Iskustvo – Pluvačna Žljezda 10.09.2020.

Najsvezije kratko iskustvo sa Kosmickom Biblijom I Bibliotekom – Pokloni i Cuda,

Svi mi koji smo vec duze vreme u LDR imamo vece ili manje poverenje, sumnju, strah, neizvesnost u zavisnosti od ocekivanja ili otpustanja zelja.

Veceras, oko 19:30 spremam veceru I osetim da mi se zateze desna strana kod vilicnog zgloba. Znala sam, jer sam pre nekih 7-8g. imala slicno iskustvo, da se pljuvacna zljezda zacepila (bude ili kamencic ili neki gusti sadrzaj) I na svaki zalogaj se povecava otok. Pocinje bol od zatezanja koze. Pljuvacna zljezda luci svoje produkte I time se, s obzirom da je oticanje pljuvacke onemoguceno, skuplja u kanalu I povecava otok. Krenula sam samo da pijem toplu vodu jer time se popusta grc tj spazam kanala. Savet za one kojima se to moze desiti. POGRESNO je koristiti kisele ljute slane slatke proizvode jer se time samo pogorsava, jer kamencic nece tako biti “izguran” vec ce se jos jace u uskom pljuvacnom kanalu vise zaglaviti. U prethodnom takvom dozivljaju mi je odmah prepisan spazmolitik I antibiotici. Lecenje I pad otoka je trajao nekoliko dana, a vilicu nisam mogla da otvorim. I naravno gladna.

Veceras, posto je kretala Vecernja molba I meditacija za planetu, uzela sam onaj dodatak od Biblije, jer mi je bilo lakse I naslonila na desnu pljuvacnu zljezdu I radila aktivacije sa meditacije. Po stavljanju ovog dodatka na vilicu, nisam stigla da zamolim energije iz tog Dodatka. Nakon zavrsene meditacije, skinem Bibliju I osetim da je otok skoro nestao, jos samo malo zateze a sad dok pisem ni to…Hvala DE na ovom Poklonu u Cudima I Cudo u poklonima. DE I bez nase direkte molbe znaju sta treba da urade.

Hvala Kosmickoj Bibliji I Biblioteci sto je stvorena za nas I planetu.❤
Hvala Robertu za sva angazovanja da je nacini I prenese Caroliju korisnu za celu planetu
Hvala svima koji dele svoja iskustva …hvala ❤ hvala ❤ hvala ❤
Sve je uvek iznova novo…hvala ❤ hvala ❤ hvala ❤

Verica Vajs 10.09.2020

4 komentara

  1. Hvala Verice..Hvala ♥♥♥ hvala♥♥♥

  2. Hvala Verice što si podelila sa nama tvoje iskustvo. Možda nekome pomogne sa toplom vodom i Kosmičkom Biblijom i Bibliotekom. Možda se učini sitnica ali u tim trenucima verujem da je veliko olakšanje i blagoslov.

Ostavite odgovor