Kosmičko Čudo posle Trećeg dana 10.07.2020.

Kosmicko cudo posle treceg dana

Hvala za sva kosmicka cuda i poklone koje dobijamo, i koje cemo dobiti . Hvala Duhovnim energijama, hvala Stvaraocu, hvala Roberte, hvala Svetoj Trojici.

Od pocetka rada sa poklonima i cudesima i uskladjivanju misli svih mojih predaka, za mene je neprocenjivo blago. Nedeljama sam imala teskoce, tuge, nervozu, i znala sam da to nisam ja, nego moji preci sa negativnim mislima. Povlacila sam se od ljudi da ne kazem sta ne treba, da ne bi ih oni povredili, jer znam da to nista nije od mene i moje svesti.

Jutros me udario auto dok sam isla na posao, u Veterniku. Isla sam biciklistickom stazom, a on je je izlazio iz sporedne uske ulice. Da li je velikom brzinom isao, ne znam.., znam da me primetio i kocio, ali je bilo neizbezno da udarim u njegov tocak, i pocela da padam na haubu, ali sam uspela da se pridrzim desnim laktom, a levom rukom da se drzim za korman, da ne bi udarila glavom. Izasao je decko i pitao da li sam dobro, jel mi treba pomoc, gledam u njega u neverici kako sam prosla, i da sam uspela da ostanem na biciklu, i da se tako pridrzim laktom. Samo sam mu rekla da prodje, dok je otisao skontam da mi skroz kriv korman. Nikog nisam imala da mi pomogne, jer nisam mogla da vozim. Bilo je resenje jedino da ga vratim u prvobitan polozaj, zakoracila tocak i ispravila korman. Snagu sam neopisivu imala. Nastavila da vozim, i plakala usput, i zahvaljivala Stvaraocu kojom me samo on mogao silom spasiti, jer ja ne znam kako sam tako uspela odreagovati. Malo me boli nadlaktica sa kojom sam se pridrzala na haubu. Boze, hvala Ti. . Hvala ti Stvaraoce sto ispravljam misli svih mojih predaka, i sto dajem kosmicke poklone i cudesa

Maja Kerkez 10.07.2020.

2 komentara

  1. Hvala Majo sto si podelila tvoje cudotvorno iskustvo. Hvala Stvaraocu, duhovnim energijama sto su te sacuvali.

Ostavite odgovor