Iskustvo – Pomoć Dostojevskog 26.09.2020.

Pomoć Dostojevskog

Pre neki dan sam odgledao na facebuku video “Tri minuta za književnost”, u kome žena čita odlomak iz knjige “Zapisi iz podzemlja”- Fjodora Dostojevskog. Jako mi se dopalo i napisao sam komentar da je Dostojevski veliki majstor pisanja koji nam tako lepo razotkriva i opisuje ljudske mane, devijacije i vrline. Imao sam snažan osećaj divljenja prema njemu i njegovom radu, koji me je ceo dan pratio. A i ranije, kada sam čitao njegove knjige, imao sam taj osećaj poštovanja i divljenja.

Uveče kada sam legao u krevet da spavam, odjednom sam osetio da mi je u predelu trećeg oka nešto zavibriralo. Shvatam da mi neko najavljuje da je Dostojevski tu. Postajem svestan da mi on nešto prenosi, nudi svoju pomoć da bolje razumem neke probleme i kako da to saznanje onda lakše prenesem, objasnim, predstavim drugim ljudima. Zahvalio sam mu se, i rekao da mu se divim i da se nadam da ću pročitati sve njegove knjige. Govori mi da ne brinem.. U narednom trenutku se u mojoj svesti pojavila rečenica, jasno i čisto, koja me nasmejala, u kojoj on kaže: “Ne oklevaj, ne dremaj, već poklone spremaj”!

Bio sam uzbuđen i radostan. Nisam verovao da se on meni obratio. Doživljaj je bio tako upečatljiv.
Sutradan, iako sam se pitao da li je sve ovo tačno, dobio sam usmerenje da to objavim i da su aktivacije namenje za sve ljude.

1. Molim Dostojevskog da mi pomogne, da razumemem taj i taj problem, situaciju..
2. Molim Dostojevskog da mi pomogne, da prenesem drugim ljudima saznanje o tom i tom problemu, situaciji..

Kada sam ja primenio ove aktivacije, sa željom da razumem šta se to desilo i da taj doživljaj prenesem i objavim, dobio sam usmerenje da se obratim Robertu za tumačenje i istinitost toga.
Odgovor Roberta: Dostojevski je bio prosvetljen sa oba zrela Svetleća tela i 100% je tačno…

Pozdrav,

Miodrag Aleksić 26.09.2020.

5 komentara

  1. Prelijepo. Hvača hvača hvala

  2. Predivno. Hvala što si podelio sa nama tvoje iskustvo i aktivacije. Verujem da će nam pomoći

  3. Hvala hvala hvala💚💙💜

Ostavite odgovor