Iskustvo sa Aktivacijama za Imunitet 09.05.2020.

ISKUSTVO SA AKTIVACIJAMA ZA IMUNITET

Dešavalo mi se proteklih nekoliko godina, da nakon što pojedem jagode. dobijem crvene fleke po telu koje jako svrbe. Osećaj svraba dolazi iznutra, postepeno se pojačava i bude baš neprijatno, i traje oko polo sata i duže. To je neka alergija i ja izbegavam da jedem jagode.

Međutim, danas nisam mogao da odolim i pojeo samo tri jagode, verujući da mi neće biti ništa. Posle pola sata počinje da kreće svrab, i pojavljuju se crveni pečati na koži. Mislio sam proći će, pojeo sam samo tri jagode, međutim svrab je postajao sve jači.

Onda sam se setio da bi mogao aktiviram energetska delovanja za imunitet, najnovije aktivacije za imunitet, koje smo upravo dobili predhodnih dana na radionicama Svetih znanja. Kako sam izgovarao molitve jednu sa drugom, bilo ih je 6-7 različitih, tako sam osećao kako svrab postepeno slabi, jenjava i posle desetak minuta se skroz povukao. Crveni pečati na telu su ostali još oko pola sata, prvo su nestali beli krugovi a posle i crvenilo.

Ja sam i predhodnih godina, kada bi me ova alergija zadesila, takođe koristio neke molbe koje su ublažavale tegobe. Međutim, sada su se tegobe brzo povukle, bio sam zapanjen i oduševljen efikasnošću aktivacija za imunitet. Naravno, efekat zavisi i od duhovnog razvoja, što je osoba duhovno razvijenija veća je i pomoć Duhovnih energija.
Drago mi je što sam deo Lepote Duhovnog razvoja. Hvala Robertu što nam predano i istrajno prenosi Sveta znanja.

Miodrag Aleksić 09.05.2020.

3 komentara

  1. Hvala hvala hvala za iskustvo 🍓🍓🍓

  2. hvala hvala hvala na podjeljenom iskustvu

  3. Hvala za predivno iskustvo.:)

Ostavite odgovor