Iskustvo sa Radionica u Novom Sadu 04.02.2020.

Evo i mog iskustva i dokaza, da ono što govore DE i te kako ima smisla. Sve je upravo i brzo donelo vidljive rezultate.

Na radionici u Novom Sadu 22.01.2020, DE su prenele za sve učesnike uživo, koliko će se i šta dešavati učesnicima. Necu sve nabrajati ali nekoliko potvrda:

Jedna osoba treba da obnovi kartu za prevoz: Jedna osoba ima problem sa levom cipelom,…i slicno, a SVI učesnici će dobiti neke manje račune…hvala hvala hvala

Na sledecoj radionici 26.01.2020 u NS, javio se učesnik kome je istekla karta za prevoz, a on nije ni znao, naravno, javila se i osoba sa levom cipelom, a ja sam tada izjavila: Dobila sam račun za struju koji je veci od uobičajenog (doduše, i svi u mom okruženju su dobili vece račune).

DANAS, odem do poreske uprave, da vidim koliko treba da uplatim za prvi kvartal za porez. Jer sam jedne godine ostala dužna par dinara na kraju godine, a to sam saznala tek na kraju te godine. Tada je moj dug bio par hiljada, zbog nekoliko dinara, jer je kamata na kamatu sve umnogostrucila. Poučena tim, uplačujem par dinara više svaki put. Sve ukupno možda 100di (1 €). Službenica mi izdaje zaduženje za ovu godinu i kaže: Vi imate pretplatu za pola godine…wauuuu…KAKO????

Gledam, čitam, tražim prošlogodišnje uplate, po meni je sve uplačivano kako potražuju. (Ako se porez uplati više, tu neide kamata).
Neznam odakle se stvorila ova pretplata, ali …hvala hvala hvala hvala hvala…

Duhovne Energije su znale i pre nego sam ja znala…hvala hvala hvala

Verica Vajs 04.02.2020.

9 komentara

  1. Hvala Hvala Hvala ❤️❤️❤️

  2. Divno, divno..Hvala hvala, hvala ❤❤❤

  3. Kako je samo lepo kad citam te lepe iskustva i potvrde…ja svaki dan dobijam po neko lepo iskustvo..Vec nekoliko meseca imam jednu halinu ali nisam imala ugodne cipele za nju.Pozelela sam da ih imam i danas tako bes neki plan idem u jedan trgovski i našla sam ih odma i to samo moj broj i 70 % namaleni..to je to…pripremili su ih Duhovne Energije za mene.Hvala hvala hvala…Svetoj Trojci HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA….HVALA…

  4. Lidija Arnaudova

    Hvala Verice, cuda se deshavaju sa DE, i u LDR.

  5. Prelepo – HVALA za vašo zgodbo🙏💖🤗

  6. Divno Verice…Kamen na kamen palača, zrno na zrno pogača… ♥♥♥ Hvala, hvala, hvala.. ♥♥♥

Ostavite odgovor