Kod Ljubiše 18.05.2020.

Nakon dugog vremena i planiranja putovanja koje nikako da se desi, juče smo ćerka i ja konačno uspele da posetimo Ljubišu (upravo mi se upalila jedna od sijalica na lusteru koja nije radila ko zna od kada, hvala).

Kada smo krenule vreme je bilo vrlo prijatno, ni toplo, ni ladno, a nebo plavo sa belim penastim oblacima. Dok sam vozila zapazila sam dva aviona, iz suprotnih smerova, kako za sobom ostavljaju širok beli mlaz na nebu. Pomislila sam da će nam se vreme promeniti u toku dana, i zaista, dok smo stigli do Novog Sada, mlazevi su se raširili u beličasta polja, kasnije u sivkasta i dok smo krenule nazad, od blistavog plavetnila neba nije bilo ni traga ni glasa.

Kada smo stigle, ja sam se smestila na kraj groba i sela na ivicu kod nogu, a ćerka na klupicu ispred. Ljubišina delovanja su se osećala čim smo krenule, pojačavajući se kako smo se približavale Novom Sadu, a kada smo sele, postala su izuzetno jaka. Ispočetka me samo čistio i pripremao za ozbiljniji rad, a nakon toga mi je preneo jednu rečenicu koju sam ponovila nekoliko puta, a koja se odnosila na poboljšanje odnosa između mene i mog oca, pre svega na oprost, koji je od samog starta težak i neusklađen, ali sam pisala već o tome. Nakon toga je otklanjao tri karmička duga sa tri različite osobe, potom mi je radio na aktiviranju desne hemisfere mozga, pa na sinhronizaciji leve i desne hemisfere mozga, pa je zatim radio na porodičnim odnosima, na presecanju nezdrave vezanosti, i na kraju je na površinu izvukao problem za koji nisam mislila ni da postoji. Svaki bi mi put rekao na čemu radi i sve je bilo izuzetno prijatno, sem poslednje situacije, nakon čega je na površinu izbilo godinama i decenijama nesvesno suzbijano nezadovoljstvo, tuga, ljutnja, čitav kovitlac raznih osećanja. Zaista ih nisam bila svesna, ali je zato Ljubiši, Duhovnim energijama i svetu kosmosa savršeno jasno i vidljivo sve, i upravo je to razlog zbog čega je njihova pomoć od neprocenjivog značaja.

Na kraju ovog intenzivnog procesa sam se osećala prilično rasterećena i isrcpljena, sa potpuno jasnim osećanjem da ništa ne znam. To sam rekla i Ljubiši. Bila je to poenta,čini mi se, cele priče. Osetiti,spoznati i doživeti, jer je to potpuno drugačije od samog saznanja da ništa ne znam. Iskustvo neznanja je kompletno tek, kada se shvati mozgom i oseti srcem i dušom. Istinski veličansten doživljaj.

Neizmerno se zahvaljujem na pomoći Ljubiši, Duhovnim energijama, i svima koji su učestvovali u celom procesu, svetu kosmosa, Robertu na njegovoj predanosti i svima koji šire Sveta znanja i rade u ime Višeg cilja.

Hvala, hvala, hvala

Čila Mesaroš 18.05.2020.

1 komentar

  1. Hvala Cila.Uvek se radujem svakoj Vasoj napisanoj reci,jer izmedju svakog slova je pregrst energija i emocija…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor