Iskustvo – Pomoć Svete Trojice i DE 12.11.2021.

l.

Najpre, hvala DE na svemu što imam, što sam imala i što ću imati! Zahvaljujući njihovoj pomoći, sam tu gde jesam. U iščekivanju nečeg neobičnog, trebalo mi je vreme da shvatim i sagledam kroz koga i kroz šta mi pomoć se pruža svakodnevno. Hvala Stvaraocu i svetu Kosmosa.

Moje patnje su počele početkom septembra i još uvek otklanjam posledice trovanja. Imala sam obostranu upalu pluća i četrnaest dana visoku temperaturu, koja je iscrpela organizam. Koliko god ti ne priznaješ postojanje virusa, šta god da je pomozi sebi!“. To mi je rekla moja prijateljica dok mi je davala infuziju. DE odlično znaju koliki nam je prag izdržljivosti. Dovoljno je samo prepustiti se i otpustiti sva očekivanja. U Covid ambulanti prizor od oko petnaestoro dece koji čekaju na snimanje pluća, od pelena do sedamnaest godina, ne može, a da Vas ne natera na suze. Spustih ruku u tašnu, u Kosmičku bibliju, a knjiga se otvorila na naslovu ,,Pomoć Bogorodice“. U meni bes, molitva i nada da će uskoro zbog sve dece sveta, zbog svih nas koje žigošu kad naglas izgovorimo, istina odjekivati planetom. U istom danu uradjen mi je rendgen i skener pluća zbog njihove sumnje da imam plućnu emboliju.

Bogu hvala, sve je dobro. Stavljajući braunilu, medicinska sestra mi je šaputala da ne želi da se vakciniše. ,,Od čega? Od osam aviona koji su sinoć (02.10.) zasipali grad i okolinu? Čisto trovanje! Uostalom koji to virus ubija ljude za 12h ili 24h?“ Odgovor mi nije dala, a ni moja doktorka Natalija, ni apotekarke, a ni moja Nikolina, koja je vojni lekar i brinula je o meni jer sam joj ujna. Izmanipulisana masa koja živi u iluziji i vapi za pomoć. Svi dobijeni odgovori su: ,,Ne znam šta da mislim“.

Hvala svim tim divnim dušama koje je Stvaraoc poslao u moje okruženje. Njihova pomoć je upravo briga DE za nas. Hvala od srca gospodinu Robertu za podsticaj, hvala za snagu, hvala za mir, hvala za sigurnost i hvala za rešenje uputivši me na gospodina Sašu Zobenicu.
Veliko hvala gospodinu Saši Zobenici čije je znanje apostolska misija. Hvala mu za svaki savet i posvećeno vreme meni i mojoj deci, jer smo sve tri u isto vreme bolovale. Proizvodi Coral Club su zaista izuzetni. Izvinjavala sam se mojoj duši i mom svetlećem telu zbog svega što su morali da prodju sa mnom.

Svesna sam da za ove nepune dve godine, koliko sam u LDR, mnogih trenutaka nisam bila svesna. Hvala ti Bože na svemu što imam, na svemu što sam imala i na svemu što ću imati. Neka bude volja tvoja za sve što je bilo, što jeste i što će biti. Amin.

ll.

Od 9-og septembra do 12-og oktobra sam bila pod antibioticima, zbog trovanja iz vazduha, sa obostranom upalom pluća i visokim D-dimer nalazom. Bolovi u grudnom košu su bili inenzivni, možda najjači tog 23 oktobra. Nervozna, izmorena i sa slabom koncentracijom usled dvomesečnih tegoba, otvorim sajt LDR i zadrhtim! Suze, radost, zahvalnost i moj puls, od sreće, ko zna koliki!

Već na prve tonove muzike, svaki nervni završetak u meni je treperio. Mišićno tkivo je podrhtavalo. Kada je meditacija krenula, snažna usisna energija je pokupila sve iz mene,  što se zove bolest, moje utrobe,  od treće  čakre, pluća i glave! To je bilo toliko snažno, da je srce ubrzalo rad, a organizam pravio više udaha. Po završetku meditacije sam plakala od radosti i zahvalnosti. Da li se mogu zahvaliti dovoljno? Nikad, čini mi se da je sve nedovoljno. Naredni dan ništa me nije bolelo. Prepipavala sam sva bolna mesta i razmišljala:
,,Kakva agonija juče, a kakav raj danas.“

SVETA TROJICE iz duše moje zlatne koja te voli, iz srca mog radosnog, iz uma mog pokornog Kosmosu,  kličem ti HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA

Kada nas gospodin Robert upućuje da napišemo svoja iskustva, učinite to! Moje prethodno je upravo pročitao onaj ko je trebao i zato je rezultat ovo. Odgovori nam stižu sa svih strana, samo treba biti budan i sa uskladjenim mislima sa voljom STVARAOCA!
HVALA SV.TROJICI
HVALA STVARAOCU

HVALA ROBERTU  za spas,
za pomoć,
za svetlost,
za osvešćenje,
za radost.

Slavica Maksimović 12.11.2021.

23 komentara

 1. Lidija Arnaudova

  Hvala Slavice na iskustvo od srca. Moc poverenja i molitve je veliko i deluje. Hvala, hvala, hvala.

 2. Hvala, hvala, hvala… 💚🙏🕊️

 3. Hvala Slavice, svako vam dobro ❤️

 4. Hvala Slavice,na divnom iskustvukoje ste podelili,hvala Svetoj Trojici,hvala Robertu,hvala Duhovnim energijama na nesebicnoj pomoci koju nam pruzaju,hvala,hvala,hvala…Bog je ljubav,ljubav je Bog…

 5. Koliko značajno i dirljivo iskustvo. Svaka rečenica odzvanja duhovnim emocijama koje dalje rade ono što je svakom potrebno.. Hvala draga Slavice.

 6. Hvala Hvala Hvala ❤🍀🌹🌲

 7. Hvala💞 hvala 💞hvala🙏💞🌎💞🙏

 8. Hvala za podeljeno iskustvo 💞💞💞

 9. Božica Sabadin

  Hvala na ovome iskustvu ♥♥♥ Hvala dušama koje prepoznaju istinu ♥♥♥

 10. SvetlanaM2020

  Благодарам

 11. hvala hvala hvala…Hvala Slavice za ovako divno opisano iskustvo.Hvala DE hvala Svetoj Trojici hvala Robertu sto nas vodi uz pomoc DE.Hvala hvala hvala…

 12. Hvala hvala hvala…

 13. Jhvala Slavice za tvoje iskustvo, moje srce se uzbudilo i jako kucalo… Hvala, hvala, hvala ❤️❤️❤️

 14. Hvala Slavice, uvijek je predivno cuti kako se svijest probudi jos jace nakon izazova.:)

 15. Martin Mitevski

  Hvala na iskustvo. Molbe i aktivacije su lek za dusu i telo

 16. Vase iskustvo me je dirnulo, probudilo, pokrenulo neke emocije. Hvala.

 17. Hvala Slavice na podeljenom iskustvu….❤🧡🧡

 18. Suzeee..
  Hvala Slavice od srca 💖 Uf koliko moćno iskustvo ! 🙏 hvala hvala hvala

 19. 💖💖💖…. Hvala….

Ostavite odgovor