Iskustvo – Novac 10.03.2020.

Mnogo priča je bilo o novcu, a ja zelim da iznesem svoje iskusvo. L.D.R. pratm već dve ipo godine, u početku sam pratila sve besplatne sadrzaje koristila aktivacije, a kasnije sam pratla detoksikacije u skladu sa svojim mogućnostima. Nekad jedna nekad tri…pratila sam svoj osecaj i to je tako islo neko vreme kada se moja finansiska situacija pogorsala i vise nisam mogla aktivno sa učestvujem. Stigle su na naplatu pogresne odluke iz prošlosti. Nisam bila ni na jednom putovanju ( što mi je jako reško padalo, svako sam odplakala) nemam ni jednu knjigu i nikoga od vas nisam lično upoznala ( osim Ive i Roberta). Mnogo puta sam bila na ivici da odustanem, sto puta sam” pala” i sto puta ustala. Bilo je dana kada nisam mogla preko usana ni jednu aktivaciju da izgovorim. Mentalna čišćenja sam jako teško podnosila. Moje S.Telo mi je davalo svu moguću podršku u teškim situacija. Pre vise od godinu dana poruka je bila ” očekuj neočekivano” i tako se i dešavaju neočekuvane stvari. Stalno me je vraćalo, a pomisao na moju decu mu je davala snage da istrajem . I pored velike želje i volje da idem na inicijaciju za S. Trojicu zbog finansija to nisam mogla. Zanimljivo je da kad god sam se prijavila i prvi i drugi put nakon toga usledila je selidba..sad čekam da vidim šta ce se desiti kada se treći put budem prijavila, jer ni od S. Trojice nisam odustala. Ja imam ono što mnogim ljudima nedostaje, a to je vreme koje sam potpuno posvetila svom duhovnom razvoju. Učestvovala u nagradnim igrama, dobijala poklone učestvovala u meditacijama za planetu i koristila sve alate koje sam imala. Nisam odustala, pokazala sam istrajnost i za to sam nagrađena od D.E. i Roberta.

Beskrajno hvala D.E. i Robertu. Svaki dinar koji sam ulozila u svoj duhovni razvoj mnogostruko mi se vratio. Ovo pišem za sve one koji koji misle da njihov duhovni razvoj zavisi od novca. Kada D.E. vide koliko se trudite, kada pokazujete iskrenu želju da se duhovno razvijate sve će učiniti da vam pomognu. Nikada nemojte odustati od sebe, bez obzira šta se dešava. Blagoslovi i pokloni koje će te dobiti za istrajnost nemaju cenu.
Beskrajno zahvalna

Vesna Djalić 10.03.2020.

4 komentara

  1. Hvala Vesna , jako motivirajuca poruka…..💖

  2. Hvala Vesna na podeljenom zapazanju i osecajima.Vecina nas je u slicnoj situaciji,mislim finansijskoj,ali uz ispravno koriscenje dobijenih alata,sve se lakse preprodi.Vecina nase duhovne porodice je dobila i materijalne poklone,a svi ama bas svi smo dobili SLOBODU.Slobodu izbora da sledimo Istinita ucenja Svetih Znanja od NAJboljih ucitelja,majstora kosmosa:Bude,Merlina,Avalokitesvare,Daskalosa,Brune Groeninga,Atlantidjana,Lao Ce,Mikai Usuia,naseg divnog ucitelja koji je cistio put sa Svetim Znanjima a Robert postavlja jasne zastavice…hvala svima pomenutima i mnogo vise onih koji nisu navedeni…Hvala EO,hvala DE,hvala Sv.Trojici…hvala hvala hvala

  3. vrlo poucno iskustvvo. hvala

  4. Pokloni su već počeli da dolaze. Divno. Hvala Hvala Hvala 💖💖💖

Ostavite odgovor