Kako sam došla do Svetih Znanja i Moja iskustva 15.10.2018.

Danas sam posebno zahvalna što sam nakon godinu dana slušanja i praktikovanja svetih znanja, aktivacija ponuđenih sa švedskog stola, došla do posebnog saznanja i osvešćivanja jednog straha, za koji sam jednostavno mislila da je samo u mojoj glavi, tek tako. E nije tako, već sam ga sama tu stavila, zato što sam sebe preživljavala u raznim katastrofama na putovanjima, koji su drugi ljudi doživljavali u raznim nesrećama.

 Posebno mi je drago što mi je ova spoznaja došla u samom praktikovanju Svete Trojice, što sam uspela ovaj nesvestan strah da spoznam, osvestim i prepoznam..nije strah od putovanja, nego strah od smrti..
A još mi je draža spoznaja svega ovoga, jer smo juče posetili Tijanje, putovali smo kolima i moj strah je dva puta tokom putovanja prevladao ali samo na trenutak. Edi ga je prepoznao i skrenuo mi odmah misli. Delić sekunde je bio dovoljan da ga osetim i odmah se prebacujem na pozitivu, jer znam i verujem da nas DE prate i raduju se našem susretu.
U prilogu šaljem i kratak opis kako sam došla do Lepote duhovnog razvoja.
Ako misliš da bi nekome pomoglo ovo što sam napisala, slobodno možeš objaviti.
Hvala ti što si ušao u moj život,
Hvala ti što postojiš i što deliš Sveta znanja sa nama
Hvala ti na svemu od ❤
Hvala, hvala, hvala
Veliki pozdrav

KAKO SAM DOŠLA DO SVETIH ZNANJA I MOJA ISKUSTVA

Kako sam došla do Lepote duhovnog razvoja, sasvim slučajno…mada ništa nije slučajno, na fb sam primetila zajedničke meditacije, koje je vodio Srđan Škrbić nedeljom i četvrtkom. Tu sam se priključivala da vidim o čemu se radi..svidelo mi se i tako..ja dođem do Roberta. 26.09.2017 zatražila sam od njega da mi pošalje početne korake.

I eto mene..proslavila prvu godišnjicu. Odgledala sve jedan video koji je bio postavljen na Youtube kanalu od tog datuma za šest meseci…tada je bilo 169 snimaka.. i usput gledala koja su bila uživo (snimke sam slušala hronološki po datumu, da mi nešto ne promakne). Svakodnevno gledanje po jedan snimak, vikendom i po dva.

Otkrivala sam nova saznanja, nove mogućnosti izlaženja iz životnog ćorsokaka i slušajući Sveta znanja svakodnevno, uspela sam da 2018.g. napravim najlepšu godinu za sebe. Poklopilo mi se slušanje same organizcije u odlazak na Olimp 2017, koji se morao u kratkom vremenskom periodu realizovati, sva ta dešavanja proživljavala sam kao da sam bila tamo.  I dok sam te snimke gledala, počela je prijava za ovu godinu za Olimp, znači odmah sam znala da ja moram da idem. To mi je bilo prvo putovanje nakon 21 godine, bila sam oduševljena. Nije mi smetalo što nikoga ne poznajem, moram da priznam da sam bila do tada dosta zatvorena za komunikaciju..imala sam neke kočnice, koje su se jednostavno polako otkočile.

Nakon toga školica Svete Trojice, mi donela još više uzbudenja i radosti u životu. Jedva sam dočekala da se sretnem sada već sa poznatim dragim osobama. Posebno me radovalo iskusvto kod Tima – indijanskim saunama – tu sam ono u potpunosti shvatila da se svaka škola plaća, najbolje naučiš na svojim greškama (znala sam o tome, ali je ovde proradila svesnost trenutka) i da je sve ovde i sada najvažnije i da smo svi zaista jedno.

Praktikujući školicu Svete Trojice, osvestila sam svoje strahove u vezi putovanja koja sam imala i osetila da je to samospoznaja.. da nije strah od putovanja nego još jače od toga ..od same smrti. Dok sam osvešćivala ovaj doživljaj, srce mi se popelo u grlo i samom spoznajom o mom osećaju…da to osvešćujem upravo praktikujući Svetu Trojicu me jako obradovalo… osetila sam veliko olakšanje spoznajom ovog uverenja…wau posebno iskustvo. Jako sam srećna  što mi u svemu pomažu duhovne energije. Kočnice života počele da popuštaju, polako al sigurno, bez očekivanja..

Kako Robert uvek kaže da je duhovnost švedski sto, uzmi ili ostavi ili biraj šta ti odgovara. Ja sam odabrala da upoznam sebe, da pomognem prvo sebi i tako menjam svet oko sebe…i to je zaista tako, ja sam druga osoba, smirena, našla sam unutrašnji mir, samopouzdanje, harmoniju,radost i bezuslovnu ljubav. Preuzela sam odgovornost na sebe, za sve što mi se dešavalo u životu. Prestala sam tražiti krivce oko mene za sve što mi se dešavalo. I ja sam 1000% drukčija osoba. Odnosi u porodici i na polu su skroz drugačiji i ne samo tu nego na svakom koraku. SVAKI TRENUTAJ JE UVEK IZNOVA NOV. Shvati i prihvati.

Hvala prvo Srđanu jer sam tako došla do Roberta, Hvala Robertu, Stvaraocu, DE i svim kosmičkim svestima i centrima što mi pomažu.

Katarina Galamboš 15.10.2018.

1 komentar

  1. Hvala što si podelila sa nama tvoje iskustvo. Hvala Volim te

Ostavite odgovor