Iskustvo posete manastirima Žiča i Studenica – 29.10.2020.

Doživljaji tokom posete manastirima Žiča i Studenica.

Kada sam stigao u Žiču, juče ujutru, prvo sam otišao do groba monaha Kalista. Stojeći pored groba osetio sam osveženje i bistrinu. Odjednom sam svestan da me on pozdravlja i to me je ganulo, suze si mi krenule. Govori mi da otvorim 207. stranicu knjige Kosmička biblija i biblioteka. Otvaram knjigu na toj stranici i čitam nekoliko aktivacija – da nam oproste oni koje smo povredili.

Posle sam otišao u crkvu, seo sam na klupu sa strane i zatvorio oči. Doživeo sam prijatnost i spuštanje u meditaciju. Posle nekoliko minuta u mojoj svesti se pojavila aktivacija Stvaralac je ljubav – Ljubav je Stvaralac i ja sam je ponavljao. Onda počinjem da ponavljam Žiča u nama, Žiča oko nas. Zatim pojavljuje rečenica koju sam izgovorio: Molim da se uz pomoć aktivacija i molbi iz knjige Kosmička biblija i
biblioteka aktivira senzitivna točka Žiča. Knjiga je bila u torbi. Na kraju dva puta zaredom čujem: Senzitivna tačka Žiča je aktivirana. Nakon meditacije sam se dobro osećao.

Seo sam u auto i odvezao se do manastira Studenica. U Bogorodičinoj crkvi su podignute skele, odvijaju se radovi na restauraciji fresaka. Ja sam seo u priprati crkve i doživeo duboku meditaciju. Opet sam ponavljao: Studenica u meni -Studenica oko mene i nakraju sam izgovorio: Molim da se uz pomoć aktivacija i molbi knjige Kosmička biblioteka i biblija aktivira senzitivna tačka Studenica. Osetio sam
snažno delovanje energija.

Danas, dan nakon posete, osećam neke prijatne promene u sebi, mir. Ponavljao sam i danas: Žiča u meni – Žiča oko mene i Studenica u meni- Studenica oko mene i osetio sam snažno osveženje i otklanjanje umora.

Hvala Duhovnim energijama na prijatnim i lepim doživljajima.

Pozdrav,

Miodrag Aleksić 29.10.2020.

6 komentara

 1. Hvala Miodrag, uvijek je lijepo citati ova carobna iskustva, koja dusu lijece….💖

 2. Leposava Cubela

  Hvala na iskustvu koje si podelio sa nama.
  Osetila sam da su to prave aktivacije. Deluju umirujuće.
  🙏

 3. Ana Plazinic

  Hvala, na podeljenom iskustvu! 💞

 4. Hvala Miodraze.Zaista divno iskustvo i delovanje energija koje se osete i citanjem…Hvala hvala hvala hvala…

Ostavite odgovor