Iskustvo sa Mesta moći – 20.02.2019.

Dragi Roberte, i svi koji ovo citate, koji ste na putu sa Svetim Znanjima u Lepotu Duhovnog razvoja.

Eh, taj decembar koji je bio na ” put oko sveta”, putovanje na Mestima moci, koji mi je doneo mnogo saznanja i odluku da krenem da dozivim iskustva sa Mesta moci u ime Vishih ciljeva. A kako kazu Duhovne energije preko Roberta, da mi treba da donesemo odluku, a DE ce naci nacin da idemo.

U januaru, mi nekoliko koji smo u Lepoti Duhovnog razvoja, dogovorimo se da u februaru putujemo u Istambul u Aja Sofiji, nashli smo agenciju,datum je odredzen. Mojoj radosti nije bilo kraja.
Desetak dana pre polaska, “javlja” se meni Robert u meditacijii i kaze mi da treba da se pripremimo za to putovanje:
Da svaki dan gledamo snimak od 7.12.2018 Mesta moci Aja Sofije i aktivirajte Oce Nash 33 puta, za stabilizaciju nervnog sistema, ovih dana da se izbegnu stresne situacije, vishe mira i harmonije. Da ne jedemo meso, a alkohol i tako ne pijemo.

Aktivacije iz 7.12.2017 da se koriste za spushtanje mozdanih talasa i da nashe misli budu uvek u skladu sa voljom Stvaraoca i sve shto radimo da radimo u ime Vishih ciljeva za dobrobit planete i svih zivih bica. Prenesem sve ovo celoj grupi.

Putovanje je bilo sa lakocom, bez velikih zastoja na granicama. Petak rano ujutro stigli smo u Istambul. Kisha i vetar. I kamenje da padaju cilj je jasan, uputimo se prema Aja Sofiji.

U redu cekamo, cekamo na ulaz, molimo i aktiviramo. Pocele su senzacije i bolovi u ledzima. ( pomislim : prozimanje je pocelo.
Sveta Sofija je mocno, impozantno zdanje, gde se oseca velika energija. U rukama drzim Dekoder, drugi deo zastanem i citam aktivacije.
Nadzem neko mesto zatvorim oci i u molitvama pozivam Roberta da mi pomogne, posle toga zamolim i Ljubishu. Osecam da mi se srce otvara- shiri, zamolim za blagoslov od Svih zrelih Svetlecih tela za sve koji slede Lepotu Duhovnog Razvoja. Otvorim oci i vidim kako golub leti i stane ispred mene.. Osecam miris tamjana, osecaju ga svi u grupi.

Drugi dan, Marijana pishe Robertu da zamoli za nas Zrela Svetleca tela.
Mi opet odlucimo da provedemo dan unutra Aja Sofije. I tu pocinje zurka.
Nashli smo neko mirno mesto, otvorimo Dekoder i citamo aktivacije za Bogorodicu. Osecaju se jaka prozimanja. Naslonim se, sklopim ruke u molitveni polozaj i zamolim Roberta da mi pomogne. Osecam kao da mi je nastala eksplozija u grudnom koshu. Opet osecam miris tamjana. Zamolim i Ljubishu da mi pomogne i dobijam informaciju da je u tom momentu Zrelo Svetlece telo Marko Polo sada tu( ja neznam shta to znaci i zashto sam tu informaciju dobila).

U blizini olatara sa leve strane, neko iz grupe kaze: Vidi kakva je ovde tishina. Zatvorim oci i osetim tu tishinu i pred mene pojavi se lebdeci zenski lik sva u belom i kaze mi da je Sveta Sofija i da prenesem jednoj osobi iz grupe da ce da bude posle ove posete isceljena. A da cu ja imati 19 prozimanja. Toliko me je to uzdrmalo da sam pocela da placem ( ja se teshko rasplacem).

Treci dan, bilo je prijatno vreme. Seli smo ispred ulaza Aja Sofije i aktivirali aktivacije, molitve. Posle toga pili smo taj famozni caj od jabuke i blagosiljali smo Roberta za svu ovu lepotu od Svetih Znanja, koji nam je preneo i prenosi i takoreci “navukao” nas je na Lepotu Duhovnog Razvoja.

Nemam reci zahvalnosti za sve ovo. Hvala Stvaraocu, Hvala DE, Hvala EO, hvala svim centrima, svestima i svim Zrelim Svetlecim Telima koji su bili prisutni u Aja Sofiji. A najvishe HVALA Robertu, bez njega sve ovo ne bi znali i doziveli. Hvala svima Vama koji citate ovo i koji ste bili sa nama na ovom nashem predivnom putovanju.

Lidija Arnaudova 20.02.2019.

30 komentara

 1. Ova Vasa iskustva sam vec nebrojano puta procitala i svaki put je kao prvi put…hvala hvala hvala

 2. Hvala Ti divna dušo ❤💞💝💘💗💚💛💙❤

 3. Hvala Lidija hvala svima koji si bili u ovoj grupi na Aja Sofiji hvala Stvaraocu,E.oblaku,D. E. HVALA LJUBISI HVALA ROBERTU BOGORODICI MAJCI ZA SVE BLAGOSLOVE HVALA N podeljeno iskustvo. Tih dana osetola sam senzitivna dobanja. HVALA VAM OD SRCA VOLIM D.E. VOLIM SVE VAS

 4. hvala hvala hvala puno na iskustvima sto si imala – imali jezila sam se dok sam citala i oci su mi pune suzama , hvala hvala hvala

 5. Hvala , hvala, hvala ……………….u beskraj!♥♥♥

 6. Draga Lidija hvala što si ovo predivno iskustvo sa Mesta moći podelila sa nama. Dok sam čitala osetila sam ježenje po celom telu. Pre čitanja teksta pitala sam Andjele da dobijem odgovor za nešto što me je mučilo i ubrzo dobila odgovor čitajući tvoje iskustvo. Pošle su mi suze. Juče sam čitala o Aja Sofiji Ljubišin tekst koji je objavila Čila. I dok sam čitala ovaj tekst doživela sam kao da sam i ja bila tamo. Tako jak osećaj. Na Mestu moći Aja Sofija, u ovom životu nikada nisam bila. Baš me je ponelo. Verujem da si dobila maksimum blagoslova iz Aja Sofije. Hvala na svemu što sam i ja zahvaljujuci svima vama koje ste bile na tom Mestu moći dobila. Hvala Duhovnim Energijama, hvala Ljubiši, hvala Robertu…Hvala hvala hvala s poštovanjem Leposava ❤

 7. 😢😍💕💗💕💗💕💗💕 Hvala…Hvala…Hvala…Hvala…Hvala…Hvala…Hvala…Hvala…Hvala…Hvala…⭐💟⭐💟⭐💟⭐💟⭐

 8. Hvala Lidija, mene si malo i rasplakala…hvala hvala, hvala, hvaaaaaaalllllllaaaaa za blagoslove koje ste nam poslali.

 9. hvala hvala hvala…prelep opis svih dana boravka…hvala hvala hvala…i mi smo svi osetili,neko vise neko manje,ali smo bili srcem i dusom sa vama svima…hvala hvala hvala

 10. Hvala na svim blagoslovima dobivenim zahvaljujući grupi koja je bila u Aja Sofiji
  Hvala Robertu na strpljenju i upornosti i dosljednosti
  Hvala svim energetskim strukturama koje učestvuju u našem učenju Svetih znanja u ime viših ciljeva

 11. Hvala Lidija i svi ostali ucesnici tog divnog putovanja na Sveto mesto! Hvala za sve blagoslove predivnu pricu..Hvala Stvaraocu, DE, EO, svim Svestima i Svetlostima i Robertu sto smo dobilu priliku da nesto damo od sebe za Vise ciljeve..😍💞🎶

 12. Hvala za dijeljenje iskustva, hvala na blagoslovima.Hvala što zajedno putujemo i rastemo na duhovnoj stazi.❤❤❤

 13. Hvala hvala hvala hvala hvala za sve blagoslove 🙏💞🌞💞🙏💞

 14. Predivno – HVALA,HVALA,HVALA….
  VOOOLIM VAS

 15. Divno Lidija, tvoje reči su mi dodirnule Dušu. Hvala ti beskrajno i hvala ostalim predivnim damama iz Makedonije i gospodinu iz Beograda. Divno je biti sa vama na ovom čarobnom putovanju. Hvala Stvaraocu, DE, EO, Svetlećim telima, Robertu i svima koji su ovo omogućili. Hvala Hvala Hvala

 16. Iskrena vam hvala za vse blagoslove💕 Hvaležna sem vam 💖 HVALA, HVALA, HVALAAA 💖💖💖

 17. Hvala Lidija, jako dirljivo iskustvo ,hvala, svim nasim dragim Makedoncima, hvala Stvaraocu, hvala Duhovnim Energijama,hvala Robertu, sto smo svi dobili priliku, da zajedno rastemo., hvala svim dusama ove staze.;):):)

 18. Hvala💖💖💖
  Ovo je prelepo…toliko emocija dok sam citala…💖

 19. HVALA!!!! 💗💖💕💜😇💞💟💖😊💞💟💞💟💓

 20. HVALA HVALA HVALA VAM VSEM ZA VSE BLAGOSLOVE IZ AJA SOFIJE IN HVALA HVALA HVALA ZA DELJENJE VAŠEGA IZKUSTVA🙏😇💖🤗🙏

 21. HVALA HVALA HVALA VAM VSEM ZA VSE BLAGOSLOVE IZ AJA SOFIJE IN HVALA HVALA HVALA HVALA ZA DELJENJE VAŠEGA IZKUSTVA🙏😇💖🤗🙏

Ostavite odgovor