Iskustvo – Pitanja i Odgovori 19.07.2020.

Pozdrav za moju drugu obitelj, ili kako nazvati jer ono sto se u obitelji moze raditi ovdje se ni ne pomislja. Ovdje se radi za dobrobit svih, svega zivog na planeti Zemlji i cjelom kosmosu. HVALA VAM

Danas sam slusala radionicu (dio)-Pitanja i odgovori -iz paketa Kosmicke Kapije -Portali. I tu cuh da je Bozica u to vrijeme u Medugorju (BOZICE pored kuce si mi prosla ako si isla na brdo ukazanja ). Pitam DE zasto se nismo srele slijedi odgovor – Sama znas kakva je situacija, nije bilo pogodno vrijeme za susret -.

I tako me to podsjeti da i ja imam cuda i iskustva za objelodaniti. Naime danima mislim – O pa ovo moram iznijeti u javnost i ovo i ovo . – i tako se zapetljam ,, od šume ne vidim drvo ” tako se kaze, i ne napisem ni drvo ni sumu.
Ovih dana se pise o iskustvima i kontaktima sa DE, tako i ja skontam pa i ja imam kontakt, mozda ne cist al imam. Po cemu sam se osmjelila to utvrditi, nedavno sam bila na brdu iznad Medugorja i pitam Majku Boziju zasto su prestala ukazanja, dobijem poruku KO ME U SRCU NOSI IZ USTA NJEGOVIH CE MOJE RIJECI IZLAZITI -TECI. Ja to tumacim ko u mene vjeruje kroz njega cu progovarati. Bas me razveselio odgovor kao da sam obnovila energiju.

Danas JE pitam – Sta se ovo desava – misleci na situaciju u okruzenju i sire, slijedi odgovor – DESAVANJA SU TEK POCELA –
Obzirom na sveukupunu situaciju u sirem okruzenju i cijelom svijetu svi znamo sta se desava, nesto se kuva. A isto tako u blizem okruzenju neke situacije su dosle do kljucanja. Odgovor mi je dao novu snagu i podrsku i nadu i vjeru.

Nedavno umorna radeci u vinogradu po vrucini, dojadio i vinograd i molbe jer mi slusalice ispadaju vruce i pitam Sv.Vasilija – Ma dokle sve ovo, kad ce kraj- Slijedi odgovor – E DA SAM JA NA POLA PUTA ODUSTAO, KAO STO BI TI SADA, DA LI BIH BIO ONO STO JESAM- . Tim odgovorom sam bila napunjena novom energijom za vidljivi rad u vinogradu i onaj nevidljivi sa molbama i nije mi smetalo sto slusalice zapinju za lozu i ispadaju iz usi.

Sta reci nego HVALA HVALA HVALA …HVALA
Ovdje sam se dotakla i mog okruzenja, moram naglasiti nisam ni ja svetica bila bar ne u ovom zivotu, i drago mi je da se resava i razciscava, a tek u nekim predhodnim zivotima KO ZNA ???
OPROSTI MI BOZE ZA SVE AKTIVNOSTI STO NISU BILE U SKLADU SA TVOJOM VOLJOM
U OVOM I SVIM ZIVOTIMA.
OPRASTAM U MOJE I IME MOJIH PREDAKA SVIMA KOJI SU NA POVRIJEDILI NA BILO KOJI NACIN
ZELIM DA MOJE I MISLI SVIH LJUDI NA PLANETI BUDU U SKLADU SA VOLJOM STVARAOCA

Ljubim Grlim Volim sve na putu Svetih Znanja
Sa kraljem …..pravo napijed

Radmila Vlaičević 19.07.2020.

2 komentara

  1. Hvala Radmila… grlim i ljubim ja Vas! 🙏❤️🙏

Ostavite odgovor