Iskustvo MART 01.04.2020.

“Niko ne treba da mi bude predstavljen, jer niko za mene nije stranac.”

Mart je za mene počeo kada sam se javio Robertu sa problemom u pristupanju informacijama za putnike u Rusiju, a kao odgovor sam dobio poklon članski paket i celu 2018. godinu.

Merlinom sam bio oduševljen. Atlantiđanima sam bio oduševljen. Jednim čikom takođe, a Meher Baba mi je ostao neobjašnjiv, neizreciv.

Kad zatvorim oči i osetim sebe, a onda pomislim na Meher Babu, on mi izgleda kao da je više ja, nego što bih ja ikada mogao da budem. Zbog toga se osećam kao da želim da potrčim ka njemu, da on uđe u mene, ili da ja uđem u njega. Kao rezulat toga osećam neizdrž i čežnju u sebi. Ne mnogo jako, već onako tanano, ali postojano. Osećam tugu zbog distance, strah da se predam nevidljivom i ljubav, ljubav, ljubav i blaženstvo.

Nervnim sistemom sam zadovoljan (99.30). Volim da radim, volim da istražujem. Problem i blokadu ne umem sam da rešim, pa kako mi je i preporučeno, molim se i moliću za pomoć kako bih išao dalje.

Mnogo mi se dopadaju vežbice, aktivacije i molbe koje smo dobili. Obožavam da ih radim.

Sva kazivanja, sve reči i informacije; energija u njima, energija grupe, sve je neverovatno i jedinstveno.

Odmarajući se u toku dana, sabirajući iskustva, razmišljam i pokušavam da uhvatim neku širu sliku, i imam utisak da smo svi deo nečeg jako većeg od nas samih i naših svakodnevnih iskustava i doživljaja. Čini mi se kao da se sada postavljaju temelji, možda treba dodati – zdravi temelji, budućeg razvoja ljudi, možda opet treba dodati – ispravnog razvoja. Jer, kao da je Ljubiša poveo, a Robert nastavio, a da svi mi zalivamo svakodnevno, ne bi li se promena desila. Po mom mišljenju, seme je već proklijalo, i vidi se nekoliko listova, a sada polako i sigurno raste. Pravi plodovi ovog drveta ne mislim da su mnogo daleko, iako su svakodnevno tu.

Baš mi je lep osećaj kad pomislim na to, i želim da se zahvalim sa jednim velikim HVALA svima. Jedva čekam trenutak kada će svi na planeti uočiti blagodeti tog drveta i prići k njemu. Ukus voća, njegov hlad, zaklon od nevremena, kiseonik, dom itd…

Za kraj, još jedan od momenata iz filma o Meher Babi koji želim da podelim:

„Ne izvodim čuda i neću izvesti niti jedno, sve dok se ne manifestujem prekidom svoje ćutnje. Tada ću izvesti jedno čudo, čiju veličanstvenost i velelepnost ne možete čak ni zamisliti. Neću uzdizati mrtve, ali ću učiniti da oni koji žive za svet, umru za svet, i žive u Bogu.
Neću dati vid slepima, ali ću učiniti da ljudi budu slepi za iluziju, a da vide Boga, kao jedinu stvarnost.“

Neka nas blagoslovi Svete Trojice povedu ka Jedinstvenom, Jednom Jedinom, pravom Cilju i Izvoru nas samih.

Veliki pozdrav.

Filip Jočić 01.04.2020.

7 komentara

 1. Filipe hvala, hvala za ovako lepo napisano iskustvo. Sva sam se jezila <3<3<3

 2. Woow Filipe, naklon za tebe za predivno napisano iskustvo 😇💖🙏 Mokim te da se češće oglašavaš, i javno, probudićeš mnoge verujem. Hvala ti 💖 Sigurno ću se vraćati da iznova čitam. 😘😘😘

 3. Bravo Filipe i hvala ti za podeljeno iskustvo!

 4. Tanja Knežević

  Hvala 💖🙂
  Prelepo utisci i iskustva…

 5. Uhhh, kakvo napisano iskustvo, zahvalnost… A pitala sam se sve vreme ko li je ovo poslao jer je pisanje zaista prelepo, kada na kraju vidim da si ti Filipe 😊🤗 hvala ti na ovome podeljenom… ❤️❤️❤️

 6. Zoran Vranjković

  Filipe legendo……

Ostavite odgovor