Iskustvo sa Merlinom u mesecu poklona i čudesa 06.09.2020.

Iskustvo sa Merlinom u mesecu poklona i čudesa

💕Želim da moje misli i misli svih ljudi na planeti budu uvek u skladu sa voljom Stvaraoca.
Želim da se zahvalim Duhovnim Energijama i Merlinu na čudima i poklonima, na čiščenje mojih programa, toksičnih sečanja i karmičkih dugova.🙏🏻
Da se vratim na moje iskustvo od 13.03.2020 koje je bilo “Koktel iskustvo NFNS i svesnog disanja Merlina i Atlantidzana.
U to vreme kad sam radila disanje sa Merlinom:”Merline pomozi”, čula sam kako mi kaže:” Razumečeš kad je vreme za to” Samo prihvati”.
Svih ovih meseci ja sam radila i radim disanje sa Merlinom i Atlantidzanima i radiću sve dok moje Svetleče Telo i DE ne kažu da je dovoljno. Oni znaju, ja pojma nemam.

Krajem jula meseca trebalo je da se uplati ostatak novca za putovanje u Rusiju. 💕Put u Rusiju je Božija Tvorevina💕
Nisam imala dovoljno pa potražila sam od supruga. Ovaj razgovor odvijao se u dvorištu, a tu je bila prisutna i kčerka. Suprug je počeo da viče ( kao po običaju da on neče za takva putovanja da me finansira). Meni ” pukne film” i ja sam počela da vičem na njega. 😃

U tom trenutku čujem kako MI KAŽU: Aktiviraj MERLINOVU TURBO METLU!!! aktiviram i mir je bio u meni. 😃Suprug je začutao i pobegao u baštu. Za celo vreme ovog dešavanja ja sam stajala na istom mestu, u blizini stola, a ispred mene je bila plastična stolica, koja se sama pokrenula sa takvom brzinom, da je 2 metara prešla za delić sekunde i odbila se od plinske boce. Tu su stajale flaše i one su pale na beton.

Ja i moja kčerka smo zanemele, sve ovo se odvijao kao na filmskom platnu. Samo sam se zahvaljivala. 🙏🏻Hvala, hvala, hvala. U tom trenutku zvoni mi telefon i javlja mi se Snežana Andreevska i pričam joj ceo događaj i kako čisti Merlinova turbo metla. 💕Znala sam da je nešto veliko očiščeno u mom sistemu. Programi i toksična sečanja u partnerskom odnosu, Merlinova turbo metla je oduvala. Hvala, Hvala, Hvala.

💕Od tada se situacija promenila. Suprug posle 5 dana, dao mi je novac za putovanje za Rusiju, bez reči. Hvala, hvala, hvala. Za mesec dana 100% sam mirna na suprugove provokacije, koje su možda jedan put ili dvaput bile. Sada razgovaramo smireno posle dugo godina, bez tenzije.

Hvala Ti Bože za sve što dobijam, što sam dobila i što ču dobiti.

🙏🏻Duboka zahvalnost Stvaraocu, Duhovnim Energijama, Visoko razvijenim Svestima i Centrima, Merlinu, Ljubiši, a najviše Robertu, bez njega sve ovo ne bih dobila.

🙏🏻Hvala za sve poklone i čuda.
🙏🏻Hvala svima Vama.❤️❤️❤️

Lidija Arnaudova 06.09.2020.

3 komentara

  1. Hvala Lidija što si podelila sa nama tvoje iskustvo. Znamo da Merlin uvek pomaže, ali uz Merlinovu turbo metlu možemo da očistimo sve probleme. Hvala

  2. Hvala hvala hvala…Hvala Lidija na ovom bas neobicnom iskustvu,hvala Merlinu na svoj pomoci koju pruza svima nama a narocito kad se zamoli…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor