Ključ je u Svetoj Trojici 10.09.2019.

Iskustvo sa tehnikom Svete Trojice:

Jedne subotnje večeri bila sam kod prijateljice i zadržala se do kasno. Vratila sam se taksijem. Kad sam stigla do stana, stavila sam ključ u bravu, ali vrata nisu mogla da se otključaju. Pozvala sam sina telefonom, misleći da je on u stanu i da nije izvadio svoj ključ. Međutim, on je bio u stanu moje majke, na drugom ulazu. Rekla sam mu da ne mogu da uđem u stan i on je za par minuta došao. U međuvremenu sam ja otišla u mamin stan. Sin me ubrzo pozvao i rekao da ni on ne može da otključa. Šta sam mogla sem da aktiviram kod i MOLIM SVETU TROJICU DA MI POMOGNU DA OTKLJUČAM STAN. Ponovo sam otišla do svog stana. I gle ČUDA: sin je otključao, rekavši da ne zaključavam, već samo da sa unutrašnje strane zavrnem, a on će zvoniti kada dođe. To je već bilo oko 00.40h – nedelja 16.06.2019.godine -DUHOVI – TROJICE, po pravoslavnom verskom kalendaru. Ali, ujutro je sin ponovo zaključao vrata sa unutrašnje strane, da isproba kako brava funkcioniše… I naravno PONOVO nije mogao da ih otključa. Pošto je trebao da ide sa društvom na roštilj, pozvao je nekog od drugara i rekao da je kod mene u stanu, da je brava u kvaru, da ne može da izađe iz stana i da oni idu bez njega.

Elem, šta bih drugo, nego da ponovo zamolim Svetu Trojicu za pomoć. I opet ČUDO: sin otključa vrata i odlete na roštilj. A mama, naravno traži pomoć prijateljičinog supruga, koji je doveo majstora da promeni uložak brave i oprugu.

HVALA SVETOJ TROJICI, OCU, SINU I SVETOM DUHU…HVALA…HVALA… HVALA ROBERTU…

JA VERUJEM I ZAHVALNA SAM DO KRAJA KOSMOSA I NAZAD, A VI KAKO ŽELITE… Ne osećam potrebu da se bavim drugim duhovnim praksama.

„BOŽE MOJ, LJUBAVI MOJA;
TI SI SAV MOJ, A JA SAM SVA TVOJA.“

U ime Svete Trojice, Oca, Sina i Svetog duha, želim da moje i misli svih ljudi budu u skladu sa voljom Stvaraoca…sada, uvek i zauvek. Amin.

Gordana Rakić 10.09.19.

1 komentar

  1. hvala hvala hvala…Sveta Trojica,tehnika koja je uvek uz nas,samo treba zamoliti…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor