Iskustvo – Deljenje Knjiga 01.09.2020.

Biće tome uskoro tri godine, kada sam odlučila iz Srbije otići.. ako kažem da sam u to vreme bila prilično nervozna, prezasićena.. željna promene… Ćerka mi je tada napunila 20. U novembru sam otišla za Austriju, na sezonski rad kao sobarica u hotelu.. ma nije mi bilo važno, samo da odem… Iskreno ću reći, rođeno dete mi nije nedostajalo koliko radionice sa Robertom.. više sam razmišljala o tome, kako necu moći uživo biti na radionicama u Subotici.. ali kako je sve uvek iznova novo, i radionice su se prestale na taj način održavati.. prosto sam s vremenom naučila na to fizičko nedostajanje. I prihvatila da to tako treba da bude.

Evo me sada, 1200 km daleko od Beograda.. čekam moj primerak Kosmičke Biblije i Biblioteke. Čekam i osećam velike promene kako na sebi tako i u svetu.. kada je Robert rekao da će nekima knjigu lično predati u ruke, a nekima poštom poslati.. eh, naravno da sam poželela da mi preda lično.. svesna situacije, znam dobiću je poštom 😊.

Kada je stigao e-mail, za Novi Sad pa posle i za Avalu..ufff, opet ta želja da budem prisutna.. u svakoj meditaciji sam učestvovala i osetila jake Energije. Treći dan, prijateljica mi je javila da će Robert prolaziti kroz Zagreb i da će i tamo podeliti knjige. Nisam znala u koje vreme ali sam oko 17 h osetila ogroman talas bezuslovne ljubavi i poznati osećaj spuštanja u duboku meditaciju. Sledeći dan mi je prenela da je susret bio u to vreme. Danas sam zahvalna na tom osećanju da smo svi jedno i da bez obzira na fizičku udaljenost možemo doživeti bezuslovnu ljubav ove naše “male” ali vesele družine LDR.

Hvala vam što ste ušli u moj život, mnogo vas sve volim i hvala vam što ste tako lepo opisali iskustva za nas koji nismo mogli biti fizički prisutni. Ali smo zato u srcu uvek sa vama ❤️

Sanela Pribić 01.09.2020.

7 komentara

  1. hvala hvala hvala…Hvala Sanela,sve dodje na svoje mesto bas kad je najbolje za nas…hvala hvala hvala

  2. Sanela ♥♥♥ Energijski smo svi uvek zajedno ♥♥♥Hvala♥Hvala♥Hvala kosmosu što nas spaja ♥♥♥

  3. Hvala Sanela što si podelila sa nama tvoje iskustvo. Falila si i na Petrovaradinu i na Avali. Opušteno biće još prilika.

Ostavite odgovor