Jedna Jedina Istina 16.05.2020.

Dobro vece.

Zelim samo da malo prenesem ono sto mi receno da kazem javno ( dugo se nisam ovako javila ) .

Znamo da su Sveta znanja iz Sveta Kosmosa, gde je jedina i jedina istina, gde nam pomazu Duhovne energije i jedino gde se radi u Ime visih ciljeva ( bez uvrede za bilo koje tehnike, ali zaista je tako, zaista je ovde Jedino gde se radi u skladu sa voljom Stvaraoca). Sve aktivacije i molbe su od Duhovnih energija, gde je jedino istinito i dobrobit za ceo zivi svet. Pokrenuo je Ljubisa Stojanovic Sveta znanja, a posle njega je preuzeo njegov ucenik Robert Vojnić Purčar koji izuzetno dobro prenosi, koji izuzetno predivan covek i veliki pozdrav za Celu njegovu familiju.

Preneo nam je i veceras kako Molbe uvek idu na adresu gde je to najpotrebnije.., slazem se. ( Nisam htela da ovako bude dugacko, ali reci same nadolaze ) . Znajte da nista nije od nas poteklo, svaki nas uspeh, svaka nasa unutrasnja promena, svako nase ostvarenje, napredak je zahvaljujuci Duhovnim energijama, i nasim ranije ucestalim molbama. Nemojte nikad zaboraviti odakle ste krenuli i kakvi ste bili, a kakvi ste sad.., to je sve zasluga Duhovnih energija. Mi smo bez Stvaraoca i Duhovnih energija samo prasina, i zaista je tako.

Nemojte zaboraviti Nikada osobe koje su vam pomogle jednom recenicom, recju ili tekstom da postanete poznati i uspesni. Nemojte to raditi, jer je to najveca nepravda prema vama i prema tim osobama, jer zaista Duhovne energije ce vam oduzeti sve ( hahaha, ja opet pisem iz vlastitog iskustva, jer i ja se razocaram i okrenem od osoba koji ne znaju za postovanje i zahvalnost ). Uvek budite zahvalni tim osobama i ukazite poverenje ( materijalni svet ), i Duhovne energije ( duhovni svet ). . Hvala Ti Ljubisa sto si mi pomagao sa razmerno mom duhovnom nivou. Hvala Ti Roberte, ono sto sam rekla na radionici juce.., da cu do kraja zivota biti uz tebe.., ne zato sto se oslanjam, i sto ocekujem pomoc.., ja sama moram da radim, i sama da dodjem jos do mnogo cega.., to sam rekla jer cu ti biti vecno zahvalna, i uvek cu ti izrazavati postovanje, jer da nije bilo tebe, ne bi bila ovde ni bila ovo sto jesam. Kako to da se ne postuje i da ne budes do kraja zivota zahvalan, to Ne moze da se desi . Opet ponavljam, Nikad ne Zaboravite odakle ste krenuli, i ko vam pruzio ruke, i ko vas pogurao kad je trebalo.

Maja Kerkez 16.05.2020.

2 komentara

  1. Hvala hvala hvala Majo! Istina!!!!!!
    ❤️❤️❤️

  2. Hvala Majo,zaista je tako.Hvala DE,hvala Stvaraocu,hvala svim ucesnicima LDR,hvala Robertu koji nam SZ prenosi sa ljubavlju i zeljom da budemo kao i on u stalnom kontaktu…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor