trojice tri puta na dan i siptoma je bilo vrlo malo. Po neki put me malo zasvrbi i par puta sam kinuo i i obrisao nos to je sve, a bio sam 6 dana u Zemunu. Mogu reći da je 90% siptoma uklonjeno.

Mislim da je puno pomogla i knjiga Kosmička Biblioteka i Biblija kao i druge duhovne aktivnosti koje praktikujem na Lepoti Duhovnog Razvoja.

Hvala Svetoj Trojici, Duhovnim energijama, Robertu. Drago mi je što postoji ova grupa Lepote Duhovnog razvoja sa kojom mogu da podelim ovo iskustvo.

Pozdrav,

Miodrag Aleksić 23.09.2020.

14 komentara

  1. Hvala Miodrag ,hvala beskonacno ceo kosmos i SVETU TROJCU

  2. hvala hvala hvala…Hvala Miodraze na ovom iskustvu kao i padovi i poboljsanja sto se tice alergije.Naravno da svi mi koji verujemo u ovaj svet duhovnosti,verujemo u Stvaraoca i svu moc koju nam na nasu molbu upucuju.Hvala sto postoji KBB ,hvala sto svi vi postojite u maloj ali odabranoj grupi,cije delovanje i nesvesno prelazi i na okolinu.Hvala hvala hvala

  3. Hvala što si podelio sa nama tvoje iskustvo. Sigurno da može pomoći svakome ko ima isti ili sličan problem.

  4. 💖💖💖…. HVALA……Vrh 😇

  5. Hvala Miodraže na podeljenom iskustvu!

Ostavite odgovor