Zgode ili ne zgode 01.12.2018.

Pozdrav Roberte,

Volela bi da objaviš ova moja iskustva, možda nekome pomogne da osvesti svoje situacije!

Neka iskustva sam već pisala a sada je red na nova koja smo doživeli ja i moja porodica ZGODE ILI NE ZGODE.😃😇🙏
Pre odprilike mesec dana, nedelja poslepodne, dočekujemo moju ćerku i nema je poprilično dugo vremenski je već trebala biti odavno tu. Meni kroz glavu proleti imala Saobraćajni udes ili slično i jako brzo sam to odbacila u mislima, ma nije ništa od toga. Nakon sat vremena stigla ćerka sva uzrujana, na pola puta do kuće imala lančani sudar. Sreća u nesreći da je na vreme zakočila i zaustavila se, vozilo iza nje postupilo isto, ali treće vozilo iza nije stiglo da odreaguje, tako da je onog u sredini udario jako da ga je zakovao u kola moje ćerke. Eto još jedna sreća u nesreći jer je moja ćerka imala kuku za prikolicu i ostala kola sa malim ogrebotinama, njoj naravno ništa osim stresa. Malo je bila besna zbog te kuke, što nije skinuta sa vozila, i ja sam je utešila da je baš bilo dobro što je ta kuka bila tu gde jeste, jer je je na sreću spasila većeg oštećenja.
Zahvalila sam se DE na pomoći kao uvek, dal je lepo ili ne.

Moja nezgoda ili ti ZGODA se desila na terasi kde imam tri stepenice. Požurila sam napolje da sačekam neke osobe koje su se najavile i krenula na ulicu, mora da sam se okliznula na otirač i počela da letim, ali bukvalno, kao da sam niz stepenice imala neku dasku po kojoj sam skliznula dole, nemam pojma kako mi se u ruci našla vrata od komarnika, koja sam povukla za sobom, bukvalno sam ih isčupala i dočekala se na noge, kao da sam letela niz stepenice, samo su vrata od komarnika tresla i ostala čitava i vrata i ja. Odmah sam se zahvalila DE što su mi pomogle u ovom događaju🙏🙏🙏.

A i moj suprug nije ostao bez iskustva Zgode ili NE Zgode, jer on još nije svestan, kako je super prošao. Tuširao se u kupatilu i okliznuo se u kadi, i počeo da pada napolje iz kade. Čula sam pad i odjednom čujem pucanje karika na zavesi kod kade, jer sam u tom trenutku bila blizu vrata i uletela u kupatilo i gladema kako usporeno pada glavom prema radijatoru ali ga ta zavesa usporava. U prvom momentu nisam znala da li da zatvaram vodu ili da hvatam muža da se ne razbije. Srećom i ovo se desilo bez ikakvih posledica.
Svesna sam da nam Duhovne energije pomažu u raznim nezgodama, ali ova čuda su zaista moguća. Hvala im na tome, i neću nikad prestati da se zahvaljujem na njihovoj pomoći🙏😇❤.

Katarina Galamboš 01.12.2018.

Ostavite odgovor