Iskustvo – dematerijalizacija i materijalizacija 06.05.2021.

Evo obećala sam Duhovnim Energijama da ću čim nestenu kišni oblaci sa mog prozora  podeliti moje iskustvo. Ovih dana sam često aktivirala dematerijalizaciju kišnih oblaka u skladu sa voljom Stvaraoca. Svaki put bi se oblaci razišli. Inače po prognozama je u Subotici ovih dana trebalo biti kišno vreme. Verujem da nisam bila sama u ovim molbama za sunčano vreme, ali isto tako verujem nakon i današnje potvrde da sam mnogo doprinela tome. Veselim se ovom iskustvu jer verujem da ćemo svojim duhovnim prosperitetom doprineti ostvarenju želja u ime viših ciljeva, za dobrobit planete i svih živih bića na njoj. Mnogo mi pomažu i moja Svetleća tela i krajnje je vreme da i to podelim sa vama. Najčešće se uverim da su stalno prisutna i da mi svesrdno pomažu kada se ne mogu setiti gde sam nešto ostavila, oni me bukvalno odmah odvedu ili usmere moj pogled na predmet koji tražim. Ako razmišljam o nečemu ili nekome i zamolim ih da mi pomognu ona mi vrlo brzo odgovore. Juče sam na primer pomislila na crvenu malu haljinu za sinovljevo venčanje a danas sam je pronašla u second hand prodavnici. Savršenu, kao da je za mene krojena. Primera je puno, puno. A neprocenjivo je kada dobijem odgovore na neke teške životne situacije.

Kada sam bila u Sloveniji za drugi stepen Svete Trojice,. Robert mi je rekao da će sve u mome životu krenuti na bolje kada promenim posao. Ja sam tada bila nezaposlena, ne besposlena jer sam brinula o majci 24 sata dnevno. Od 2016.-e godine sam negovala prvo tatu a onda u 2017.-oj  sam negovala tri ležeća bolesnika, tatu, mamu i jednog dedu bez ikoga svog. Sve sama bez ičije pomoći. Bilo je momenata kada sam vapila za odmorom. Ne mogu, niti želim da zamislim koliko bi tek bilo teško da nisam sa vama u lepoti duhovnog razvoja, da nisam upoznala Roberta i mnogo dragih divnih ljudi. Ljubim vas sve dušom i srcem. I evo dešava se to što mi je Robert rekao tada u Sloveniji. Verujem da priču trebam početi sa 2017.-om godinom kada smo roditelji i ja hteli prodati njihovu kuću. Na radionici u Subotici pitala sam Roberta da li da prodamo roditeljsku kuću. Robert je rekao odgovor Duhovnih energija:”Nikako.” Svi odgovori na kako, zašto su se otvorili poslednjih meseci. iako moram priznati nisam ih nešto tražila jer verujem u ono kada nam Robert kaže:” bez očekivanja.”

Čika Stevo, koji me je zavoleo kao ćerku, napustio nas je u novembru 2017.-e, tata je otišao u martu 2018.-e. Mamu sam prošle godine u septembru smestila u dom za negu starih lica. Njeno zdravstveno stanje se stalno pogoršavalo i vidljivo i nevidljivo. Meni je sve teže bilo brinuti se o njoj. U martu ove godine sam privremeno napustila roditeljsku kuću, jer je moj mlađi sin, koji će tu živeti sa suprugom i sa mnom, krenuo sa adaptacijom kuće. Ja sam se par mesec pre toga počela malo ozbiljnije baviti slikanjem. što je inače bio moj detinji i devojački san. Bila sam srećna. Mart  je bio mesec velikih promena u mom životu. To je i mesec mog rođenja. Početkom marta sam napokon stavila tačku na kraj jedne veze. Naime iako sam se 2014.-e godine razvela na papiru nikada nisam to zaista učinila, e sada jesam i dišem punim plućima. Dok su započinjali radovi na kući, mojoj mami se stanje drastično počelo pogoršavati. Uneli su je u bolnicu sa šećerom 47. Iz bolnice su je vratili u dom sa dijagnozom leukemije. Kada sam taj dan htela pričati sa njom ništa je nisam mogla razumeti. To je za mene bio šok. Samo par dana pre toga smo normalno razgovarale. Pričala sam joj o tome šta će se sve raditi na kući. Veselila se tome. Rekla sam joj da kada se završi renoviranje da ću je doneti kući da vidi. Par dana pre bolnice sam se noću probudila sa velikim strahom za moju mamu. To je bilo upozorenje na ono što će se dogoditi. Inače već kao dete sam imala vizije, snove i upozorenja da će me neko blizak napustiti ili se razboleti. Počela sam razmišljati o tome kako ću mamu vratiti kući kada se završi renoviranje. Bilo mi je bolno što je ne mogu videti, držati je za ruke…Ali moja mama je odlučila da me napusti na moj rođendan 27.-og marta. To je bio njen poklon  da se više ne brinem za nju, da me oslobodi. Neke poklone je iz našeg ljudskog ugla gledanja zaista teško prihvatiti. Ali evo danas ga draga mama prihvatam. I sada znam zašto sam videla orlove na moj rođendan i tvoj odlazak, i na dan kada smo te ispratili.

Jutros mi se na mesindžer zvučnom porukom javila prijateljica Martina iz Slovenije. Kod nje sam  boravila kada sam bila za drugi stepen Svete Trojice. Videla sam orlove opet i poziv da idem kod Tima u saunu i na ples za planetu, našu majčicu. Martina je inače videla tada da ću biti na plesu. Verujem u to i da ću tada tamo porušiti sve blokade na putu moje slobode. Mnoge maske su oko mene popadale i još padaju. I evo dragi moji suborci za istinu, slobodu i ljubav na celoj planeti, volim vas i vi ste moja braća i sestre, šta će mi više. A daaaa , slikam narode, slikam i ne samo to. Izvođač radova na kući mi je ponudio svoj prostor za izlaganje mojih slika za prodaju. Bavi se i time. A juče me zvala jedna prijateljica da me pita da li bi htela da naslikam mural na jednoj novoj poslastičarnici. Hvala, hvala, hvala najrođenijem mom bratu Robertu, Duhovnim Energijama, svim centrima i svestima kosmosa na svoj pomoći koju mi pružaju, hvala, hvala, hvala….

Vesna O. 06.05.2021.

17 komentara

 1. Hvala draga Vesna. Veoma duboka i poučna životna iskustva. Hvala.

 2. Ana Plazinic

  Hvala puno na podeljenom iskustvu! 💞💖💗💞💖

 3. Hvala Vesna, osjeti se nagrada proslosti i divna buducnost.💖

 4. Hvala draga Vesna na podeljenom iskustvu…Veoma dirljivo sa otvorenom dušom…

 5. Hvala Duhovnim Energijama i neka ti je sa srecom💕

 6. Hvala Vesna,zaista prelepo saznanje o sebi kao i prepoznavanje istine.Hvala DE sto su te uputile na pravu adresu kao i sve nas,na LDR.Hvala ti za sve divne stihove,sigurno su i slike takve…hvala hvala hvala…

 7. Martin Mitevski

  Hvala tebi draga Vesna na iskustvo. Pisala si iz srca i veoma je suptilno i iskreno. Ja se veoma radujem za tebe 🕊

 8. Hvala na podeljenom iskustvu …

 9. SvetlanaM2020

  Хвала за искуство

 10. Hvala na podeljenom iskustvu💞
  Napokon zasluzena sreca💞

 11. Hvala hvala hvala ❤️❤️❤️

 12. Marina Resanovic

  Hvala draga Vesna na podeljenom iskustvu ❤️🤍🕊️ Iz svakog iskustva se spozna nesto novo i osvesti… 🙏🍀🌼

Ostavite odgovor