Kratko Iskustvo 20.05.2020.

Kratko iskustvo

Na prvom mestu bih želela reći, da su radionice ovog meseca sa aktiviranjem desne hemisfere mozga za mene nekako posebne. Posebna su energetska delovanja, posebni doživljaji, mada je veoma teško opisati na koji način. Sve se produbilo, postalo jasnije, snažnije. Ja čitav život čujem šum u glavi za koji nisam znala odakle potiče, tek sam od Tima na predavanju u Beogradu čula, da to potiče od Duhovnih energija. Taj šum se takođe veoma pojačao, pogotovo kada sednem da odradim meditacije i nakon njih.

Ono što je jutros bilo drugačije u odnosu na prethdne dane je bio moj doživljaj prilikom rada tehnike Svete Trojice. Kako sam počela izgovarati prvu aktivaciju u sebi, primetila sam koliko drugačije zvuči. Samo izgovaranje je bilo mnogo lakše, spontanije, delovanja su krenula odmah, a i spuštanje frekvencije rada moždanih talasa je bio skoro pa trenutačan. Pratila sam doživljaje u telu, tako sam navikla još kod Ljubiše, ne znam da li je to dobro ili nije, prosto to ide spontano, i primetila da energije rade na sasvim drugačiji način nego bilo kad do sada. Normalno je da se fokusiraju na mozak, na levu i desnu hemisferu, ali su opet sama delovanja specifična. Takođe sam primetila da sam svo vreme trajanja meditacije sa Svetom Trojicom imala jasan osećaj cele zapremine desne hemisfere mozga, kao da se posebno izdvojio, i samo ono radi. Sigurno da to nije tako, ali je moj osećaj bio takav. Jasno sam osećala njegove konture, veličinu (ili manjinu…), pa čak i težinu. Bio mi je vrlo zanimljiv čitav taj doživljaj.

Kasnije, kada sam radila aktivacije od sinoć i prethodnih dana, taj doživljaj je nestao, pa sam osećala samo delovanja koja su vezana za te određene meditacije. Prelepo je, kako god bilo.

Zahvaljujem se Stvaraocu na ovolikim darovima, Energetskom Oblaku za sva kazivanja i svu pomoć, svim Duhovnim energijama, Robertu za neumoran rad i prenos, Ljubiši za stalan nadzor, podršku i usmerenja, kao i celom kosmosu na svoj pomoći da se ljudska rasa iščupa iz iluzije materijalnog sveta.
Hvala, hvala, hvala

Čila Mesaroš 20.05.2020.

3 komentara

  1. Hvala draga Čila! Hvala Stvaraocu, DE, hvala našem Robertu ❤️❤️❤️

  2. Hvala Cila.Apsolutno se slazem sa Vama,da su ovomesecne radionice posebne.Mada,mogu da kazem da su i ranijih meseci bile intenzivne,jake,a drugacije.Hvala hvala hvala…Secam se Vase objave sa Atlantidjanima…hvala hvala hvala…kao svih ranijih,i molim Vas,nastavite da nas odusevljavate…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor